Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 askerlik bitti yaş 25.. askerde alırım diyodum alamadım. biçoğunuz biliosunuz malum askerliği doğuda karkolda dağda yaptım. hal böyle olunca 9 kilo verdim. şöleki 59 gittim, 68e çıktım, sonra karakola sevkedildim. orda 9 kilo verdim. gelince azıcık aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 3 metreyim 260 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Merhaba, 1.83 - 65 Annem sürekli laf sokuyor zayıflıktan ölüceksin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adamınbiri said: 1.85 95 kilo mutluyum göbekliyim aynen 100 ü zorluyorum gerçi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 al kilo bence,o ne öyle incecik erkek dediğin azck yapılı olur. sigarayı bırak bir. ikincisi de yemek ye,kalorili şeyler. balık yağı falan kullan. kilo almak kadar kolay bir şey mi var? ye ve al. haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben de kilo alamam. 98'de aldığım -ve nasılsa ne yırtılan ne de rengi atan- pantolonu giyebiliyorum halen. öyle bi yerde takıldım. ne kilo alıyorum fazla ne de verebiliyorum. onca senedir max 3kg aşağı yukarı gider gelirim. her neyse lafım "ÇOK YÖYCEN HACOOO!" dallamalarına yapıldı mı o geyik bilmiyorum ama malsınız olm bariz. ÇOK YAAALU YÖYCEN KÖBOB GÖTÖRCOOON olayının istenilen sonuca eriştirmeyeceğini düşünemeyecek her insan maldır, su katılmamış ama yağ katılmış salaktır. bak şimdiden diyeyim onu. ulan yüksek tansiyonu var, kalp rahatsızlığı var. di mi? zaten herkes bu işten anlasa doktora ne gerek var? her neyse her daim doktora gitmekte fayda var.. YAAALUU YÖYCEN OLM! manyaklarına da lafım var; DEFOLUN OLM! ohah! :D du lan baktım.. köbop yeycaaan denmese bile denmiş ucundan. alınmayın lan üstünüze. ben o salakça geyik yapılmaz sandıydım. her neyse, nasıl kilo verme olayı bana garip geliyorsa ya da bir insanın 100kg'den fazla olması imkansızı başarmak gibi geliyorsa kilo almak da aynı şekilde çoook zor bişi. onu diyeyim sadece. bana yükle yemeği, tansiyon yaparım, kalp sorunu yaşarım ama yine kilo almam. bünye farklı çünkü, çocukluktan edinilen beslenme alışkanlıkları da daha doğrudur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: askerlik bitti yaş 25.. askerde alırım diyodum alamadım. biçoğunuz biliosunuz malum askerliği doğuda karkolda dağda yaptım. hal böyle olunca 9 kilo verdim. şöleki 59 gittim, 68e çıktım, sonra karakola sevkedildim. orda 9 kilo verdim. gelince azıcık aldım.lolwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: Arkadaşlar kilo alamıyorum. Yok yani olmuyor. 1.80 boy 65 kilo öküz gibi yiyorum. efendime sölim uyku sorunum var kronik. naaparsam yapim pek uyuyamıyorum. sigara kullanıyorum 1 paket günde. nası kilo alınır yardım edin lütfen. metabolizmalarımızın aynı oldugunu varsayarak tavsiyem vucut calısmaya basla fazladan yemene de gerek kalmayacak 1 ayda en az 3-4kg alacaksın.sigarayı bırakman da istahının acılmasında faydalı olacaktır.uykunun bence cok onemi yok en azından gelisme cagından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bella said: kilo almak kadar kolay bir şey mi var? hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kilo almak daha kolay evet. eğer kalorisi yüksek yemekler yersen,yatmadan önce yemek yersen gayet alabilirsin. mesela soda çok içiyorsan onun yerine meyve suyu iç. besin takviyesi al. balık yağı şahane kilo yapar. gün içinde fırsat buldukça atıştır mesela,zaten yemek yedikçe mide büyüyor. en önemlisi karbonhidrat tüketimini arttırmalısın. tabi diyetisyen kontrolünde daha hızlı ve sağlıklı alırsınız.o yüzden diyetisyene gitmenizi öneririm. keşke benim de kilo alma sorunum olsa yesem yesem doymasam hatta 2.midem olsa en büyük isteğim sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 metabolizma>karbonhidrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 @dasaa salakça geyik dediğin şey gerçek.biraz araştırırsan daha fazla kalori alınması gerektiğini görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dasaa'nın dediği, ipini koparıp sağlıksız beslenmek, fazla değil. yani sen 100 gram tavuk göğsü yiyosundur, onu 300 yapman lazımdır almak için. ya da ne bilim. kahvaltıda 2 dilim fazla ekmek yersin, peynirin domatesin yanına bal reçel eklersin falan filan da ipini koparıp hobarey gelsin burgerler gitsin künefeler dersen vücut laçka olur. belki şimdi çıkmaz ama 10-15 sene tansiyon, kolestrol uç verir. yazık olur bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 fazla kaloriyle kilo alınmaz, daha fazla tuvalate gidersin, tırmnacak düz duvar ararsın vs. sporla kas gelişimi sağlayıp vücudu proteine doyurmak, tabi iskelet sisteminin de bir sınırı var sonra vucut bu fazla tempoyu ne kadar kaldırabilir, yorar insanı yağ da kararınca olsun metabolizma harcama eğilimdeyse, hızlıysa en mantıklısı protein ağırlıklı beslenip hayata tutunmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 daha fazla ye kilo alma önerisi değildir bence. ben şahsen yiyemem daha fazla. daha düzenli belki ama daha fazla ne yiyeyim yahu. kilo alamayanların çoğuna çözüm olarak da daha fazla ye olmuyor işte, yiyebilse yicek çocuk zaten gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o zaman az porsiyon ama kalorili yenilmeli. takviye alırsın hiç olmadı. demokrasilerde çareler tükenmez halledilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bella said: kilo almak daha kolay evet. eğer kalorisi yüksek yemekler yersen,yatmadan önce yemek yersen gayet alabilirsin. mesela soda çok içiyorsan onun yerine meyve suyu iç. besin takviyesi al. balık yağı şahane kilo yapar. gün içinde fırsat buldukça atıştır mesela,zaten yemek yedikçe mide büyüyor. en önemlisi karbonhidrat tüketimini arttırmalısın. tabi diyetisyen kontrolünde daha hızlı ve sağlıklı alırsınız.o yüzden diyetisyene gitmenizi öneririm. keşke benim de kilo alma sorunum olsa yesem yesem doymasam hatta 2.midem olsa en büyük isteğim sdsf dediklerinin hiçbiri kilo almayı kolaylaştırıcı şeyler değil. her dakka bişi yerim nerdeyse. fındık fıstık, çikolata , abur cubur vs. üstüne normal yemek de yerim. hatta evden yemek yiyip çıktıktan sonra canım ceker dısardan alırım bir de bişi. emin ol kalorisi yeterince yüksek şey yiyorum. gene de alamıyorum. ve kilo almak daha zor evet..daha uzun sürede alıyorsun mesela. 2 haftada dietisyenin verdiği diet ile 250gr aldım. işin garibi gayet sağlıklıyım da. testler vs normal. cok az hastalanırım filan. neyse sadece şu kilo almak çok kolay yaauw triplerine girmeyiniz plz. kıl oluyorum bunlara edit: balık yağı veya diğer takviyeler etki eder tabiki ama normal yollardan sayılmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 asinanyavuz said: kilo alamayanların çoğuna çözüm olarak da daha fazla ye olmuyor işte, yiyebilse yicek çocuk zaten gibi geliyor bana. yemek saatlerini biraz kaydır akşam yemeğin yatmana çok yakın olsun ama tabi bu sağlıklı mıdır bilmem diyetisyenin daha iyi önerileri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 komik biraz ya bu olay bi kisim kilo almaya bi kisim kilo vermeye calisiyor.garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hemen yazayım engin tecrübelerimi kilo alma konusunda.Bendeniz üniversiteye 53 kilo başlayıp 75 kilo olarak bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki ööle kafanıza göre çok yiyerek kilo alınmaz, alınır da göt göbek yağ olarak alınır onu da aman aman sakın. Şimdi senin yapacağın şey bir kere spor yapmak ağırlık çalış biraz,salona gidemiyorsan temel hareketleri 2 dambul kullanarak evde de yapabilirsin. Squat deadlift omuzpres benchpress(veya şınav ağırlıkla) barfiks(ve türevleri geniş tutuş ters tutuş) bu hareketler en temel kuvvet ve kilo yapıcı hareketler.Yediklerinde de ööle çok çok yeme şimdi yediğinin üstüne günde 1-2 bardak yağsız süt 2 yumurta beyazı biraz çerez(badem ceviz fındık gibi) ekle o kadar.abur cubur yiyosan kes onun yerine meyveye aban çanta taşımaktaysan yanında gezsin sürekli elma muz tarzı taşınabilecek meyveler. Haa bunları yapamam diyossan boşver kilo almayı yağsız,kassız kuvvetsiz bir vücut yağlı ama sağlıksız bir vücuttan kat kat iyidir.Sadece çok yiyerek anca yağlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 mide almıyosa nasıl daha fazla yenebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cinsel hayatına biraz mola ver alırsın kilo anlaşılan fazla kalori yakıyorsun ssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Reksa said: abi birazda yapı meselesi. kimileri az yesede vücudu kilo almaya müsaittir. AHAHAHHAHAHHA ARKADA KALMASIN ASFAGSDGASDFAS bir aygırın kendi kendini teselli cümleleri ahahasddfasfdsafasdf yapı demiş uhahahaha BEYHAN YAPMA BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Her gün 2 menü ye Burger King'den. That is all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yemeksepetine üye ol. cüzdanımda para kalmadı, aylardır doğalgaz faturası gelmiyor, en son ne zaman sulu yemek yedim hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar