soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 böyle bi aracı site filan var mı? forumların çoğunda üye olmadan linkleri göremezsiniz diyo. hadi o kabul edilebilir de, bazıları "mesaj yazmanız ve teşekkür etmeniz lazım; ama kısacık ve ezbere bi mesaj da yazamazsınız" diyo. baya aptal bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 su salak teşekkür muhabbetine öyle sinir oluyorumki... tek kullanımlık mail hesabı veren bi site kullanarak üye oluyorum ben. emailimi vermemiş oluyorum hem mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 harbiden cok kıl bişi, üye harici linkleri göremez muhabbeti bide topic sahibi, "2352 kişi bakmış bi teşekkür yok" gibi tripler atıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vallahi varsa böle bir olay süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kullanıcı adı: asdasd şifre: 123456 kullanıcı adı: asd şifre: 123456 yada şifreler 111111 genelde olur. Olmazsa bile asdasd kardeşliğine bi yardımı olması için siz açın o üyelikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 @Nakamura süper ya :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bi firefor eklentisi vardı otomatik o site için user ve pass buluodu yoksa da siz üyelik alıp kaydedebiliodunuz galiba ama adını hatırlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bugmenot. paralı sitelere bile girebiliyosun her zaman deil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bazı siteler google botları için özel üyelik yapıyorlar, işi biliyorlarsa tabi. Öyle olunca google önbelleğinden linkleri görebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 google önbellek eskiden çok daha iyiydi. bugmenot türk sitelerinde genelde banlıdır. bizden ne beklenir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sioman said: bugmenot. paralı sitelere bile girebiliyosun her zaman deil tabi baya kullanışlı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bugmenot denediğim çoğu sitede çalışmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hele bugmenot ı paticik.com için denerseniz şaşırtıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bugmenot'un ben çalıştığını nerdeyse hiç görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 soulberry said: böyle bi aracı site filan var mı? forumların çoğunda üye olmadan linkleri göremezsiniz diyo. hadi o kabul edilebilir de, bazıları "mesaj yazmanız ve teşekkür etmeniz lazım; ama kısacık ve ezbere bi mesaj da yazamazsınız" diyo. baya aptal bi uygulama. Türk forumlarındaki bu zihniyete hastayım. Yav kardeşim bir bakıp çıkacam ben, neden beni bu kadar yoruyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eskiden arşiv diyince çıkıyordu linkler artik o da çalişmiyo illa üye olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Nakamura said: kullanıcı adı: asdasd şifre: 123456 kullanıcı adı: asd şifre: 123456 yada şifreler 111111 genelde olur. Olmazsa bile asdasd kardeşliğine bi yardımı olması için siz açın o üyelikleri.. bundan sonra asdasd/123456 cıyım. hem düşünmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bone said: Türk forumlarındaki bu zihniyete hastayım. Yav kardeşim bir bakıp çıkacam ben, neden beni bu kadar yoruyorsun... yanılmıyorsam binboa'nın reklamıydı :) Bazısı o arkadaşa da bakıp çıkamıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bone said: soulberry said: böyle bi aracı site filan var mı? forumların çoğunda üye olmadan linkleri göremezsiniz diyo. hadi o kabul edilebilir de, bazıları "mesaj yazmanız ve teşekkür etmeniz lazım; ama kısacık ve ezbere bi mesaj da yazamazsınız" diyo. baya aptal bi uygulama. Türk forumlarındaki bu zihniyete hastayım. Yav kardeşim bir bakıp çıkacam ben, neden beni bu kadar yoruyorsun... Devlet dairesi zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 valla ben heryere aynı kullanıcı adı ve pass giriyorum tek kullanım için fln.. bi de hepsi için bi mail hesabı açtım şşöle bişi gibi: [email protected] gibi ciddiyim.. bazen bi siteye giriorum deniorum o kullanıcı adımı tutuyo. meer oraya da üye olmuşum evvelden ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya sey warda urastiriyo useragent ayarlayan addonlar war onnarla google bot taklidi yapiphirebiliyosunda uzun is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sioman said: bugmenot. paralı sitelere bile girebiliyosun her zaman deil tabi bi kere xxx tutturduğumu biliorm genelde fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 KillJoy said: sioman said: bugmenot. paralı sitelere bile girebiliyosun her zaman deil tabi bi kere xxx tutturduğumu biliorm genelde fos ben hep onu kullanıyom. işe yaramadığını çok nadir gördüm. bu arada bugmenotla brazzers a girmiş adamım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar