Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya bir elvis vardı, sonra da maykıl geldi işte. spielberg'in dediği gibi ikisinin de yeri doldurulmaz. civ4 wonder'ı gibi, bir tane dikiyorsun ondan tek var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yani evet kıyaslama saçma ama Michael'ında Elvis'ten aşağı kalır yanı yok yani,hele hele biz genç kuşak için anlamı çok büyük,dün akşam iPod'daki şarkılarını dinlerken acayip hüzünlendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çocukluğumuzun idolüydü adam,smooth criminal ve thrilerla... Çok üzüldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Birsürü şey dendi hakkında , çok iftira atıldı. Resmi olarak yanlış hatırlamıyorsam hepsinden aklandı. Üzüldüm açıkçası. Başka insanlar gibi yaptığı birçok yardımı afişe etmedi. En çok para kazandığı dönemlerde özellikle afrika ülkelerinde birçok yardıma muhtaç insana yardım etti. İşi dışında başka hiçbirşey ile gündeme gelmeye çalışmadı , gündeme getirildi. İşini yaparak yaşadı , işini yaparak öldü bana göre. Bir de bu tarz insanlar geçmişte de hep genç yaşta öldüler. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 50 nasıl genç oluyor ben onu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 elvis, sinatra, jackson vs.. bunlar muzigin km taslaridir. nasil ki elvis cikip sadece bacaklari ile dans ederek rock'n roll yaptiginda herkesi kendinden geciriyorsa, yaninda millet magara adami gibi kaliyorsa mj'de o sekil dansiyla, filmvari klipleriyle benzerini yapiyordu. bu adamlar efsane, gelmis gecmis en iyiler cunku yetenekleri, tarzlari, diger insanlara benzememeleri, vizyonlari ile muzigi bir adim ileri goturduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 2 gün önce vizyon kısmına Moonwalker başlığı açmıştım.Cine-5 ekibine de malum mu oldu nedir senelerce verme verme filmi 2 gün önce yayınla.Karakteriymiş,kişiliğiymiş geride bırakırsak pop müziğinin efsanesiydi o.Her zaman da öyle kalacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Basbaya genç , 50 normal bir insan için ölüm yaşı değildir. Ki özellikle avrupa ve amerika standartlarında hiç değil. Eskiden bizde de o şekildeydi ama şimdi öyle gelmiyor tabi. Gözümüzde 50 yaşı , emekli olmuş ah uh diyebilen bir insan yaşı gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu sabah yolda mj dinliyordum. içimden de geçti; "acaba şimdi ne yapıyor?" diye. haberim yoktu öldüğünden. teheeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 valla bana şahsen 65-70 yaş öncesi ölümlerin hepsi genç geliyor ki ortalama yaşam süreleri bu ülkelerin zaten ondan aşağı değil. e haliyle hali vakti yerinde olan, sağlığıyla normalden fazla ilgilenilen bir insan için o yaşlar bile genç sayılır. bu kriterlere uyan bir insan için 80'lere kadar yaşamak gayet olağan. ölüm yaşı olarak genç diyoruz, yoksa 18'lik ergen anlamında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yalnız olmesine üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çok üzüldüm. çok severek dinlerdim kendisini. başka ırka özenip ameliyat olduğu zamanlarda bile hiç yadırgamadım kendisini nedense. en azından gündemleri çok sahte değildi. her ne kadar çirkin bi yüze sahip olsada ameliyatlar yüzünden bence en farkli ses en iyi danscıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şu an dinlediğimiz her şeyde etkisi olan az sayıdaki etkili kişiden birisidir. müzik tarihinden michael'i çıkarttığınızda bugünkü olduğunuz yerde olmayacağınızı garanti ederim. yaptıkları sektörün (müzik, klip, konserler, anlaşmalar, endorsementlar vs) akışını kökten değiştirdi. toprağı bol olsun. aslında zirvede olduğu zamanı bilme ve konserde canlı canlı görme imkanına nail olduğumuz için şanslı sayılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yaklaştıkça öylede bir genç oluyor ki anlatamam :P Asteroth said: 50 nasıl genç oluyor ben onu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kafanı döverim emre, benim babam da 50 yaşında lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 AIDS yüzünden ölmüs diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Saeros said: kafanı döverim Tırstırıcı bir söylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 beyler mj'nin estetik ameliyatlarının sebebi yakalandığı vitiligo hastalığıymış diye duydum doğru mudur? bu hastalık zencilerde çok nadir görünen bir deri deformasyonu, beyazlaşma hastalığıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böjeek said: başka ırka özenip ameliyat olduğu zamanlarda bile hiç yadırgamadım kendisini nedense. özenmedi başka ırka hala bu medyanın sansasyon çabasıyla sunduğu şekilde algılamaya gayret ediyorsunuz, sinir bozucu. vitiligo hastalığı yüzünden böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "midye dolma" said: beyler mj'nin estetik ameliyatlarının sebebi yakalandığı virtigo hastalığıymış diye duydum doğru mudur? bu hastalık zencilerde çok nadir görünen bir deri deformasyonu, beyazlaşma hastalığıymış virtigo değil vitiligo. evet doğru aynen o şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dün gece aklıma direk bu gelmişti,sabah koyarım demiştim koyuyorum :( http://forum.paticik.com/read.php?37,3823751 zarekd'ye de saygılar tekrar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 We all cry same time , tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bunu duyunca hissettiğimi bir de yaşıyo olursam da görürsem ajda pekkan öldüğünde hissederim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Micheal Jackson ve Ajda Pekkanı aynı kefeye koymak? Hmm. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar