Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Birsürü şey dendi hakkında , çok iftira atıldı. Resmi olarak yanlış hatırlamıyorsam hepsinden aklandı. Üzüldüm açıkçası. Başka insanlar gibi yaptığı birçok yardımı afişe etmedi.

En çok para kazandığı dönemlerde özellikle afrika ülkelerinde birçok yardıma muhtaç insana yardım etti. İşi dışında başka hiçbirşey ile gündeme gelmeye çalışmadı , gündeme getirildi. İşini yaparak yaşadı , işini yaparak öldü bana göre.

Bir de bu tarz insanlar geçmişte de hep genç yaşta öldüler. Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

elvis, sinatra, jackson vs.. bunlar muzigin km taslaridir. nasil ki elvis cikip sadece bacaklari ile dans ederek rock'n roll yaptiginda herkesi kendinden geciriyorsa, yaninda millet magara adami gibi kaliyorsa mj'de o sekil dansiyla, filmvari klipleriyle benzerini yapiyordu. bu adamlar efsane, gelmis gecmis en iyiler cunku yetenekleri, tarzlari, diger insanlara benzememeleri, vizyonlari ile muzigi bir adim ileri goturduler.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana şahsen 65-70 yaş öncesi ölümlerin hepsi genç geliyor ki ortalama yaşam süreleri bu ülkelerin zaten ondan aşağı değil. e haliyle hali vakti yerinde olan, sağlığıyla normalden fazla ilgilenilen bir insan için o yaşlar bile genç sayılır. bu kriterlere uyan bir insan için 80'lere kadar yaşamak gayet olağan. ölüm yaşı olarak genç diyoruz, yoksa 18'lik ergen anlamında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an dinlediğimiz her şeyde etkisi olan az sayıdaki etkili kişiden birisidir. müzik tarihinden michael'i çıkarttığınızda bugünkü olduğunuz yerde olmayacağınızı garanti ederim. yaptıkları sektörün (müzik, klip, konserler, anlaşmalar, endorsementlar vs) akışını kökten değiştirdi.

toprağı bol olsun. aslında zirvede olduğu zamanı bilme ve konserde canlı canlı görme imkanına nail olduğumuz için şanslı sayılırız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...