Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konserine gidememiştim geldiğinde yıllar önce,küçüktüm o zamanlar biletimiz vardı,konser iptal oldu ilk geldiğinde,sonra başka tarihe aldılar gidememiştim çok üzülmüştüm,çok seviyordum, hakkaten çok üzüldüm,inanasım gelmiyor...
Mesaj tarihi:
huun said:

bu soruyu bugün soramazsam bir daha hiç soramam. hani bu öne doğru 45 derece eğildiği bir klibi vardı ya, efekt di mi o? efekt diyin.
gercek bu, bunu yapmasini saglayan ayakkabinin patenti var hatta adamda, cizimlerini falan kendi yapmis bildigin kendi icat etmis
Mesaj tarihi:
konser tanıtım afişleri pırpırlı bir uçakla istanbulun üzerinden atılmıştı be. heyt. hatırlıyorum çocuktum ozaman MJ nin hastasıydık ne sevinmiştik.

Ahmet San sayesinde adam Türkiye ye gelmişti be.

said:
Seda Sayan: Evlenmek için artık sert erkek aramıyorum. Tıpkı Michael Jackson gibi olmalı.

http://cihanstar.blogcu.com/michael-jackson-oldu_46407441.html

bide böyle birşey buldum. Seda Sayan zamanında MJ hastasıymış demekki hahah.
Mesaj tarihi:
efsane ya adamın şarkılarını ne zaman duysam tüylerim diken diken oluyo.ayrı bi haz veriyo insana.Allah rahmet eylesin yazık

bu arada dönen moonwalk görmedim ben hiç?olduğu bi vidyo bilen varsa koyabilir mi
Mesaj tarihi:
Apis said:

Evet bir Elvis değildi.

Elvis Michael'in yanına yaklaşamazdı... (Belki babam için farklıdır ama benim için budur)
Saçmalamayın yahu.
Biri king of rock ise diğeri king of pop yani kıyaslamaya ne hacet?
  • Yeni Oluştur...