Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 e bu adam dün ölmüş vay bee kandilde haaa müslüman olmuştu deme bu gider ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hangi klipte idi bu hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 moonwalker'da yapıyordu, filmde. ama özel bir klipte yapıyor muydu, bilmiyorum, ben denk gemedim hiç kliplerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 üzüldük. hoş kurtuldu bi dünya dava bilmemne zaten başı beladan kurtulmuyodu. o hareket smooth criminal den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 smooth criminal'ın ayrı bi klibi yok diye biliyorum, moonwalker'dan montaj onun klibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 2 gün önce cine5 te filmi vermişlerdi izlerken bi garip olmuştum yaşlanıyoz diye şimdi kendimi gerçekten yaşlı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_ix9GlHZdWY aha yaptı canlı hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çok üzüldüm be, sanki çocukluğumun bi parçası öldü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konserine gidememiştim geldiğinde yıllar önce,küçüktüm o zamanlar biletimiz vardı,konser iptal oldu ilk geldiğinde,sonra başka tarihe aldılar gidememiştim çok üzülmüştüm,çok seviyordum, hakkaten çok üzüldüm,inanasım gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 huun said: bu soruyu bugün soramazsam bir daha hiç soramam. hani bu öne doğru 45 derece eğildiği bir klibi vardı ya, efekt di mi o? efekt diyin.gercek bu, bunu yapmasini saglayan ayakkabinin patenti var hatta adamda, cizimlerini falan kendi yapmis bildigin kendi icat etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 konser tanıtım afişleri pırpırlı bir uçakla istanbulun üzerinden atılmıştı be. heyt. hatırlıyorum çocuktum ozaman MJ nin hastasıydık ne sevinmiştik. Ahmet San sayesinde adam Türkiye ye gelmişti be. said: Seda Sayan: Evlenmek için artık sert erkek aramıyorum. Tıpkı Michael Jackson gibi olmalı. http://cihanstar.blogcu.com/michael-jackson-oldu_46407441.html bide böyle birşey buldum. Seda Sayan zamanında MJ hastasıymış demekki hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böyle efsaneler sanki ölmez gibi düşünüyorsun. Çat diye ölüm haberini okuyunca insan bir garip oluyor. Rip maykıl. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 en son müslüman oldu geyikleri vardı doğrumuydu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nasıl ölür ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mani said: en son müslüman oldu geyikleri vardı doğrumuydu acaba. evet, doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 efsane ya adamın şarkılarını ne zaman duysam tüylerim diken diken oluyo.ayrı bi haz veriyo insana.Allah rahmet eylesin yazık bu arada dönen moonwalk görmedim ben hiç?olduğu bi vidyo bilen varsa koyabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bir Elvis değil ama gene de son 30 yılın en büyük 2-3 yıldızından biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nr1 de program var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Evet bir Elvis değildi. Elvis Michael'in yanına yaklaşamazdı... (Belki babam için farklıdır ama benim için budur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Vakitten süper yorumlar bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Adam Müslüman olmuştu gayet başımız saolsun falan derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Apis said: Evet bir Elvis değildi. Elvis Michael'in yanına yaklaşamazdı... (Belki babam için farklıdır ama benim için budur)Saçmalamayın yahu. Biri king of rock ise diğeri king of pop yani kıyaslamaya ne hacet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar