paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 böylelikle müslüman olmadığını da gayet net olarak görmüş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Adamin degerini resmen yine oldukten sonra anladik. iPod'um bile aniyor resmen onca sarki arasindan MJ sarkilari calip duruyor random'dayken. Toreni ara ara izliyorumda, Macaulay Culkin falan cikip konustu mu? Bence cikip ezmeli iftiracilari, paragozleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben slash ne zaman çıkcak diye bekliyorum umarım çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aga gömün artıkj yaa bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 paspatur said: böylelikle müslüman olmadığını da gayet net olarak görmüş olduk Kız kardesinin daha önce "Allah seninle olsun" vb bi laf ettiğini ve asıl cenazenin özel yapılacagını düşünürsek bence hiç bir zaman bilemeyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bence tören MJ'e yakışırı bir tören değildi. Tonla insan eksikti bir kere orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hepsini izleyemedim maalesef ama we are the world'ü söylerken hepsi tabutun önünde, gözlerim doldu cok feci =/ orda kücük bi kiz vardi, kizi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Sarışın olanı diyorsan evet kızıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B0F9E7Hi6mU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 törende evet pek ünlü yoktu öyle hayatında ne kadar ünlüleri bir araya topladığını düşünürsek, benim de beklediğimden zayıf geçti güzel konuşmalara rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kingpin said: Masquerade said: MJ'in garajı. İnteraktif, hoş bir proje. Merak edenler bir baksın derim. http://www.pinsane.com/pinorama/events/MJ_09/kr/michael_jackson_arcade_entry.html oha süpermiş bu. harbi abi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben prince i bekledim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Disease said: Ben slash ne zaman çıkcak diye bekliyorum umarım çıkarBen de aynı beklentideydim ama m.j öldüğünde slash twitterında bişey bile yazmadı herhalde aralarında bi problem oluşmuştur ayrıca adam hiç bişey hatırlamıyordur ki -aa michael ve ben bi konsere çıkmıştık çok içmiştim hatırlamıyorum şeklinde düzinelerce hikayesi vardır herhalde :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 MJ'yin su one egilme hareketinin sirrini cozdum ama size gostermemeyi planliyorum, efsaneligini korusun. Hala efsane tabide yinede kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 CusTodeM said: kingpin said: Masquerade said: MJ'in garajı. İnteraktif, hoş bir proje. Merak edenler bir baksın derim. http://www.pinsane.com/pinorama/events/MJ_09/kr/michael_jackson_arcade_entry.html oha süpermiş bu. harbi abi süper ciddin supermis, lan adamin hayatinda nereyi de$sen cocuklarin sevdigi "ki ben olsam 4 kose olurum o mekanda" ikonlar cikiyo. adam cidden cocuklugunu yasayamamis belli. gordukce daha cok huzunleniyo insan :( huzur icinde yat maykilim / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 haberiniz var mi bilmiyorum beyinsiz gomuldu bu arada mj sorusturma devam ettigi ve ciddi oldugu icin doktorlar ya 3 hafta daha gommeyeceksiniz, ya da beynini cikaricaz oyle gomeceksiniz demisler aileye, aile de gommek istemis. 2 hafta aliyormus beynin arastirmaya uygun hale gelmesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 LathspeLL said: MJ'yin su one egilme hareketinin sirrini cozdum ama size gostermemeyi planliyorum, efsaneligini korusun. Hala efsane tabide yinede kalsin.abi adamin patenti var bunu yapmasini saglayan ayakkabi icin falan, var zaten wikipedia'da detayi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 milliyet'te 1 haftadır duruyo haberi . Sırlıgımı kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu denli meshur adamlarin normal gomuldugunu gormedim zaten. Hep bi aksilik cikar bacagi kolu falan sonra gomulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Penthesilea said: haberiniz var mi bilmiyorum beyinsiz gomuldu bu arada mj sorusturma devam ettigi ve ciddi oldugu icin doktorlar ya 3 hafta daha gommeyeceksiniz, ya da beynini cikaricaz oyle gomeceksiniz demisler aileye, aile de gommek istemis. 2 hafta aliyormus beynin arastirmaya uygun hale gelmesi vs. KESİN BEYNINİ CİA ALDI, DÜŞMANA BAKARAK GERİ CEKİLEBİLEN SUPER ASKER ÜRETECEKLER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi o beyni dondursunlar filan bişey yapsınlar, gerekli teknoloji geliştiğinde yeniden diriltsinler. gelecek nesiller böyle bir yetenekten mahrum kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bunu muhakkak görmeniz lazım: eternal moonwalk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aa müthişmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mükemmelmiş. sonuna kadar izleyemedim,sonu var mı onuda bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar