Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jackson hayatını kaybetti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Nedir lan bu laubalilik , herşey ile dalga geçme , geyik yapma sevdası ? Sırf bu konu için demiyorum , genel olarak bir yozlaşma , geyikleşme var forumda. İnsanlar konu açmaya , soru sormaya çekinir oldu son 1-2 yıldır. Üç beş tane zibidi kendine vazife edinmiş ilgili / ilgisiz her konuyu trollemeyi. Gene üç beş tane akılsız adamda o zibidileri örnek alıyor kendine. Açılsın bu adamlar için alt forum "GEYİK" isminde. Orta trollasınlar birbirlerini. Zaten bu yeni bitme nesilde bir dangalaklık , her boku bilme vede sürekli geyik sendromu var. Bilmem nelerini yapsalar gülecek durumda şapşal çocuklar. Gurursuz , Bilgisiz , Edepsiz , Ruhsuz şekilde büyüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında pepsi sponsorluğunda konseri olacaktı, bilet falan gelmişti bize sonra iptal olmuştu, o zamanlar benim için büyük bir olaydı, tabi sokağın yarısı baseball şapkalarını aşağı eğip moonwalk vs. yapmaya çalıştığından normaldir.

Bir de SEGA'da oyunu vardı, moonwalk yapıp, trabzanlardan kayarak adam öldürüyorduk Moonwalker'dı galiba oyunun adı.

Her ne kadar Smooth Criminal sevsem, dans figürleri hoşuma gitse de hastası değilim gerçi ama yine de 80-90'lardan günümüze gelen herşey özel geldiği için onun da belirli bir yeri vardı. Ölmesi içimi parçalamadı ama çocukluk anılarımdan birisi daha yok olduğundan üzüldüm.

Beyazlaması, çocuk taciziyle ilgili haberlerle falan son 10 yılda çok fazla yıpratıldığını düşünüyorum. Keşke ölüm haberleri verilirken böyle şeylerle anılmasaydı saçma olmuş.

Bir de espri yapılır, dalga geçilir, sataşılır vs. de bokunu çıkarıyorsunuz son zamanlarda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...