Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 inanılası değil. Sanki sonsuza kadar yaşamalıymış, sanki hayatımızda hep bulunması gerekiyormuş gibi geliyordu, Hep bir gün yeni bir albümle çıkıp yine harika sahne şovlarını sergileyecekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ne yapıyorlar onun başında öyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 pagan rituali yapiyorlar, canlandiracaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Nedir lan bu laubalilik , herşey ile dalga geçme , geyik yapma sevdası ? Sırf bu konu için demiyorum , genel olarak bir yozlaşma , geyikleşme var forumda. İnsanlar konu açmaya , soru sormaya çekinir oldu son 1-2 yıldır. Üç beş tane zibidi kendine vazife edinmiş ilgili / ilgisiz her konuyu trollemeyi. Gene üç beş tane akılsız adamda o zibidileri örnek alıyor kendine. Açılsın bu adamlar için alt forum "GEYİK" isminde. Orta trollasınlar birbirlerini. Zaten bu yeni bitme nesilde bir dangalaklık , her boku bilme vede sürekli geyik sendromu var. Bilmem nelerini yapsalar gülecek durumda şapşal çocuklar. Gurursuz , Bilgisiz , Edepsiz , Ruhsuz şekilde büyüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 YouTube bütün videolarını kaldırmaya başlamış apar topar. Ulan millet bari bir-iki dinleyebilseydi parçalarını ağız tadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 heh millet abanıp göçertmiştir adamların banvitini, ben kendim bu geceki kadar youtube hiç kullanmadım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bence tam tersi en geyik adamlar maykıl topiğinde efendi takılıolar salaklık burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Starscream said: bence tam tersi en geyik adamlar maykıl topiğinde efendi takılıolar salaklık burda Biri bu çocuk işte , cevap vermesse ölür. Gerçek hayatta cümle kuramayan , dili dönmeyen , peltek çocuklar burda herseye yazma mecburiyeti hissediyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 forumun sahibi geldi ben çıkıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 youtube aksine anasayfaya koymuş videoları. çok üzüldüm ya sabah kalktım abim söledi inanamadım keşke erken yatmasaydım dün gece adabıyla yas tutardım. yazık oldu adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Starscream said: çok üzüldüm ben bu resmi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Son anlarına ait resimler yayımlanmış Milliyet'in sitesinde. Off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vay anasını be, dün gece okudum. hiç ölmez gibime geliyodu. daha var öyle insanlar benim için, hiç ölmez dediklerim filan. demek ki ölüyolarmış. çok acayip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Zamanında pepsi sponsorluğunda konseri olacaktı, bilet falan gelmişti bize sonra iptal olmuştu, o zamanlar benim için büyük bir olaydı, tabi sokağın yarısı baseball şapkalarını aşağı eğip moonwalk vs. yapmaya çalıştığından normaldir. Bir de SEGA'da oyunu vardı, moonwalk yapıp, trabzanlardan kayarak adam öldürüyorduk Moonwalker'dı galiba oyunun adı. Her ne kadar Smooth Criminal sevsem, dans figürleri hoşuma gitse de hastası değilim gerçi ama yine de 80-90'lardan günümüze gelen herşey özel geldiği için onun da belirli bir yeri vardı. Ölmesi içimi parçalamadı ama çocukluk anılarımdan birisi daha yok olduğundan üzüldüm. Beyazlaması, çocuk taciziyle ilgili haberlerle falan son 10 yılda çok fazla yıpratıldığını düşünüyorum. Keşke ölüm haberleri verilirken böyle şeylerle anılmasaydı saçma olmuş. Bir de espri yapılır, dalga geçilir, sataşılır vs. de bokunu çıkarıyorsunuz son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ben de üzüldüm, ikondu sonuçta, onun haberleriyle büyüdük, moonwalker a gitmiştim falan.. Ama Al Pacino ölse, MJ'e olan üzüntümü 100e katlar.. Al Pacino ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu arada patiye has klasik trolleme girişimleri de olmuş, yazık diyoruz. açık açık "oh iyi olmuş, popoma kına yaktım" falan deseydiniz hiç olmazsa saçma sapan tartışmalar dönmezdi. kıvırtmayınız, "iyi oldu" diyecekseniz diyip geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 her klibi görsel şölen, her klibinde bu kadar ünlüler olan başka sanatçı gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Who ll Dance on the Floor in the Round? diye sordurttu bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 radyoda duydum, direksiyona kafayı koydum böyle bildiin boş boş baktım bi ortalığa. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zaten yaşayıp yaşamadığı belli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Fistan said: zaten yaşayıp yaşamadığı belli değildi. evet 5 yıldır daha yeni konser yapacak diye adını duymaya başlamıştık ama yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 üzüldük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dangerousla büyüdm lan ben aaargh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Genç gitti. Üzüldüm çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar