ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kavga çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sensin pis allahın cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kermit said: Cuce said: hadı onlar troll, sizin trllenmeniz ayrı bir muamma, rezilsiniz. inandığı fikirler, tuttuğu takımlar olur peki ya sen kiminkileri tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lol herkes cirkinlesti, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 arkadaşlar sakin biraz, karşı tarafada empatiyle yaklaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sakin olun gençler bu ne ya ama bu konuyu da trollemeyin lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çocukluğum Michael Jackson'ın müziğiyle geçti. Üzüldüm. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi bu ne, daha şimdi adamın moonwalker'dan smooth criminal'ını izlemek üzereyken gördüm haberi. bu nedir........ :( gözlerim yaşardı ya, çok gençti adam. :( olacak şey değil offf. huzur içinde yatsın. çok üzüldüm ya şimdi pfff. :( onunla büyüdük yani. apıştım kaldım, ne diyeceğimi şaşırdım valla. ahirette bulur inşallah huzuru nihayet king of pop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şunu izleyin mutlaka.. http://www.youtube.com/watch?v=1UDTxu6IGWw özellikle sonu harikadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yanlız öleceği belliydi son zamanlarda fiziksel görünümü çok kötüydü bu dünyada son 10 yılını hak ederek geçirdiğini düşünmüyorum umarım daha rahatına kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oha be. Ne hale gelmiş topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://www.michaeljackson.com/ an itibari ile kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 =/ of cok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nabıyosunuz lan siz. popun divası ölmüş yaptığınız hareketlere bakın. sakin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Michael yasasaydi bunlarin yasanmasini istemezdi. edit: raidden ciktim heal spamlemekten micheal oldu :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 topic cok zevkliymis, resmen ulu orta kavga dovus olmus. GG Michael. Hayatim boyunca hastasi olmasam da sarkilari falan her zaman bir yerlerden cikti etti, her yerde duyardik tum dunya severdi yapacak bisi yok. GG hakatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ilk kasetim dangerous tu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 benim de ilk kasetim domates biber patlicandi. poff. bak simdi aklim baris mancoya gitti, bi fena oldum :( cocuklugumun tum simgeleri oluyor yavas yavas, demekki yaslanmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Apis said: böyle bir klip bir daha da gelmedi. o koreografi, o figürler. bir daha da başka danseden popçu sevemedim böyle. adam 20 yıl önce son noktayı koydu bıraktı. demin bakıyordum da patent almış o ayakkabılar için adam, yuh dedim. o çocuklar gibi ağzımız açık seyrederdik, hala da şimdi keyiften dört köşe izliyorum. teşekkürler maykıl, dünyaya kazık çaksan o bile erir gider, sen cidden izini bıraktın en alasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Skyfire said: ilk kasetim dangerous tu :( Aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Onca yaptigi seyden sonra yinede mekani cennet olsun sarkilariyla kimbilir kimleri ne olaylardan geri cevirmistir. Uzuldum... RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Cd- said: Şunu izleyin mutlaka.. http://www.youtube.com/watch?v=1UDTxu6IGWw özellikle sonu harikadır.. Müthiş bir video adam özet geçmiş, ve olay budur demiş resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Video'yu izledim ve kilitlendim resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Zaten artık cıkmıyor böyle efsaneler, bu yaşta gitti... RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vay be... thriller albümü hayat felsefesi değiştirtmişti insanlara. billie jean liberian girl beat it :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar