axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Daha bethesda - id haberini sindiremeden bu çıktı. Artık warhammer onlineda TIS IS DA NEW SHIEAT vidyoları görür, sw:torda jedi olup sith reliclerini ele geçirmeye çalışırız. said: Today we have important news to share with the community. EA is restructuring its RPG and MMO games development into a new group that includes both Mythic and BioWare. This newly formed team will be led by Ray Muzyka, co-founder and General Manager of BioWare. With this change, Ray becomes Group General Manager of the new RPG/MMO studio group. BioWare’s other co-founder, Greg Zeschuk will become Group Creative Officer for the new RPG/MMO studio group. Rob Denton will step up as General Manager of Mythic and report to Ray. BioWare’s studios remain unchanged and continue to report to Ray. Mark Jacobs, co-founder and current General Manager of Mythic, will leave EA on June 23, 2009. We thank Mark for his contributions at Mythic and wish him the very best going forward. Mark played a major part in the success of Mythic with his contribution as General Manager and Lead Designer of WAR. Mythic retains a strong team led by Rob who co-founded Mythic in 1995. Rob played a critical role in the development of Dark Age of Camelot. In his previous role as COO, he was responsible for all day-to-day management of the studio including all development, operations and support. Please join us in celebrating the union of these two award-winning studios. http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=841 http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/02/asset_6300_hl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bak bu olabilir. İkiside sevdiğimiz kardeşlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 değil. Bioware'ci olarak Mythic'i sevmiyorum fazla. EA'yı hiç sevmiyorum. Bioware Black Isle'lı zamanlarına geri dönsün istiyorum. Kötü haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bone said: Black IsleÖzledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 warhammer da kelle aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 guzel olmus swtor icin bilgi, deneyim vs olarak oyunun gidishatina etkisi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 of yakında "its gonna be AWESOME AWESOME!" die swtor videoları başlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 SWTOR'a hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü bu Mythic'i adam etme amaçlı bir hamle. WAR camiası (hep bunu demek istemiştim) bu gelişmeyi epey pozitif karşıladı. WAR 1.4 patch'de belli olur nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bence etkisi olacaktir bunun konusulacak yani yok. Sirket birlesiyor projeler bir sekilde tek catiya geliyor nerdeyse , ne demek etkisi olmaz :) Bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 WAR'ın Lead Designer'ı değişmiş oldu. Mythic'in kadrosu ufak, anca kendine yetiyor. SWToR'a lead edecek herhangi biri geçmez. Yeni adam alırlarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 arcane said: bu Mythic'i adam etme amaçlı bir hamle. WAR camiası (hep bunu demek istemiştim) bu gelişmeyi epey pozitif karşıladı. anlamadım demek istediğini. WAR camiası her defasında AOC'un tamamlanmamış beta ve uyduruk bir oyun olduğunu ve WAR'ın DAOC'dan bile daha iyi ve efsanevi olduğunu söylemiyor muydu? Bioware'in adam etmesine gerek duyulacak nesi var Mythic'in? Son aylarda oynamadım oyunu, merak ettim nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ya her oyun firmasının birleşmesi iki firmanın sembolleşmiş oyunlarının hibrid yapılması mıdır? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi bard class geldi acitivision blizzard birlesmesi sonrasi gitarla deli combo yapiyorum heroiçde 3k dps cikariyorum nihahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 çok endişe verici, sw: tor'dan bir beklentim yok zaten ama war'ın pve odağına yönelmesine yolaçabilir. hiç hoşuma gitmeyen bir gelişme oldu doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 studyolarin islerini birbirine karistirmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 WAR zaten ölen bir oyun. En fazla olucağı Mythicten Biowaree adam kayar yavaş yavaş swtor için. Yoksa firmaların birbirine katabileceği başka birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 War un daoc dan iyi olduğunu idda eden adam ya daoc oynamamıştır ya yetemeyip ağlıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 We're still Mythic Entertainment, an Electronic Arts Studio, as we have been. I've posted this elsewhere, but we're not 'merging.' We are still a completely separate entity within EA, just as Bioware is, simply now grouped under the same MMO/RPG grouping and reporting to one person, collectively. jacobsdan kurtulma planiymis gibi geldi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 mmo departmani kurup ikisini onun altina almis EA, tamamen yonetimsel bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o tek adam "pvp oyunundan para gelmiyor, mob kesme oyununa çevirin" emri verirse gayet etkilenir. onun dışında adam taşıyacaklarını düşündüğümden değil yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 anladığım kadarıyla bu daha çok kendi aralarındaki yönetimi etkilicek birşey çıkan oyunlar üstüne çok fazla bir etkisi olmıcak. kim kime hesap veriyor o değişiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BioWare: Mythic will help Star Wars MMO http://www.eurogamer.net/articles/bioware-mythic-will-help-star-wars-mmo normal olarak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mythic pvp ye çevirmeye çalışırken swtor'u batırmasa bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bioware de olmayan tek sey mmorpg tecrubesi, iyi birliktelik olursa tek biowareden basarili olabilirler.. mythic 2 mmo yapmis pvp uzerine uzmanlasmis bir sirket denebilir, arti online oyundaki tecrubeleri de "hatali, dogru, iyi, kotu, tartisilir" bioware den daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nasıl bir tekel bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar