Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dondurulmuş ülker çikolatalı gofret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence bozdu.. biz daha küçüktük babam bi gün almış yine ülker çikolatalı gofret.. baktım tadı değişmiş bozulmuş.. o günden sonra yemedim sonra milka beyaz çikolatalı gofrete sardım.. sonra babam yine geldi bi akşam getirmiş milka gofret..yedim onunda tadı deişmiş..

bu sırada 9kat tat ve ülker'in yine turuncu kaplı gofreti vardı onlarında tadı deişti.. gofret yemekten soudum
Mesaj tarihi:
kermit said:

ülkerin çikolatalı gofretini sevmeyen ben mi varım bitek yahu
nestleninkiler daha iyi
bide bitter çikolatalıysa of

ben de varim abi
sevmiyorum, sux
aynen nestle bitter diyorum
ne cok ortak yonumuz varmis
Mesaj tarihi:
ya bu dunya uzerinde bi insan yiyebiliyosa ve ölmuyosa herseyi yersin derdi bi arkadasim.
katiliyorum
ama yemeyince daha mutlu hissettiğim seyler var misal
bocek
ulker gofret
bocek
Mesaj tarihi:
Seperate said:

sevmemeyi anladım da yiyememek nedir abi altı üstü gofret dgl mi bu hani çikolatalı fln alla allaaa

ya bana kıvamı bayık geliyor ne biliyim tercih etmiyorum mümkün olduğunca ya da illa ondan varsa dolaba atar yarım saat sonra yerim
Mesaj tarihi:
başlıkta dondurulmuş diyo zaten abi, sıcak yenilmez kışın bile buzdolabından yerim ben ülker çik. gof. u =D

eniyisi şimdi bitane daha dondurulmuş ülker çikolatalı gofret yiyip sütümü içip dişlerimi fırçalayıp masalımı okuyup yatiyim ^_^
Mesaj tarihi:
adamlar bildiğin işi bozdu be

ayn ıürünleri "halk" markasıyla da ürettiği için üretim arttı, tesis ekipmanları değişti

ha ben zaten yeşil sermaye olduğu için yemiyorum o ayrı ama en son üniversite şenliklerinde beleş paket dağıtmışlardı bildiğin bozmuş adamlar
  • Yeni Oluştur...