Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fffiyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Abi ülker çikolatalı gofret her şekil güzel. Ne çikolatalar yedim içinde bisküvisi yoktu, ne gofretler yedim üstünde çikolatası yoktu ama ülker çikolatalı gofrette hepsi vardır ve tadındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bence bozdu.. biz daha küçüktük babam bi gün almış yine ülker çikolatalı gofret.. baktım tadı değişmiş bozulmuş.. o günden sonra yemedim sonra milka beyaz çikolatalı gofrete sardım.. sonra babam yine geldi bi akşam getirmiş milka gofret..yedim onunda tadı deişmiş.. bu sırada 9kat tat ve ülker'in yine turuncu kaplı gofreti vardı onlarında tadı deişti.. gofret yemekten soudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bence sen büyümüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sıkılmış yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 farklı konumlarda olsalarda dondurulmuş jelibon kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ülkerin çikolatalı gofretini sevmeyen ben mi varım bitek yahu nestleninkiler daha iyi bide bitter çikolatalıysa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 lan yetti kaç gündür iskenderler biralar gofretler viskiler. açmayın böyle topicikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bitter gofret daha gözel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kermit said: ülkerin çikolatalı gofretini sevmeyen ben mi varım bitek yahu nestleninkiler daha iyi bide bitter çikolatalıysa of oovvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nestle bitter gofret (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nestle bitter muhteşem ben oldum olası çok fazla sevemedim ülker gofreti sadece dolapta biraz soğutup yiyebiliyorum diğer türlü olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kermit said: ülkerin çikolatalı gofretini sevmeyen ben mi varım bitek yahu nestleninkiler daha iyi bide bitter çikolatalıysa of ben de varim abi sevmiyorum, sux aynen nestle bitter diyorum ne cok ortak yonumuz varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sevmemeyi anladım da yiyememek nedir abi altı üstü gofret dgl mi bu hani çikolatalı fln alla allaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ya bu dunya uzerinde bi insan yiyebiliyosa ve ölmuyosa herseyi yersin derdi bi arkadasim. katiliyorum ama yemeyince daha mutlu hissettiğim seyler var misal bocek ulker gofret bocek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kermit said: ülkerin çikolatalı gofretini sevmeyen ben mi varım bitek yahu nestleninkiler daha iyi bide bitter çikolatalıysa of aklın yolu bir olm, olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Seperate said: sevmemeyi anladım da yiyememek nedir abi altı üstü gofret dgl mi bu hani çikolatalı fln alla allaaa ya bana kıvamı bayık geliyor ne biliyim tercih etmiyorum mümkün olduğunca ya da illa ondan varsa dolaba atar yarım saat sonra yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bitirdikten sonra pakedin icindeki kokusu muhtesem oluyor cikolatali gofretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 başlıkta dondurulmuş diyo zaten abi, sıcak yenilmez kışın bile buzdolabından yerim ben ülker çik. gof. u =D eniyisi şimdi bitane daha dondurulmuş ülker çikolatalı gofret yiyip sütümü içip dişlerimi fırçalayıp masalımı okuyup yatiyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 adamlar bildiğin işi bozdu be ayn ıürünleri "halk" markasıyla da ürettiği için üretim arttı, tesis ekipmanları değişti ha ben zaten yeşil sermaye olduğu için yemiyorum o ayrı ama en son üniversite şenliklerinde beleş paket dağıtmışlardı bildiğin bozmuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ülker sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 buzdolabına koyunca çok bayat oluyor tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 SEK'in mi ne gofret aromalı sütlü çukulatası var bebeler için. Şahane bişey. Hakaten tutturmuşlar tadını dumur oldum. Buz gibi gofret içiyosun lık lık oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar