Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sehirlerarasi yolu kapatmak

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

Bir de forumda bazıları, bunların egemen sınıfın yıllardır süren üstünlüğünü ekarte edip, halktan birileri olarak başımıza çöreklendiği gibi safsatalarla geliyorlar. Al sana güya halkın içinden, halktan biri olarak gelen cumhurbaşkanı...

Adam cumhurbaşkanlığı köşkünü, özel evi, Türkiye Cumhuriyeti'nin yollarını, topraklarını özel arsası, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını tebaası gibi görüyor.

Bir de ''haklısınız devletlüm'' deyip, neredeyse secde ediliyor kendisine...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere , müslümanlığın msini bilmeyip müslümanlık hakkında fetva veren ve öylesine biz de müslümanız kardeşim diye geçinen mantaliteyi zerre umursamadığımın başta altını çizmek istiyorum . size kalmadı müslümanlık .

2.olarak ta topunuz birleşip "höttt" diyeceğinize ne yazdımı anlamaya çalışmanınızı önerirdim .

son kez tekrarlıyorum ne düşündüğümü .eğer bunu gül kapatın yolu agalar diyip kapatmışsa zaten hani trajıkomik ve gereksiz bir şey. sen de kul hakkı ben diyeyim görgüsüzlük .

ama bunu gül yaptı falan diyip adamın üstüne atmak bana tutarsız gelen şey. illa insanları onu düşündürtmeye kasmak vs.

arabanın içindesin ,160-170 le gidiyosun , yol boş .

-cumhurbaşkanım , yolu kapattık diyelim diyorlar.
iş bitmiş güç bitmiş , napılabilir bu noktada, işin bittiğinden sonra aç yolu dersin ama medya haberini yapmış işini çoktan bitirmiş olur .

bu ihtimal de vardır.

ha yoksa da düşündüğüm şey zaten belli.

fakir edebiyatı konusu için de,evet ahmet necdet sezer insan ayıran biriydi , hak yiyen biriydi. kul hakkından anlıyan adam kapalı bir insanı eğitim hakkından maruz görecek canilikte ve mantıksızda biri olmazdı .

kuran'da farz olan bir ayetiyle hareket eden bir müslümanın hareketini , vatan haini gibi görüp reddeden bir adamı müslümanlığın temel direği falan yapmayın , bilmediğiniz bir şeyi işe hiç karıştırmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

bi kere , müslümanlığın msini bilmeyip müslümanlık hakkında fetva veren ve öylesine biz de müslümanız kardeşim diye geçinen mantaliteyi zerre umursamadığımın başta altını çizmek istiyorum . size kalmadı müslümanlık .

2.olarak ta topunuz birleşip "höttt" diyeceğinize ne yazdımı anlamaya çalışmanınızı önerirdim .

son kez tekrarlıyorum ne düşündüğümü .eğer bunu gül kapatın yolu agalar diyip kapatmışsa zaten hani trajıkomik ve gereksiz bir şey. sen de kul hakkı ben diyeyim görgüsüzlük .

ama bunu gül yaptı falan diyip adamın üstüne atmak bana tutarsız gelen şey. illa insanları onu düşündürtmeye kasmak vs.

arabanın içindesin ,160-170 le gidiyosun , yol boş .

-cumhurbaşkanım , yolu kapattık diyelim diyorlar.
iş bitmiş güç bitmiş , napılabilir bu noktada, işin bittiğinden sonra aç yolu dersin ama medya haberini yapmış işini çoktan bitirmiş olur .

bu ihtimal de vardır.

ha yoksa da düşündüğüm şey zaten belli.

fakir edebiyatı konusu için de,evet ahmet necdet sezer insan ayıran biriydi , hak yiyen biriydi. kul hakkından anlıyan adam kapalı bir insanı eğitim hakkından maruz görecek canilikte ve mantıksızda biri olmazdı .

kuran'da farz olan bir ayetiyle hareket eden bir müslümanın hareketini , vatan haini gibi görüp reddeden bir herifi müslümanlığın temel direği falan yapmayın , bilmediğiniz bir şeyi işe hiç karıştırmayın bence.

özür dileriz Ayetullah Balon hazretleri.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:

Bir de forumda bazıları, bunların egemen sınıfın yıllardır süren üstünlüğünü ekarte edip, halktan birileri olarak başımıza çöreklendiği gibi safsatalarla geliyorlar. Al sana güya halkın içinden, halktan biri olarak gelen cumhurbaşkanı...

Adam cumhurbaşkanlığı köşkünü, özel evi, Türkiye Cumhuriyeti'nin yollarını, topraklarını özel arsası, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını tebaası gibi görüyor.

Bir de ''haklısınız devletlüm'' deyip, neredeyse secde ediliyor kendisine...

Görmemişin tekini başa getirirseniz böyle olur işte dendiğinde de elitist beyaz türksünüz faşistsiniz hepiniz diye çemkiriyolardı bi de lol.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Üstüne atmak?

Çünkü Türkiye tarihinde bunu sadece o yaptığı için üzerinde atılıyor olabilir mi?

Hayır ben kapattırmışımda Gül'e sayıyormuşuz gibi konuşmuşsun.

Hayır biliyorum tek yaptığınız şey mazlum edebiyatı.

Hayır artık yapılan her haltı "öncekilerde kadrolaşıyordu, hepsi yolsuzluk yaptı bık bık. Sadece Başbakanı, Cumhurbaşkanının üzerine atmayın" gibi genelleyip zeytinyağılık yapmaya çalışmak tamam ama bu da tarihimizde ilk ulan. Kimin üzerinden konuşalım konuyu, Barbaros Hayrettin Paşa üzerinden mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam yüzünden müslümanlığı eleştiren yok da.

bu adamın müslümanlığını eleştiren var.

bu adam müslümansa, kul hakkı yemesin.

bu adam müslüman değilse, çıkıp müslüman taklidi yapıp müslüman oyları yemesin.

gerçi bi de örtülü ödenekten 1 milyon tl vardı hesabı verilememiş ama, olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

üstünde bozuk yokmuş geri verecekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

İyi de müslüman olduğu için Allah'ın izniyle şeçildi, yoksa şeçilmesi mümkün değil. İsterse gayet yol kapatabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Size mi düştü Müsluman ak pak Cumhuru eleştirmek bre zındıklar! sdfjşsdf Tamam nan şaka şaka.

Üstte bi balon herzamanki klasik "ama başörtüsühühehühüh" edebiyatına girmiş de burdan oraya atlama, olay saptırma yeteneğine hayran kaldım.
Bide canilik demiş ahahahaha sen beni güldürdün gül de seni güldürsün gülüm. *ne cümle oldu be*
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

balon said:

Üstüne atmak?

Çünkü Türkiye tarihinde bunu sadece o yaptığı için üzerinde atılıyor olabilir mi?

Hayır ben kapattırmışımda Gül'e sayıyormuşuz gibi konuşmuşsun.

sence sadece Gül zamanında böyle bir şeyin meydana gelmesi , bunun Gül tarafından yaptırıldığına delil mi olur peki?

bence bir şey derken düşünmüyorsunuz :)

edit: yemek .
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Ne diyosun allaşkına sen ahahaha :D . Gül istemese yapılır mıydı zannediyorsun böyle birşey? ahahaha

yalakası çoktur yapar .gül'de 160 -170le geçerken yolu açın falan tutup demeyeceğine göre , çünkü iş işten geçmiştir.

kendisi de yapabilir , ben bilemem .

ama tutup da birine bir şeyleri zorla dayatmak gülünç .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...