rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bir felaket filminde bilimkadinin biri icin sehrilerarasi yolu kapatiyorlardi da kadin ancak o zaman inaniyordu olayin ciddiyetine. Turkiye`de de kapattik yolu. kullananlari benzin istasyonlarina, park yerlerine filan yigarak. Cumhurbaskani Mr. gul gececek diye kapandi o yol. Cok muhim devlet isi icin baska bir sehre yetismesi gerekiyordu. o yuzden 200`le gidip yetisebilsin diye yolu kapattik. http://haber.kanald.com.tr/haberdetay.aspx?haberId=45334&catId=32 Muhim devlet isi halledildi, boylece felaket filan yasanmadi. Mr. gul yetisemeseydi, o nikah sahitsiz yapilmak zorunda kalinsaydi neler olurdu dusunebiliyor musunuz? Sonra gelde Ahmet Necdet Sezer`i ozleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 e yuh yani hakkaten yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Niye yuhh ki alışığız bu ve bunun gibi durumlara, garipsemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 O kadar halk seçmiş tabii ki tepe tepe kullanacak. Halk bunu istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sezer ergenekoncuydu bi kere add'ye örtülüden tam 100 bin lira yardımda bulunmuştu. görüyo musun bağlantıyı, görüyo musun paranın büyüklüğünü?! hem bu ülkenin başına ne geldiyse camı çatlak kartala binenlerden geldi bi kerem, çalsın çırpsın millete koyun muamelesi çeksin, ama hizmet etsin, nikahta şahitlik vazifesini yerine getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 E abartıyorsunuz ama, adam koskoca cumhurbaşkanı. Yol da kapar, istediği yere istediğini de kor. Padiş...ay pardon cumhurbaşkanım çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Arkadaşlar ironi yapıyorsunuz ama Ahmet Necdet Sezer bu tip şeyler yapmıyor diye yeşil demokratlarımız tarafından eleştiriliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "Max Damage" said: Arkadaşlar ironi yapıyorsunuz ama Ahmet Necdet Sezer bu tip şeyler yapmıyor diye yeşil demokratlarımız tarafından eleştiriliyordu. Ama normaldir. Adamın eleştirecek, vuracak bir yerini bulamayınca iyice sapıtmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Adam koskoca CUMHURBAŞKANI! Bakın caps açık yazıyorum CUMHURBAŞKANI nı. Bisikletle kenardan kenardan mı gitseydi yani, kapattırıcak tabi yolu. Haşmetmahaplarımızdan önemli mi kıçı kırık bi yol ha? Kenara yığılıp ta secde etmeyenler de çok ayıp etmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Oğlunun nikahına yetiştiği adam da budur bu arada. Alelade bir adam değil yani, kökenleri sağlam. Ona gitmeyecek de bize mi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yollar onun kulu kölesi olsun ya. gelsin sırtımızdan geçsin. aslanım tosunum benim ya. corç kulinim benim. bıyıklarına kurban olurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 türkiye cumhuriyetinin en iyi cumhurbaşkanı abdullah gül, hakediyor tabi.. VATANA HİZMET İÇİN GİTMİŞ ORAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kendisi şahitlik konusundada bir numaradır ayrıca. ABD AKP iktidarı döneminde anamızı bellerken çok pis şahit olmuştur olanlara gıkı bile çıkmamıştır. İTİRAZI OLAN VARSA YA ŞİMDİ KONUŞSUN YADA SONSUZA DEK SUSSUN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da, yapılan hakikaten bir çığırmış , trajikomik bir şeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Neden aynısını yapalım ya, herkes kendi adına konuşsun bir zahmet. Cumhurbaşkanı koşacak, yola ihtiyacı olan binlerce insan mağdur olacak, bir nikah için mi? Koskoca Cumhurbaşkanı için nikahı yarım saat bekletmek çok mu zor? Neden Cumhurbaşkanı gibi bir insan adam gibi planını yapıp uygulamıyor da geç kalıyor ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da, yapılan hakikaten bir çığırmış , trajikomik bir şeymiş :) Bu dediğini yapmayacak görgülü, halkı koyun sürüsü gibi, kendisini de padişah gibi görmeyen, halka, öncelikle de kendine saygılı cumhurbaşkanları olmuştur, ve olacaktır. Hatta şu yaptığı hareketi şu ana kadar yapan tek bir cumhurbaşkanı olmamıştır. Kendin cumhurbaşkanı olursan bu tür hazımsızlıklar yapabileceğini söylemişsin, ama beni hiç katma işin içine mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da, yapılan hakikaten bir çığırmış , trajikomik bir şeymiş :) "ben olsaydımda yapardım" demek zaten karakteri gösteriyor. Bundan önce bunları yapmayan bir Cumhurbaşkanı vardı. Uzaylı mıydı kendisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fakir edebiyatı . ideolojiyle ilgili görüşler .yaşasın,biz ezilmiş halkın yanındayız oley! bunlarla gelmeyin abi .bunlarla gelmeyin. biz de savunmuyoruz herifin yaptığını ama fakir edebiyatçılığının alemi yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mani said: "ben olsaydımda yapardım" demek zaten karakteri gösteriyor. Bundan önce bunları yapmayan bir Cumhurbaşkanı vardı. Uzaylı mıydı kendisi ? Bundan önce şehirlerarası yolu kendi özel işi için kapatmayan bir değil, tam 10 Cumhurbaşkanı vardı. Biz görgüsüz, sömürücü, işine gelince müslüman tayfadan değiliz balon. Takdir edersin ki kendi mesajının içinde bizim şahsi fikrimize de uyuyormuş gibi genelleme yapma hakkın da yok. Hadi yaptın, bari haklı tepkiler gelince üste çıkmaya çalışma, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mani said: balon said: ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da, yapılan hakikaten bir çığırmış , trajikomik bir şeymiş :) "ben olsaydımda yapardım" demek zaten karakteri gösteriyor. Bundan önce bunları yapmayan bir Cumhurbaşkanı vardı. Uzaylı mıydı kendisi ? şovmenin tekiydi bence :) bakın yanlış anlaşılma olmasın , ben savunmuyorum bu hareketi . yalnız şöyle bir şey var: 200 le gidiyosun , yolda kimse yok . sana yolu kapattık derler mi bu 1. derlerse sen naparsın bu noktada? açın ben geliyorum mu dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fakir edebiyati yapan kim ki? olayi saptirmayin. sen yapabilirsin ama cumhurbaskanligi gibi en yuksek hizmet makamina gelen sahsin bazi seylerin farkinda olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 asil sovmenlik bu hareketi savunmuyorum filan derken savunmak oluyor. kapasite lazim. kutluyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Fakir edebiyatı ne alaka lol Şu yapılan görgüsüzlüğün daniskası. İnsan savunurken utanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Özel işleri için devlet imkanlarını bir damla kullanmayan, Köşk'e kendi eviymiş gibi gereksiz harcamalar yapmayan vs. Cumhurbaşkanı "şovmenin teki" imiş. Bunun yanında her türlü işini devletten gören, Köşk'ü yeniden dekore eden, hayvan gibi Türkiye tarihinde ilk kez şehirlerarası yol bile kapattıran Cumhurbaşkanı için "biz de olsa yapardık ehuh" deniyor. (Bundan önceki 10 tanesi yapmamış, tekrar belirteyim, hani tek istisna Sezer de değil.) Gerisini yorumlamak gereksiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon efendi her mesajında olaya bahane üretip ondan sonra yapılanları savunmuyorum demek nasıl oluyor ? nasıl bir tezatlık bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar