Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sehirlerarasi yolu kapatmak

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

Bir felaket filminde bilimkadinin biri icin sehrilerarasi yolu kapatiyorlardi da kadin ancak o zaman inaniyordu olayin ciddiyetine. Turkiye`de de kapattik yolu. kullananlari benzin istasyonlarina, park yerlerine filan yigarak.

Cumhurbaskani Mr. gul gececek diye kapandi o yol. Cok muhim devlet isi icin baska bir sehre yetismesi gerekiyordu. o yuzden 200`le gidip yetisebilsin diye yolu kapattik.

http://haber.kanald.com.tr/haberdetay.aspx?haberId=45334&catId=32

Muhim devlet isi halledildi, boylece felaket filan yasanmadi. Mr. gul yetisemeseydi, o nikah sahitsiz yapilmak zorunda kalinsaydi neler olurdu dusunebiliyor musunuz?

Sonra gelde Ahmet Necdet Sezer`i ozleme.
Sosyal ağlarda paylaş

sezer ergenekoncuydu bi kere
add'ye örtülüden tam 100 bin lira yardımda bulunmuştu.

görüyo musun bağlantıyı, görüyo musun paranın büyüklüğünü?!

hem bu ülkenin başına ne geldiyse camı çatlak kartala binenlerden geldi bi kerem, çalsın çırpsın millete koyun muamelesi çeksin, ama hizmet etsin, nikahta şahitlik vazifesini yerine getirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden aynısını yapalım ya, herkes kendi adına konuşsun bir zahmet. Cumhurbaşkanı koşacak, yola ihtiyacı olan binlerce insan mağdur olacak, bir nikah için mi? Koskoca Cumhurbaşkanı için nikahı yarım saat bekletmek çok mu zor? Neden Cumhurbaşkanı gibi bir insan adam gibi planını yapıp uygulamıyor da geç kalıyor ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da,

yapılan hakikaten bir çığırmış , trajikomik bir şeymiş :)

Bu dediğini yapmayacak görgülü, halkı koyun sürüsü gibi, kendisini de padişah gibi görmeyen, halka, öncelikle de kendine saygılı cumhurbaşkanları olmuştur, ve olacaktır. Hatta şu yaptığı hareketi şu ana kadar yapan tek bir cumhurbaşkanı olmamıştır.

Kendin cumhurbaşkanı olursan bu tür hazımsızlıklar yapabileceğini söylemişsin, ama beni hiç katma işin içine mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

ben cumhurbaşkanı olsaydım ya da siz olsaydınız , orda o konumda olsaydınız , aynısını yapardınız buna adım gibi eminim bu ayrı da,

"ben olsaydımda yapardım" demek zaten karakteri gösteriyor. Bundan önce bunları yapmayan bir Cumhurbaşkanı vardı. Uzaylı mıydı kendisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

"ben olsaydımda yapardım" demek zaten karakteri gösteriyor. Bundan önce bunları yapmayan bir Cumhurbaşkanı vardı. Uzaylı mıydı kendisi ?

Bundan önce şehirlerarası yolu kendi özel işi için kapatmayan bir değil, tam 10 Cumhurbaşkanı vardı.

Biz görgüsüz, sömürücü, işine gelince müslüman tayfadan değiliz balon. Takdir edersin ki kendi mesajının içinde bizim şahsi fikrimize de uyuyormuş gibi genelleme yapma hakkın da yok. Hadi yaptın, bari haklı tepkiler gelince üste çıkmaya çalışma, insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

balon said:

şovmenin tekiydi bence :)

bakın yanlış anlaşılma olmasın , ben savunmuyorum bu hareketi .
yalnız şöyle bir şey var:

200 le gidiyosun , yolda kimse yok . sana yolu kapattık derler mi bu 1. derlerse sen naparsın bu noktada? açın ben geliyorum mu dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

Özel işleri için devlet imkanlarını bir damla kullanmayan, Köşk'e kendi eviymiş gibi gereksiz harcamalar yapmayan vs. Cumhurbaşkanı "şovmenin teki" imiş.

Bunun yanında her türlü işini devletten gören, Köşk'ü yeniden dekore eden, hayvan gibi Türkiye tarihinde ilk kez şehirlerarası yol bile kapattıran Cumhurbaşkanı için "biz de olsa yapardık ehuh" deniyor. (Bundan önceki 10 tanesi yapmamış, tekrar belirteyim, hani tek istisna Sezer de değil.)

Gerisini yorumlamak gereksiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...