ajmet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bir fenerbahceli olarak Galatasaray'a hayirli olmasini diliyorum. Guzel transfer. http://www.galatasaray.org/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kağıt yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 servetin yerine mi bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 adam kağıttan yani. vursan düşüyordu en son. 2 hafta oynayıp bir hafta sakatlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIR belli mi olur, servet gibi coşar belki o da. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bjk nin defansını komple yollamaları lazım zaten.hele birde böle diğer 3 büyük takım alırsa çok şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Anakin NOOOOOOOOooo!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bunun için yeni topic açmak komik olmuş. mustafa denizli bu adamı adam etti. o da gs ye mi gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yalnız haber baya büyük etki yaptı heralde ne GS'nin sitesi açılıyo ne de haber siteleri yoğunluktan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nerde servet nerde gökhan zan ya servet yıkılmayan adam resmen, gökhan zan rakibe çelme takıp kendi düşen bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bonservissiz almışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 off iştahım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bjk için, Fb maçlarını kazanma yolunu açtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Şimdii yorumlarımıza geçelim. Gökhan Zan'ı milli takım kadrosuna pek yakıştıramazdım. BJK'da da Toraman falan varken oynamamalı derdim. Bence öyle çok iyi bir stoper değil. Ancak takımda ciddi bir stoper açığı vardı, yokluktan Hakan oynuyordu göbekte. Servet'in satıldığını da göze alırsak en az 2 düzgün defans göbeği transferi şarttı. Yabancı kontenjanı yüzünden de en fazla 1 adam alabileceğimizden dolayı 2. adamın yerli olması şart. Eh, şöyle bir bakıyoruz lige, 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitede pek yerli stoper yok, hoş Gökhan da değil bence ama en azından eldeki seçenekler arasında en iyisiydi. Üstelik bonservisi de elinde, bedavaya geldi. 8 milyon euro'ya Servet'i satıp üzerine Gökhan'ı bedavaya almak bence çok çok güzel bir hamle. Ha, Gökhan Servet'in yerini doldurur mu? Hayatta dolduramaz. Ancak Servet gibi bir anda patlaması coşması lazım ki pek ümit vermiyorum. Ama en azından iyi bir yedek, lig için iyi bir as oyuncu, Avrupa'da da zaman zaman kullanılabilecek güvenilir bir adam olur. Zaten dediğim gibi hazır yetişmişler arasında daha iyisi yok Türk olarak an itibariyle. O değil de Yıldırım Demirören'in yüzünü ve açıklamalarını merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 khala said: bonservissiz almışız evet. ya tutarsa diye almışlar işte. zararı yok bence de. opsiyon olarak dursun, kadro zenginliği. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 neye güvenerek gökhan zan'ı sallamadı bu bjk yönetimi anlamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 knoxville said: neye güvenerek gökhan zan'ı sallamadı bu bjk yönetimi anlamadım ben... Belki yuttururuz da beleş diye bi takım atlar kakalarız dediler heralde, tuttu hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 fmde iyiydi yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ıyıdır stoperı olmayan bır takım ıcın :) en kotu yedekte bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gökhan zan ı hiç beğenmem gitmesine üzülmedim ama yinede milli takımın ve şampiyon takımın banko oyuncunu beleşe almak kötü transfer değildir. gs iyi yaptı. bjk ise rakibine bedavaya oyuncu kaptırdı sonuçta. yinede gökhan gs a fazla birşey katmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 /facepalm cidden berbat bir transfer eğer bu adamı ilk 11de oynatmayı düşünüyorlarsa. beşiktaş klübüne hayırlı olsun böyle bir adamdan kurtuldukları için. o deve gibi boyuna rağmen bu kadar dayanıksız bir adam daha görmedim gökhan zan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu sene gökhan zan çok iyi maçlar çıkardı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar