Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN Parti - 27 Haziran Cumartesi

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

patchsiz bf2 de helikopterin bir cozumu yok

2 kişinin bindiği helikopteri eksizi kılmak ıcın 5 kişinin biliyomum tanktır tarettir herşeyi havaya kaldırıp sıkması lazım.
zaten max 10vs10 oynuyoruz oyunu.

abuk sabuk bi alet helikopter bf2de. benım kadarda helikopter durtmuş adam yoktur lan partilerde iddaa ediyorumki.

iki taraftada helikopter olması durumu değiştirmi, cunku bu kadar dengesiz aletlarin olması durumu bayıklaştırıyo zaten.

cod4 daha yuksek tempolu olunca 10 saat kosmadığın bı oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka abi tam bilmediğiniz için böyle konuşuyosunuz.ne diyorum tek başıma tav mı sav mı adını unuttum aletin o roket atarla xunn'ları düşürdüm haritanını bi ucundan diğer ucuna.500 kişinin falan gelmesine gerek yok helikopter düşürmek için.fazla abartıyosunuz.o transport aracının makinalısıyla da 10 sn tarasan adam farketmeden yine düşürebilyiosun.2 antitank sağlam vursan yine düşürürsün..

acayip yüzeysel bakıyosunuz bahaneniz bence bu.sevmiyo olabilirsiniz de dediğiniz şeyler yeterli değil .

6v6 7v7 gayet zevki çıkardı orda.kim bilio kim bilmiyo dağıtılırdı eğlenirdik.

ilk harita bok gibiydi kimse alışamadı evet.ilk başta helikoptersiz falan bi harita ile başlayıp ısınmak sora öyle sağlam bi haritaya geçmek lazımdı.

bf2 candır.5 sayfa bug listesi olsa da yinede iyidir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

patchsiz bf2 de helikopterin bir cozumu yok
2 kişinin bindiği helikopteri eksizi kılmak ıcın 5 kişinin biliyomum tanktır tarettir herşeyi havaya kaldırıp sıkması lazım.
zaten max 10vs10 oynuyoruz oyunu.
abuk sabuk bi alet helikopter bf2de. benım kadarda helikopter durtmuş adam yoktur lan partilerde iddaa ediyorumki.

hacı kusura bakma da, yetememişsin diyorum sadece. killer'ın dediği gibi helikopterin bir çok çözümü var. hatta tanktan daha güvensiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
lan partiye gelememiş olsam da bf2 hakkındaki bu çarpık yorumlara müsaade edemem1!11!
Sosyal ağlarda paylaş

Aa tartisma cikmis, ne guzel.

Bir kisi bile su jiplerin ustundeki 50 kalibrelik makineliye gecip soyle 10 saniye taramiyor helikopterleri bu arada, o yuzden kafayi yiyip oyundan beziyor millet.

Kuralina gore oynamak lazim oyunu.

Roket adam arkadasim, gel project reality atalim, emir yagdiracagim suratina.
Sosyal ağlarda paylaş

he 7v7 attik 2şer kişi helikopterlerde biri ölü diğerleri dağınık haritada. Emin olun böyle haritada dehşet kaos var bizde karambolde sıkıp heli indiremedik

ulan guided missile tek vuruşta alıyor zaten dansöz gibi oynarken heli etrafta

hayır bizde oynadık aynı boku anlamıyorum nesini savunuyorsunuz. sanki cod4 te farm olayı vardı. optimum olmasa bile bi mp5 bi unstoppable power bide gelince grenade alıcaksınız. oyunun başından sonuna kadar onları kullanıyorsunuz zaten. öte yandan base e kapanmış bi tank bi heli öyle bi farmlar ki sizi 7 kişilik takımda has diyemeden ölürsünüz
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

şu buildi yaptığım sağımdaki (holy) ve solumdaki (custodem) adamlar sürekli zirvelere oynadı:

mp5
side arm fark etmez
stun grenade
perk 1: special grenades x3
perk 2: size bağlı biraz, juggernaut ya da stopping power. başlarda juggernaut ile oynamak daha iyi olur kolay ölmezsiniz.
perk 3: steady aim

şu buildi alabilmek için 1 tur oyun oynasanız yetiyor
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyosun falan filan diye gelmeyin bana,

yıllardır lan partilerde helikopter avlıyorum, her turlu aracla silahla helikopterle savaştım. jipin tüftüfüyle ne helikopter iner, 2 mermili 2 dakka reloadlu anti air'ın iki gudumlu fuzesi bile helikopteri vursa helikopter patlamıyo (ki butun helikopter pilotları acaip noobsunuz chafflarınızı kitlendiğimiz anda atıyosunuz, gudumlu fuze size yaklaştığında atmak yerine) ki bu gudumlu fuzeler cok alakasız şekillerde ucuyo, ve ilk atışnızda yon veremiyorsunuz.
makinali tüfeklerle sabaha kadar tararsınız helikopter bi bok olmaz, zaten menzil dısnda geziyo olucaktır, en olmadı gider bi supply'ın yanına basein yanına konar 15 snde canını fuller.

bilmiyosun beceremiyosun diye gelmeyin bana.

oyundaki en işe yarar anti-air, lan paritdeki oynadığımız haritada, helikoptere karşı dengeli bi şansınız var, diğer butun anti airlar helikopter pilottunun mallığı yuzunen işe yarıyabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf helikopter meselesi değilki,

ben gidiyorum tankla yerleşiyorum tanka engineer kitliyle yanıma bi supply atıyorum, 15 kill alıyorum rahat.

olenlerde iki saat haritanın dier tarafındankoşup duruyo...
üzülüyorum ben ole =(

cod4 de olunceo kadar kasmıyosun zaten objective falan da yok, cok daha geyik ib oyun lalalal diye oynuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...