Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 başlığı var diye yenisini açmak istemedim biraz icine etmişler topic'in ama olsun :) . Benim iki sorum olucak biri yemek olayı. Ne yaparsam yapayım yemek yetiştiremiyorum bu adamlara. Yani değirmende yaptım ama nafile eger popilasyon geliştimi farmer'da yapsan yemek yetiştiremiyorlar. Paso sulayıp yolmam mı lazım ya. İkincisi'de Good olarak oyunu hızlı bitiremezmiyiz ? impress kasıcam tamam'da kasana kadar saatler sürüyor bölüm. Dayanamıyorum , salıyorum pet'i. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 eski başlık tuttuğum gibi elimde kalacaktı, mecburen ayırdım. 4 yıllık alakasız konudan devam etmeye gerek yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Oyun nası beyler tavsiye edermsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oyun güzel yalnız 1'de ki kadar ilgi göstermemiz gerekmiyor pet'e . 1'de mesela yagmur yagdırmayı öğreticeksek yanimiza alıp yagmur sallıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 1 daha güzeldi ya. 2'de ordu olayını abartmışlar ordu olmadan köy ele geçiremedim ben. ayrıca pet'in faaliyeti 1'e nazaran yine az. tanrı olarak bizim faaliyetlerimizde 1'e nazaran az. total war oyununa dönmüş biraz oyüzden çabuk baymıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kontrollerin daha kasınç olduğu tek bir oyun görmüştüm, o da ilkiydi. birkaç saatten fazla dayanamadım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Valla ben oyunu Simcity gibi oynuyordum, bölümleri kendiliğinden geçiyordum :p Yemek olayına gelince, bir noktadan sonra petin yapıyor gerekli işleri, eğer öğrettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Yemek konusunda pek problem çektiğimi hatırlamıyorum ama ore konusunda problem çıkıyordu.Yemeğe gelince tarlaya çevir her tarafı,düzenli olmak zorunda değil,en ufak toprak parçasını bile çevirebiliyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yahu bu oyunun sistem ihtiyaçları ne? makinem meledi 640x480de bile=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o nasi makine abi 5 senelik oyun:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 maksimum tetris o makinada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Pet'e su büyüsünü falan öğret. Tarlalardan ekin toplamasını öğret. Halleder o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tetris oynarken background'u kapatması gerekebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 lan team fortress2 yi neredeyse full özelliklerle oynuyorum bu meliyor. oha yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tanrılık öle iki dandun ateş etmeye benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 said: git dragon metal dinle lan bebe yaw kusura bakma bu lafı kim soyledi hatırlamıyorum ama hala gülüyorum sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar