kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 tamam olum gitmeyin üstüne adam karşıya hiç geçmedim demiş , alkol falan olunca tabi konsomatrisleri fahişe zannetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. ABİ AHAHAHLKAJSGDJASFASJGDSJKFGJKHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahah arcane helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ya zamanında azmo anlatmıştı bir buluşmada,babasının başından geçmişti sanırım.O hikayeyi hala unutamıyorum ve bu tip bir muhabbet geçtiğinde hep anlatıyorum sdsadfasd off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. offf ahuahauhauhauahuhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 AHAHAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bende arkadaşı felan buna kazık attı felan sanıyom konuyu okumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahaha sabah sabah çok güldüm yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi valla çok üzüldüm ama mesajım olsun dedim. Bin yıllık oltayla avlanmışsınız. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Abi geçmiş olsun da, kusura bakma çok güzel yolmuş adamlar sdkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 geçmiş olsun, zuaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Cok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hehe, geçmiş olsun, iyi para kaptırmışsınız ama yine dua edin, yüzlerce lira kaptıran var bi gecede. Sağda solda çok duyuyoruz, gazetede haberlerde falan da çıkıyor arada. Üstüne dayak falan yemekten de kurtulmuşsunuz. Diyeceğim o ki geçmiş olsun. 21 yaşına gelmişsin, istanbulda yaşıyosun bunları bilmen lazım yavaştan, bir yere gitmeden önce arkadaşlardan falan bilgi alın bundan sonra, öğrenin, öyle gidin körleme değil. Bi de sakın taksicilere maksicilere güvenmeyin asla onların götürmeyi teklif ettikleri yerlere gitmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Abarov ahaha :d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 eh abi olsun bazen polyannacılık oynamak lazım kafan asfalta sürtmüş bidaha bole bi hataya dusmessin , bide ilerde anlatacagın epic bi hikayen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 cokiyi said: Cok iyi ya. AHADFFS bu arada ADAM DAHA GELMEZ PATİYE SADFSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 vay keko vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahah yazik ya olsun tecrube oldu iste bi daha gitmezsiniz karakoye o isler icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ben tebrik ediyorum bu arkadasi, Pati gibi "dur aman karizmam cizilmesin, dur soyle laf sokayim da bi b.k sansinlar" diyerekten bin bir turlu tribe sebeklige girenlerin sayisinin kabarik oldugu bir ortamda, gayet acik sozluce anlatmis olayi. Ha cehalet var o ayri ama boyle bir olayi da herkes forumda anlatmaz, yemez cogu kimsede... Bilen bi arkadas bulun onla takilin, gene ucuz kurtarmisiniz. Olmadi geneleve gidin. Kiz bulun sosyallesin demiyorum, yapardiniz yapabilecek olsaydiniz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi ne genelevi ya gozunu yiyim gidilirmi ole mekanlara,zaten bu sekilde soyulan bi adam genelevde hayli hayli soyulur,bi tuvalete gider cat 50 ytl, ole vermeyip kacim kurtulimde olmaz basına neler gelir,gidin 1-2 kız ark. bulun koskoca istanbul ,olmadı bi sürü arkadaslık sitesi var oralarda deneyin(desemde inanma 1 tanesine üye olmuslugum yoktur ama sans sana güler belki:),hadi tip-fizik cok failse netten-tanıdıklardan bi yerlerden bulun artık parasıyla(uf cok utandım),gazino falan ugrasmadan... Birde kafan güzelken gitmişin dua et bobregi kurtarıp gelmişin ucuz atlatmışsınız yine. Yalnız boyle bir olayı paticik e yazabildigin için ayriyetten kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 adultfriendfinder.com hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ava giderken avlanmak diyecem de avcı bile değilmişsiniz olum geçmiş olsun. parasız da olii en çok böbrek gider fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar