Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıldım

olitere

Öne çıkan mesajlar

Hehe, geçmiş olsun, iyi para kaptırmışsınız ama yine dua edin, yüzlerce lira kaptıran var bi gecede. Sağda solda çok duyuyoruz, gazetede haberlerde falan da çıkıyor arada. Üstüne dayak falan yemekten de kurtulmuşsunuz.

Diyeceğim o ki geçmiş olsun. 21 yaşına gelmişsin, istanbulda yaşıyosun bunları bilmen lazım yavaştan, bir yere gitmeden önce arkadaşlardan falan bilgi alın bundan sonra, öğrenin, öyle gidin körleme değil. Bi de sakın taksicilere maksicilere güvenmeyin asla onların götürmeyi teklif ettikleri yerlere gitmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tebrik ediyorum bu arkadasi, Pati gibi "dur aman karizmam cizilmesin, dur soyle laf sokayim da bi b.k sansinlar" diyerekten bin bir turlu tribe sebeklige girenlerin sayisinin kabarik oldugu bir ortamda, gayet acik sozluce anlatmis olayi.

Ha cehalet var o ayri ama boyle bir olayi da herkes forumda anlatmaz, yemez cogu kimsede...

Bilen bi arkadas bulun onla takilin, gene ucuz kurtarmisiniz. Olmadi geneleve gidin. Kiz bulun sosyallesin demiyorum, yapardiniz yapabilecek olsaydiniz zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne genelevi ya gozunu yiyim gidilirmi ole mekanlara,zaten bu sekilde soyulan bi adam genelevde hayli hayli soyulur,bi tuvalete gider cat 50 ytl, ole vermeyip kacim kurtulimde olmaz basına neler gelir,gidin 1-2 kız ark. bulun koskoca istanbul ,olmadı bi sürü arkadaslık sitesi var oralarda deneyin(desemde inanma 1 tanesine üye olmuslugum yoktur ama sans sana güler belki:),hadi tip-fizik cok failse netten-tanıdıklardan bi yerlerden bulun artık parasıyla(uf cok utandım),gazino falan ugrasmadan...
Birde kafan güzelken gitmişin dua et bobregi kurtarıp gelmişin ucuz atlatmışsınız yine.
Yalnız boyle bir olayı paticik e yazabildigin için ayriyetten kutluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...