Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya'da kızlar tecavüz ediyormuş.


Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

HT said:

10 erkeğe tecavüz etti!
Ağına düşürdüğü erkeklerin içkilerine ilaç karıştırdı!

21.06.2009 08:34
Rusya'nın Tambov kentinde bir kadın, en az 10 erkeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. 32 yaşındaki Valeria K. adlı kadının tanışıp evine davet ettiği erkekleri, içkilerine karıştırdığı ilaçla uyuşturduktan sonra tecavüz ettiği ileri sürüldü. '

EREKSİYON UZASIN' DİYE
Pravda.ru internet sitesinin haberine göre "Kara Dul" lakaplı kadının, ağına düşürdüğü erkeklerin cinsel organlarını, ereksiyonun uzun sürmesi için iple sıkıca bağladığı da iddia edildi. Sabah'taki habere göre Tambov polisinin, hastanelerin acil servislerinde çok sayıda şiddetli penis ağrısı ve zehirlenme vakasının rastlanması üzerine harekete geçtiği belirtildi. Şikâyetçi olduğu öğrenilen kurbanlarının verdiği bilgiler doğrultusunda "Kara Dul" ele geçirildi. Çevresinde sessiz ve sakin bir kadın olarak tanınan Valeria K.'nın evindeki aramada çok sayıda örümcek bulundu. Yakınları, Valeria K.'nın korku filmlerine düşkün olduğunu da ifade etti. Genç kadınla birlikte olan erkeklerden birinin, suçlama yöneltmeyerek, "Harika bir deneyimdi" demesi dikkat çekti.



link

Ereksiyon uzun sürsün diye sıkıca bağlamak ne lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genellemelerden kaçınmak lazım. Yani rus diye ille de güzel olması yargısına varmak yanlış olur.

Ama eğer güzelse np^^
gerçi pek tecavüz sayılmaz o zaman...

Çirkinse ne belası varsa bulsun tabi. Kadının tecavüz etmesi ne lan? İp bağlıyomuş bi de, manyakmısın be kadın. Örümcekler filan da işin ayrı boyutu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sexist olmayalım.

Ne biçim insansım sen be kadın, yazık değil mi erkeklere, utan. Asılmalısın.

Yok, beceremiyorum. İçten gelmiyor. Erkek ve kadın arasında büyük farklar olduğunu yine öğrendik. Aklımız hep nerede belli. Tecavüz bile olsa tamam. Zaten kadın o ip olayına girişmeseydi bir de bayıltmasaydı adamları kimse ispiyonlamazdı da. Ne biçin kadınmış lan, neden uyutuyorsun adamları?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...