Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarin sevgilimle 5. yildonumumuz

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

yok sanmıyorum. bak şimdi adam eğer eşcinsel olsa, zaten kendi kendine kızlardan soğuyorum vs demez. adam normal ki kız muhabbeti yapıyo direk. eğer eşcinsel birisi olsaydı direktman kızlardan hiç haz etmiorum, ilgimi çekmiolar, daha çok arkadaşlarımla takılmayı seviorum derdi.

ama burdaki durumd aha farlı. adam sosyal ve beşerii ilişkiler konusunda sıkıntılı. arkadaşlarını da kızları da anlatmış, internetten tanımayı seviorum vs demiş ardından kız mevzusunu girmiş..

bu arada 25 ime böle cool takılırım sonra bakarım demen çok arıza bi olay. 25ine kadar böle cool takılırsan ki bu coolluk değildir böle diyen ve elizabetten ötürü elleri nasır olup da 24 - 25 ten sonra bir kız görünce hebebe diye konuşma bile yapamayan tipler çok gördüm..

hayat deneyimler zinciridir. sen 25 ine kadar bişi yapmazsan 25 inden sonra iş çalışma güç vs.. derken bir tane kızla oturup 2 kelime bile konuşamazsın. eğer amirlerin bayansa onlara karşı hep ezik kalırsın. ve bu durum eğer erkek arkadaş çevren için de böyleyse, ileride çok sorunlu bir vatandaş olup çıkarsın. yarının da şöle olur muhtemelen. vasat bir işte çalışıp, kazandığın her kuruşu evine veya bilgisayarına yatıran en süper en son model telefon kullanan, bütün maddesel eşyaları pahalı ve lü olan, cooolluuğu artık yiyip bitirdiğini sanan, hatta belki de süper bir arabası bile olan ama sürekli şunları söyleip duran birisi olrusun: abi en baab kıyafetler en baba araba ve telefon süper bilgisiyar mükekmel bi ev ve ev eşyalarım var ama nedense bu kızlar hep hanzolara gidio, veya abi muratlar beni eğlenceye çağırmamışlar tükürim...

dikkat et kendine bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

yok sanmıyorum. bak şimdi adam eğer eşcinsel olsa, zaten kendi kendine kızlardan soğuyorum vs demez. adam normal ki kız muhabbeti yapıyo direk. eğer eşcinsel birisi olsaydı direktman kızlardan hiç haz etmiorum, ilgimi çekmiolar, daha çok arkadaşlarımla takılmayı seviorum derdi.

ama burdaki durumd aha farlı. adam sosyal ve beşerii ilişkiler konusunda sıkıntılı. arkadaşlarını da kızları da anlatmış, internetten tanımayı seviorum vs demiş ardından kız mevzusunu girmiş..

bu arada 25 ime böle cool takılırım sonra bakarım demen çok arıza bi olay. 25ine kadar böle cool takılırsan ki bu coolluk değildir böle diyen ve elizabetten ötürü elleri nasır olup da 24 - 25 ten sonra bir kız görünce hebebe diye konuşma bile yapamayan tipler çok gördüm..

hayat deneyimler zinciridir. sen 25 ine kadar bişi yapmazsan 25 inden sonra iş çalışma güç vs.. derken bir tane kızla oturup 2 kelime bile konuşamazsın. eğer amirlerin bayansa onlara karşı hep ezik kalırsın. ve bu durum eğer erkek arkadaş çevren için de böyleyse, ileride çok sorunlu bir vatandaş olup çıkarsın. yarının da şöle olur muhtemelen. vasat bir işte çalışıp, kazandığın her kuruşu evine veya bilgisayarına yatıran en süper en son model telefon kullanan, bütün maddesel eşyaları pahalı ve lü olan, cooolluuğu artık yiyip bitirdiğini sanan, hatta belki de süper bir arabası bile olan ama sürekli şunları söyleip duran birisi olrusun: abi en baab kıyafetler en baba araba ve telefon süper bilgisiyar mükekmel bi ev ve ev eşyalarım var ama nedense bu kızlar hep hanzolara gidio, veya abi muratlar beni eğlenceye çağırmamışlar tükürim...

dikkat et kendine bence...

çok açık sözlü bir yazı olmuş. iyi de anlatmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:

saka bir yana, insanlari cok sevmiyorum. internetten konusmayi seviyorum, internetten tanimayi seviyorum. gercek hayatta ailemden baskasiyla konusmak hosuma gitmiyor.
arkadasim var 2-3 tane, onlarla aram "o kadar" iyi diil. arada kizlarla bisi olma potansiyeli gorundugu anda soguyorum.

erkekleri denemeyi düşündün mü hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Gey diilim :P
"Kizlarla bisi olma potansiyeli olunca soguyorum" cumlesiyle demek istedigim: romantik bir durum olacaksa farkedip engelliyorum.
Bir iki gunluk iliskiler oluyor, ama olay ciddilesmeden bir sekilde kurtuluyorum.
Asosyallik konusuna gelince, insan icine cikabiliyorum, ama kendi basima olursam kendimi daha rahat hissediyorum. Ornek bir "sosyal aktivite": bir bara gidip insanlari izliyorum, eger konusmak isteyen olursa konusuyorum. Ama birisiyle konusurken kendimi o kadar rahat hissetmiyorum. Karsimdakine farkettirmiyorum, konusmayi bitirmeye calismiyorum (istesem bile, saygisizlik yapmayi sevmem), ama konusmayi uzatacak davranislarda da bulunmuyorum. Bu durum internette olmuyor. Internetten tanidiklarim bilir, internette cok rahatim.

"Cool takilmak" derken, "kendi basima, rahat, ozguvenim yuksek bir sekilde istedigimi baskasinin ne dusundugune bakmadan yapabiliyorum" demek istemistim.

Evet, belki 25'te de romantik/sosyal durumlardan kacma hissi duyabilirim. Ama icimden bir his diyor ki, 25'ten sonra durum degisecek. Bilincaltim degismese bile belki kendimi degismeye zorlayabilirim :P

Gecmise bakarsak, orta okuldayken nerdeyse herkesle arkadastim. Bu arkadaslara guvenim nerdeyse sonsuzdu, bu yuzden fazlasiyla guvendigim, sir saklamadigim arkadaslar bu sirlari butun okula yayip benimle dalga gectiler, o yuzden insanlardan azicik sogudum. (en buyuk sirrim platonik askimdi :P)

Liseyi Kibris'ta guneyde (rum/yunan kesimi) okudum. Orda da arkadas edinmeye calistim ama bir kac arkadasim olsa bile ortamda 3ten fazla rum olunca dogal olarak herkes rumca konusmaya basladi. 4 sene icinde bolca rumca ogrendim, ama yine o "arkadas hissi"ni hic yasayamadim. Bir tane cok iyi kibrisli turk arkadasim var, halen arkadasiz. Digerleri (rumlar)? Cok az konusuyorum. Bir "iyi" denilecek seviyede rum arkadasim vardi (sevdigim kiz). 3 sene boyunca acilamamistim, 3. senede acilinca da negatif tepki geldi, sonra konusup anlastik, konuyu bir daha acmamaya karar verdik. Arkadasligi devam ettiriz dedik, ama o olaydan sonra en cok 7-8 kez konustum. Konustugumuz konular da hava, su. Olayin ustunden 2 sene gecince (sonunda) ona sevgim sifirlandi zaten. Insan sevgimle beraber. (Bu olay yuzunden diil de, butun olaylarin toplami sayesinde oldu)

Ingiltere'ye tasindim. Ilk sene hazirlik okudum, biri latviyali digeri cinli 2 arkadasim oldu, digerleriyle hic konusmadim bile. Ikinci senede, hazirlik bitti universite'nin 1. senesinde okumaya basladim. Latviyali baska sehre gitti, cinli baska bolume. Baska arkadas edinmek istemedim, yapmadim zaten. Turk arkadasimla ayda bir konusuyoruz.

Internetten tanidigim bi suru kisi var, hepsiyle aram iyi gibi. Isin icine makine karisinca cok daha rahat oluyorum nedense.

Hayatimda karamsar diilim, herseyin zevkini cikarabiliyorum. Egleniyorum, istedigimi yapiyorum. Belki sosyal diilim, ama mutluyum. Beni uzecek durum yok, existentialist-nihilist felsefem var. Bunun ustune bi de Pollyannaismim var (evet, cizgi film Pollyanna, "The Glad Game" (kisacasi, butun olaylarin pozitif yanini gormek)).
Sosyal ağlarda paylaş

@hergonan:internette cok rahatım ne demek abi.internette eşofmanla falan mı geziosun ahaha.yani gerçekte birine karşı :) şeklinde gülemiyorum ama msnde :) cok rahat birsürü yapabiliyorum mu?

herkes mutlu oldugu şekilde yaşamak ister.ama öldükten sora tekrar gelme garantim olmadıgı için yapabildiğim herşeyi yapmak isterim iyi kötü farketmez.bol bol hata yapayım pişman olayım.sen bildiğin kaçıomuşun herşeyden.

belki gay değilim diyorsun ama bilemeyiz :).kızdan sogumak ciddi problem
Sosyal ağlarda paylaş

yo yo bence öyle çok da kötü değil. ama benim özellikle merak ettiğim birşey var. kendime öz gvenim çok yüksek diyorsun. fakat öte yandan bire bir ilişkiyi internette daha rahat kurabiliyorum diyorsun. burafa ufak bir nokta bende merak uyandırıyor, çünkü sorun oradan kaynaklanıyor olabilir.

eğer yanıtlamak istemezsen yanıtlama ama yine de sorucam. fiziksel olarak kendini beğenmiyormusun? çok mu kilolusun? çirkin misin? bir engelin veya herhangibirşeyin mi var? çünkü insan hayatı sevmeden önce insanları sevmeyi, insanları sevmeden önce kendi insanlığı sevmeyi, kendi insanlığından önce ruhunu ve ondan önce de bedenini sever. kendi bedenini sevmekle özgüvenini parlatır sonra da kendini dünyaya açarsın. ben senin sorunun en temelde yattığını düşünüyorum. ama tabi benimkisi bir varsayım.

eğer kendini beğenmiyorsan ki bu direk birşeyini beğenmemen demek de değildir, daha doğru söz "kendini sevmiyorsan" olur.. eğer kendini sevmiyorsan zaten beşerii ilişki kurabilecek kanalını otomatikman kapatmış, o potansiyelini bastırmış olursun.

aynaya bakıp kendini beğendiğini hatta kendini sevdiğini söyleyebiliyormusun ? bu konuda ciddiyim (NLP lesson 101)

bana kalırsa önce kendini aşmalısın. bak benim çoook sevdiğim bir arkadaşım vardı. oldukça kilo biriydi. ama gel görki, anlatacak çok hikayesi konuşabilecek çok şeyi vardı. fakat maalesefki bu hikayelerinin çoğu bilgisayar ve oyun dünyası hakkındaydı. çok bilgili kültürlü ve zeki hatta inanılmaz derecede komik ve eğlencelli biri olmasına karşın bunu kimseyle paylaşamıyordu. en yakın arkadaşı bendim ve asıl kişiliğini bir tek ben görebiliyordum. doğal olark bir kız arkadaşı da onu tanıdığım zamandan beri (hatta o doğduğundan beri) hiç olmamıştı.

ve en sonunda ona bir takım ültimatomlar verdim. hayatını düzene sokmak istiyorsan bunları bunları ya yapıcaksın ya yapıcaksın dedim. ismeyerek de olsa utana sıkıla dediklerimi yapmaya başladı. mesela vücudu çok kıllıydı. lazer epilasyon yaptırdı (zorla), ama yaptırdı. kiloluydu kilo vermeye az yemeye başladı. saç şeklini hiç beğenmezdi zaten ilgilenmezdi de.. zorladım kafasını kazıttı, çok şeker oldu..

sonuç, 1-2 ay içinde kendine çok daha fazla güvenen, daha atatk ve girişken, sosyal çevresini genişletmeye başlamış biri vardı artık karşımda. onun adına inanılmaz mutlu olmuştum.. hikayenin devamı da oldukça iyi gidiyor tabi.. ama bukadarı yeter.

bilmiyorum madem buraya bir topik açtın ve bu içinde bulunduğuyn durumunu bzile paylaştın. o zman yapılan yorumlar karşısında ezilme ve bazı şeyleri hem kabul et, hem de sorunun temel noktasını bulmaya çalış. düşün, bul ve burdan devam et, bizimle paylaş..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

yo yo bence öyle çok da kötü değil. ama benim özellikle merak ettiğim birşey var. kendime öz gvenim çok yüksek diyorsun. fakat öte yandan bire bir ilişkiyi internette daha rahat kurabiliyorum diyorsun. burafa ufak bir nokta bende merak uyandırıyor, çünkü sorun oradan kaynaklanıyor olabilir.

eğer yanıtlamak istemezsen yanıtlama ama yine de sorucam. fiziksel olarak kendini beğenmiyormusun? çok mu kilolusun? çirkin misin? bir engelin veya herhangibirşeyin mi var? çünkü insan hayatı sevmeden önce insanları sevmeyi, insanları sevmeden önce kendi insanlığı sevmeyi, kendi insanlığından önce ruhunu ve ondan önce de bedenini sever. kendi bedenini sevmekle özgüvenini parlatır sonra da kendini dünyaya açarsın. ben senin sorunun en temelde yattığını düşünüyorum. ama tabi benimkisi bir varsayım.

eğer kendini beğenmiyorsan ki bu direk birşeyini beğenmemen demek de değildir, daha doğru söz "kendini sevmiyorsan" olur.. eğer kendini sevmiyorsan zaten beşerii ilişki kurabilecek kanalını otomatikman kapatmış, o potansiyelini bastırmış olursun.

aynaya bakıp kendini beğendiğini hatta kendini sevdiğini söyleyebiliyormusun ? bu konuda ciddiyim (NLP lesson 101)

bana kalırsa önce kendini aşmalısın. bak benim çoook sevdiğim bir arkadaşım vardı. oldukça kilo biriydi. ama gel görki, anlatacak çok hikayesi konuşabilecek çok şeyi vardı. fakat maalesefki bu hikayelerinin çoğu bilgisayar ve oyun dünyası hakkındaydı. çok bilgili kültürlü ve zeki hatta inanılmaz derecede komik ve eğlencelli biri olmasına karşın bunu kimseyle paylaşamıyordu. en yakın arkadaşı bendim ve asıl kişiliğini bir tek ben görebiliyordum. doğal olark bir kız arkadaşı da onu tanıdığım zamandan beri (hatta o doğduğundan beri) hiç olmamıştı.

ve en sonunda ona bir takım ültimatomlar verdim. hayatını düzene sokmak istiyorsan bunları bunları ya yapıcaksın ya yapıcaksın dedim. ismeyerek de olsa utana sıkıla dediklerimi yapmaya başladı. mesela vücudu çok kıllıydı. lazer epilasyon yaptırdı (zorla), ama yaptırdı. kiloluydu kilo vermeye az yemeye başladı. saç şeklini hiç beğenmezdi zaten ilgilenmezdi de.. zorladım kafasını kazıttı, çok şeker oldu..

sonuç, 1-2 ay içinde kendine çok daha fazla güvenen, daha atatk ve girişken, sosyal çevresini genişletmeye başlamış biri vardı artık karşımda. onun adına inanılmaz mutlu olmuştum.. hikayenin devamı da oldukça iyi gidiyor tabi.. ama bukadarı yeter.

bilmiyorum madem buraya bir topik açtın ve bu içinde bulunduğuyn durumunu bzile paylaştın. o zman yapılan yorumlar karşısında ezilme ve bazı şeyleri hem kabul et, hem de sorunun temel noktasını bulmaya çalış. düşün, bul ve burdan devam et, bizimle paylaş..

cok seksiyim ama biraz kiloluyum.
kiloyu bi ara verdim sonra bastan aldim, bastan veriyorum :P

kendimi seviyorum, hatta bazen fazlasiyla :P kilo falan disinda baska sorunum yok. yuzumde sivilce vardi ama onlar da gecti.

yorumlar falan filan beni ezemez zaten :P baskalarinin ne dusundugu genelde umrumda olmuyor.

konuyi acmamin ilk sebebi biraz trolluk yapmakti ama koyunu garbage'a acmadim diye gecti sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...