progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Yeni bir Zombi-Komedi filmi. Shaun Of The Dead'i geçebileceğini sanmıyorum ama fragman hoş olmuş. Columbus (Jesse Eisenberg) is a big wuss - but when you're afraid of being eaten by zombies, fear can keep you alive. Tallahassee (Woody Harrelson) is an AK-totin', zombie-slayin' badass whose single determination is to get the last Twinkie on earth. As they join forces with Wichita (Emma Stone) and Little Rock (Abigail Breslin), who have also found unique ways to survive the zombie mayhem, they will have to determine which is worse: relying on each other or succumbing to the zombies. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Birazçık boş komedi, aksiyon olacakmış gibi gözüküyor fakat ilginç birşeyde çıkabilir.İzlemek lazım. Hiçbirşeikde shaun of the dead i geçemez.Shaun romantik komedi ve korku türlerini birleştirmiş ve ''abov zombiler, ne etcez la?'' hissiyatını çok güzel vermiş bir filmdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Babam zombi olsa oturur izlerim. Gelsin bir an once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 shaun of the dead kadar başarılı olamıcak ama genede zombidir, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 değişikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 çoğu yerde öve öve bitirememişler filmi,hatta imdb puanı da 8.6 ile Top250'de 135.liğe kadar yükselmiş.Beklenenden daha fazla ilgi doğdu filme bakalım ne kadar sürecek ya da cidden o kadar iyi mi film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 fragmanı hiç etkilemedi beni. filmi izleyince bakalım değişicek mi düşüncelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Film biraz bos olmus, bazi yerlerde guzel action, espriler var ama genel olarak vasat/vasatin az ustu. Izlenir ama cok sey beklemeyin. Sana puanim 6.5/10 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 herkes cok iyi diyo, gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bence fevkalade, daha iyisi olamazdı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 içinde zombiler var diye +14 alıyor, film -8. yani toplamda 6 ancak alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 shaun of the dead i kesinlikle geçemez ama izlenmesi gereken filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 filmden cok umutluydum ama o kadar ovulmesinin sebebi "ingilizlerin shaun'u varsa bizimde zombieland'imiz var" gaziymis. film kesinlikle vasat. trailer'de gosterilmis iste hersey onun harici bi halt yok. klasik hollywood kliseleri (celebrity ile ot icme), bi an "lan romantik komedi mi izliyoruz" dedirten o aptal nerd teenager geyikleri felan. birakin kiyaslamayi shaun ile ayni cumlede anmak insanlik sucudur. ha tabi film rezil degil, idare eder ama vasat. beni uyuz eden ise filmden ziyade boyle potansiyeli bos bos harcamalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 filmin basini cok begendim, cocugun anlattigi sahneler ve sonrasinda metallica sarkisi ile baslayan agir cekimler guzeldi. birde annenin araba kazasinda camdan firladigi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 iste potansiyel de orada, maalesef orada bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sırf zombi filmi değil, zombi çeşnili film olarak izlenirse daha zevkli gelebilir. shaunla karşılaştırmasanıza zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kara mizah yardırılmış, çok çok iyi. Şu ana kadar izlediğim en komik intro var galiba filmde, bill murray'nin olduğu sahneler yerlerde yattım yok böyle bir adam hehe(zaten tüm film yarıcıydı bahsetmiyorum tek tek, hatta woody'nin ağladığı sahne bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 niyan begenmisse guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 AAAAAAAAAAAAAA KIKIKIKIKIIKIKI AAAAAAAA bill murray <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 komedi filmi diye izledim katıla katıla güldüğüm tek sahne çocuğun motordan düştüğü sahneydi.güzel film ama her dakika şimdi gülecem şimdi gülecem derken zevk almadım filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben daha iyisini yazarım.. çekecek birini bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Filmin devami cekilecekmis hemide 3D olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bence cok guzel bir filmdi, sirf metallicali acilisi yeter filmi izlemeye. Spo Filmin basinda cocugun wow oynarken kapiyi kizin calmasi sonra bunun sonunda kader bana da mi guluyor diye dusunurken kizin zombieye donusmesi flm cok iyidi filmin basi. Devami da zaten bill murrayi zombie sanip vurmasi flm yarici sahnelerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Acaip boş bir filmdi, çok keyifle izledim hoşuma gitti. Öyle epik bir kara-mizah, komedi falan değil kesinlikle, ama gidip izlenilip hoş vakit geçirilebilir. IMDB'de 43 bin kişiden 8.0 tutturmuş da, biraz fazla geldi bana, 7 falan verilir ama. O dediğin Bill Murray olayı da çok tahmin edilebilir bir mevzuydu ama iyiydi muhabbetler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Güzel filmdi ya beğendim ben dün gece izledim gayet keyifliydi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar