Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008 - 2009 Bahar Dönemi Notları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

ginaly said:

lan senin kadar çalışıp şöyle notlar alsam intihar ederdim.

bak orda bi fizik master dersi var phys58A benim 10 katım bile çalışsan o dersten BA alamazsın sen sdf

evet senin kadar çalışsam conta keserim, yatak sararım zaten.
Mesaj tarihi:

sadece statik ve teknik resime gittiğim dönemde gayet güzel notlar geldi, sevinçliyim.

hevesle seçtiğim tarih ve sinema da bambaşka bir ders çıktı, sinema tarihini incelerim negzel derken, einsenstein'ın cümlesinden kompozisyon yazmamız istendi. 2.haftadan sonra gitmedim ona da
Mesaj tarihi:

Bu dönem içine ettim not ortalamamın ya. 2 kredilik dersten kaldım mesela lol. Tabi devamsızlığın etkisi çok büyük bu olayda. Ordaki derslerden üçüne hiç girmedim, üçüne birer defa girdim, diğer ikisine üçer defa girdim, diğeri de zaten proje dersi sdlfkjhsldkf

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Kocaeli üniversitesinde 100 üzerinden 94 ve üzeri alınca

Sdfds mükemmelmiş gerçekten bizde notlandırma böyle olsa aynı derslerle ve hocalarla şu eğitim öğretim hayatımda en fazla 1-2 AA'm olurdu sdf şimdi AA-larım genelde 80-90 aralığında çünkü heh

zor mu bari dersler? ben olsam ben de mükemmel derim lan
Mesaj tarihi:
ahahahha ben de diğer üniversitelerde millet nasıl paso A ile geçiyor diyorum sdf. bilmiyordum harf sisteminin standart olmadığını.

derslerin zorluğu bölüme göre değişiyor tabii. kendi bölümüm için de konuşamıyorum karşılaştırabilmem için farklı bir üniversitede aynı bölümü daha okumam lazım. ben 1. sınıfta tek A notumu teknik resim & autocadden aldım mesela. çalışan alıyor sdf.

not sistemi şu

Başarı Notu Katsayı 4’lük Not Aralığı 100’lük Not Aralığı Başarı Derecesi
A 4,00 3,75-4,00 95-100 Mükemmel
B 3,50 3,25-3,74 83-94 Pekiyi
C 3.00 2,75-3,24 68-82 İyi
D 2,50 2,25-2,74 55-67 Orta
E 2,00 2,00-2,24 50-54 Geçer
F 0,00 - 0-49 Başarısız
V 0,00 - - Devamsız
S - - - Başarılı

Mesaj tarihi:
Valla kendi adıma konuşayım, bilgisayar mühendisliği bölümü 1-2 ders dışında çok kolay (en azından son sınıfa kadar). Notların düşük olması benim eşekliğim yani, mesela şu sayısal yöntemler dersinin ders notunu bile final günü aldım, finalden önce çalıştım sdfgh
A getirdiğim dersler hep böyle programlamayla alakalı dersler ve bi de İngilizce işte. Çalışılması gereken derslerden rastgele bi şeyler alıp geçiyorum sdjfh
Mesaj tarihi:
Mezun oldum nihayet. 1 sene uzatmıştık felan ama bitti. 3 dersim kalmıştı zaten, 2 tane 3. sınıftan bir tane 4'ten seçmeli, 1 tanesi kritikti.

Machine Elements II : CB
Fluid Mechanics II : BA
Finite Elements Method: BA
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Mezun oldum nihayet. 1 sene uzatmıştık felan ama bitti. 3 dersim kalmıştı zaten, 2 tane 3. sınıftan bir tane 4'ten seçmeli, 1 tanesi kritikti.

Machine Elements II : CB
Fluid Mechanics II : BA
Finite Elements Method: BA

hah, tebrikler
Mesaj tarihi:
Introduction to Economics II -- B
Introduction to Law II -- C+
Mathematics II -- D+
History of Civilization II -- B
Communucating Skills&Academic Reporting II -- C-
Turkish Language & Literature II - C+

kalıcam diye korkan bi adam için gayet huzur verici notlar,mutluyum gururluyum