ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ardeth said: ginaly said: lan senin kadar çalışıp şöyle notlar alsam intihar ederdim. bak orda bi fizik master dersi var phys58A benim 10 katım bile çalışsan o dersten BA alamazsın sen sdf evet senin kadar çalışsam conta keserim, yatak sararım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 LAF SOKTUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 CS1410 - Artificial Intelligence: A CS1460 - Computational Linguistics: A CS2955 - Design of Bidding Agents in Sponsored Search Auctions: A CS2950 - Intelligent Agents Research: A o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sadece statik ve teknik resime gittiğim dönemde gayet güzel notlar geldi, sevinçliyim. hevesle seçtiğim tarih ve sinema da bambaşka bir ders çıktı, sinema tarihini incelerim negzel derken, einsenstein'ın cümlesinden kompozisyon yazmamız istendi. 2.haftadan sonra gitmedim ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu dönem içine ettim not ortalamamın ya. 2 kredilik dersten kaldım mesela lol. Tabi devamsızlığın etkisi çok büyük bu olayda. Ordaki derslerden üçüne hiç girmedim, üçüne birer defa girdim, diğer ikisine üçer defa girdim, diğeri de zaten proje dersi sdlfkjhsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mükemmel ne lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Kocaeli üniversitesinde 100 üzerinden 94 ve üzeri alınca A almış oluyorsun, öğrenci bilgi sistemi mükemmel diye motive ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Samimiymiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "roket adam" said: Kocaeli üniversitesinde 100 üzerinden 94 ve üzeri alınca Sdfds mükemmelmiş gerçekten bizde notlandırma böyle olsa aynı derslerle ve hocalarla şu eğitim öğretim hayatımda en fazla 1-2 AA'm olurdu sdf şimdi AA-larım genelde 80-90 aralığında çünkü heh zor mu bari dersler? ben olsam ben de mükemmel derim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahha ben de diğer üniversitelerde millet nasıl paso A ile geçiyor diyorum sdf. bilmiyordum harf sisteminin standart olmadığını. derslerin zorluğu bölüme göre değişiyor tabii. kendi bölümüm için de konuşamıyorum karşılaştırabilmem için farklı bir üniversitede aynı bölümü daha okumam lazım. ben 1. sınıfta tek A notumu teknik resim & autocadden aldım mesela. çalışan alıyor sdf. not sistemi şu Başarı Notu Katsayı 4’lük Not Aralığı 100’lük Not Aralığı Başarı Derecesi A 4,00 3,75-4,00 95-100 Mükemmel B 3,50 3,25-3,74 83-94 Pekiyi C 3.00 2,75-3,24 68-82 İyi D 2,50 2,25-2,74 55-67 Orta E 2,00 2,00-2,24 50-54 Geçer F 0,00 - 0-49 Başarısız V 0,00 - - Devamsız S - - - Başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Valla kendi adıma konuşayım, bilgisayar mühendisliği bölümü 1-2 ders dışında çok kolay (en azından son sınıfa kadar). Notların düşük olması benim eşekliğim yani, mesela şu sayısal yöntemler dersinin ders notunu bile final günü aldım, finalden önce çalıştım sdfgh A getirdiğim dersler hep böyle programlamayla alakalı dersler ve bi de İngilizce işte. Çalışılması gereken derslerden rastgele bi şeyler alıp geçiyorum sdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 2 adet AA, 3 adet BB, 2 adet CC ile dönemi 3,06 ortalama ile kapattık, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hehe 3 ders garanti kalıyodu ama 3nü de geçtm D'yle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mezun oldum nihayet. 1 sene uzatmıştık felan ama bitti. 3 dersim kalmıştı zaten, 2 tane 3. sınıftan bir tane 4'ten seçmeli, 1 tanesi kritikti. Machine Elements II : CB Fluid Mechanics II : BA Finite Elements Method: BA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 555 said: hehe 3 ders garanti kalıyodu ama 3nü de geçtm D'yle :D başkası olsa asla geçemezdi,biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 herkesin okulu bitti bi tek benim ki bitmedi galiba. 26 haziran'da son finalime girip kapanışı yapıcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 benim de bitmedi üzülme,artı sonsuza gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Rewendor said: Mezun oldum nihayet. 1 sene uzatmıştık felan ama bitti. 3 dersim kalmıştı zaten, 2 tane 3. sınıftan bir tane 4'ten seçmeli, 1 tanesi kritikti. Machine Elements II : CB Fluid Mechanics II : BA Finite Elements Method: BA hah, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Introduction to Economics II -- B Introduction to Law II -- C+ Mathematics II -- D+ History of Civilization II -- B Communucating Skills&Academic Reporting II -- C- Turkish Language & Literature II - C+ kalıcam diye korkan bi adam için gayet huzur verici notlar,mutluyum gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ANALİTİK KİMYA LAB. II BB ANALİTİK KİMYA II BB KUANTUM KİMYASI CC ATATÜRK İLKE.VE İNK.TARİHİ II BA ORGANİK KİMYA II CB ORGANİK KİMYA LAB. II BA BİYOELEMENTLER II BB ANALİZ II FF analizden 2. kez kaldım kısmet 3.ye :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 CHE 690 .06 M.S. THESIS P 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ne zaman S olucak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yine mi sıfır aldın nolucak bu çocuğun hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 S ne yahu ? sina seni döverdim ama ıslak odunyok yanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aa sizde P mi geçermiş, bizde P sizdeki TP, S de sizdeki P gibi de o açıdan şeetmiştim, tebrikler ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar