deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ya photoshoptur ya da geçici dövmedir. O yıldızlar baya modaydı geçen sene avrupalılar arasında, baya güzel duruyor doğru düzgün yapılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Snefru said: Avrupa birliği gibi kız üyesi olmak istiyorum B) yildiz gibisin, kaymak istiyorum..kendimi kontrol edemiyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aaagh sütdiyarı iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 külliyen yalan , belliki çok pişman , yalan beyanda bulunup baskalarına yıkmaya calısıyor sucu. yuzu falanda anlarımda, alnına dövme yapılırken nası uyuya kalıyorsun ? imkansız.. öte yandan boyle bi tatto yapan adamı (yapmayı kabul edeni),izin veren babasını anca çin işkencesi paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 arcane said: Ayrıca gayet dandik yapmış, o yıldızlar ne öyle ilkokul kalem kutusu gibi. evet keçeli kalemle yapılmış gibi direk, çok rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Vanilyalı dondurmalara kaymak lazım öyle daha güzel olabile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 said: yüzüne yıldız dövmesi yaptırmak için babası, kardeşi ve erkek arkadaşıyla beraber bir dövmeciye gitti Dövmeciyi dövmeye gitmişler, adam üçünü etkisiz hale getirip kızın ağzını yüzünü dövme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Snefru said: Vanilyalı dondurmalara kaymak lazım öyle daha güzel olabile bence ortaya servis olarak sana daha related birini getirelim o daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tam isim vericem ama veremiyorum, soramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory said: bence ortaya servis olarak sana daha related birini getirelim o daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sana vanilyali dondurma yerine genc kiz rüyasi verelim, ona koyarsin kaymagi. Un bon dessert. oh oui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yagmur degil o yuzune sacilan, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vaniLLe said: sana vanilyali dondurma yerine genc kiz rüyasi verelim, ona koyarsin kaymagi. Un bon dessert. oh oui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ahahahahah kızın suratını training dummy olarak kullanmış dövme skill i kasmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 direk pişman olmş sonra yalan söylemş bence imkansz böyle bşey. yüzüen yaparken uyucakmş peh. koluma yaparlarken uyuyamıyom ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Snefru said: vaniLLe said: sana vanilyali dondurma yerine genc kiz rüyasi verelim, ona koyarsin kaymagi. Un bon dessert. oh oui. -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Nosfe said: said: yüzüne yıldız dövmesi yaptırmak için babası, kardeşi ve erkek arkadaşıyla beraber bir dövmeciye gitti Dövmeciyi dövmeye gitmişler, adam üçünü etkisiz hale getirip kızın ağzını yüzünü dövme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 adam yıldızları 3 şeklinde yapmış ahaha davayı kesin kaybeder kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aiko said: adam yıldızları 3 şeklinde yapmış ahaha davayı kesin kaybeder kız eheh bunu demeye geliyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Snefru said: Vanilyalı dondurmalara kaymak lazım öyle daha güzel olabile vanilyalı donudurmalara kyamağı ilk sende dtydum bende yada kafam güzel şu lafına dikkat çektim ağır kaçmış yavaş git bence seni kaymaksız götürürler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 neden dövme yaptırmaya sülalecek giderki bi insan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 işte bu sebeple ama erkek arkadaşı godoş çıkmış. 3ü geçtiği an patlatacaktı suratına dövmecinin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Lütfen kaymak istediğimiz insanlara hislerimizi publicten belirtmeyelim. Bel altı denemelerine hiç girmeyelim. Yerli yersiz pedobear kullanmayalım. Öbür türlü çekiç yiyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 offf kaymakli ekmek kadayifi cekti canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar