Chewy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 24ünde cope varda 6 saat.Normal 1 1.5 saatte bile zor dayanıoyurm sigarasızlığa nikotin sakızı almayı düsünüyorum.Etkilimidir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Benim isime yaradi, cignemedigin zamanlardada agzinda tutarsan guzel bastiriyor sigara istegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sigarayı bıraktıran bi belgesel var onu mutlaka izle birkaç kere torrentturkte mevcut o belgesel eğer ilgini çekerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi bilkentli daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben nikotin bandı ile bırakmıştım, doktora git o sana uygun bir bant verir 1 hafta taktıktan sonra istemiyor canın sıgara, sakız/kuruyemiş vb. şeyleri tüket el alışkanlığını bırakmak daha zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 KillJoy said: bi bilkentli daha.. sabancılılardan kesin daha fazlayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben geçen gün farkettim ben nikotin bağımlısı değilim duman bağımlısıyım ayrıca dudak tiryakiliği ilk olarak bunlardan kurtulmak lazım zaten 2 gün sigara içmeyince vücut nikotin istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nerden bulabilirim ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 manavlardan.. yok yok şaka lan. eczanelerden tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sakız yerine nikotin bantını tavsiye ederim. 1 hafta kullan sora sıfırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ama sakızı öyle normal sakız gibi çiğneme yanaında dursun böle arada bi iki diş at yoksa olmaz. ben onun sayesınde bırakmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cenx e inanmayın paket paket sigara içiyor ben spor la bırakmıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yanliz en basta birakmak istediginden emin ol. nikotin sakizi, banti felan direk oldu bitti degil. isteyince zaten normal sakiz bile etkili oluyor. mesela baya icerim normalde. bi ara rahatsizlanmistim ve 4 gun aklimin ucuna bile gelmedi sigara. hic niyetim olmadigi halde bariz birakmistim. iyilesince canim istemiyordu bile. birakmak istemedigime karar verip ictim bi tane baya aci geldi. bir tane daha icinde hop en basa donmustuk eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 patlıcanda nikotin var az bir miktar. Sigara bırakmada etkin olur mu bilmiyorum ama. Eğer seversen dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sakız sigara içirtmiyor ama bırakmanı da sağlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ne sakızı ne bantı ikiside bi boka yaramadı bende hala içiorum günde 2 paket çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ölürsün dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Twisty said: cenx e inanmayın paket paket sigara içiyor ben spor la bırakmıştım zamanında senin yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 chewy sürekli sınava giriyorsun hala geçemedin mi bölüme ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 herşeyin başı psikoloci azimle... taşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sobu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Efnm yapılan son (2010) araştırmalarda sigarayı bırakma işlerinde en etkili 2 yardımcı mevcutmuş. 1.bant+sakız kademeli doz azaltarak 2.nikotinik reseptör antagonisti(piyasada 170 tl'ye satılan bi ilaç).1 aylık kullanımda sıfırlıyor diyorlar. Öncelikle herkesin bağımlılığının eşit olmadığını söyleyerek işe başlayayım, kimi faydasız bulur ancak faydalı bulursanız yaşarsınız. Düzenli nikotin bağımlısı olmak sigara bağımlılığından çok daha az öldürücüdür. bu nedenle ciddi bağımlılar için "sakız da bir bağımlılık değil mi ki zaten" sözünün çok tehlikeli olduğunu belirtelim. Hiçbir şey kullanmadan bırakmak en güzeli tabi ama bunu başaramıyorsak en azından bize destek olan medikal yöntemlerden kaçmamalıyız. (reklam yapmıyorum efnm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bizim evde kullanılıyor o nikotin sakızımıdır nedir işe yarıyo galiba tütünesondu adıda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Öncelikle kafada bitecek sonra nikotin bandı genel gün içinde yardımcı sakız ise kriz anlarında çok kullanışlı oluyor. Ama elinizin altında yakınınızda sigara olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Nikotin yalan , esas bence isteği yaratan ağız alışkanlığı ve dumanı . Yani duman üreten ve o tadı veren , zararsız bişey yapılsa , sigara tarih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar