LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ehe ehe ehe. Artık hindistandanda bir pati olacak. 2 gün sonra 3 aylığına staja Hindistan MIT'ye (Manipal) gidiyorum arkadaşlar =) Bakalım oralar nasılmış gençler nasıl yaşıyor, ne olup bitiyor yorumlarımı aktarırım oradan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bence burnunu burda bırak da git.cok faydasını gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hayırlı olsun. Hocam ismini alabilir miyim arkadaşlara 'ya bizim .... Hindistan'a MIT ye gidiyo havası suyu temizmiş oraların' muhabbeti çevirip hava pompalayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gitmişken spirütalizm olaylarını es geçme , orda baya ilginç insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 benim programcı bi ark. gitmişti geçen sene başında hindistana, bida haber almadım kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende sefaköye gidiyorum 1 kaç gün sonra. bakalım nası bi yermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 budistler teklif ediyomuş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi budizm hindistanda çıktı ama öldü hindistanda aynı zamanda :D 3 milyon budist varsa 12 milyon hristiyan var, OZAMAN HRİSTİYANIZ BUNDAN SONRA OKE? asdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sarılık,sıtma ve bilumum aşılarını olmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pascalnouman said: bence burnunu burda bırak da git.cok faydasını gorursun. ASHDAHSDHASD +1 bi de ishale karşı sağlam bi ilaç al. yemek yaparken baharata et/malzeme atıyolar, et/malzemeye baharat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aa burakın memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pascalnouman said: bence burnunu burda bırak da git.cok faydasını gorursun. hjksdf çok güldüm ya. benim halam orda yürürken insan bokuna basmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahahah ben de bu üstteki mesaja çok güldüm niyeyse. boka basmanın evrimleşmiş hali ahah. çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi duvarlara tanrı resmi çiziyolardı lan millet işemesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 insanların bakış açısına bak. sizin multi gelişmiş süper ülkeniz hindistandan kat kat iyi durumda ya doğru rahat rahat taşak geçin onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hersey cv icin tabi, güzel bi secim olmus. sharukh khan'i görmek bi nasip olamadi =/ osho kamplarini falan da ziyaret etmek lazim esasen, meditasyon cenneti. pehey bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 napae said: pascalnouman said: bence burnunu burda bırak da git.cok faydasını gorursun. hjksdf çok güldüm ya. benim halam orda yürürken insan bokuna basmıştı. aslında ben komiklik olsun diye soylememistim. staj yaptıgım bir firma arıtma tesisindeki bir pompa icin hindistan dan bir yetkili cagırmıstı.adamla tokalasmam ve mekandan uzaklasmam saniyeler almıstır o kadar soyleyim.bir de yanında cips gibi birsey getirmisti.millet 1er 1er yerken avucumda ne kadar varsa birden yutuverdim.yaklasık bi 30sn sonra agzımdan alevler cıkıyordu ki acıya alısık bir bunyem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Biri eksik gibi geldi bu başlıkta niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 axedice nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kamasutra öğrende gel hemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 HEMEN SEXDICE FOTOSU KOYUN KONUYA, HEMEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şu topikten uzak durayım dedim ama olmuyor akü Ben hiç gitmedim ama giden arkadaşların ortak görüşü çoook pis olması. Sefalet ve zenginliğin bu kadar içiçe geçtiği ikinci bi yer daha yok dünyada. Trafik desen gerçekten youtube vidyolarındaki gibi, sokaklarda karton kutuların içinde yaşayan tonla insan var ve her yer pislik içinde. Ha çok renklidir, çok kültürlüdür, hindusuyla budistiyle egzotik bi havası vardır ama o kalabalığı taşıyamayan, bizden bile kötü durumda olan bi ülke. Tabi sen nasıl bi yere gideceksin bilmiyorum. Belki üniversite olduğu için daha temiz, daha nezih bi yere düşersin belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 axedice said: Ben hiç gitmedim nası hiç gitmedin lan paradoksa girdim bunu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şimdi biz nasıl amerikanın 15 yıl gerisindeysek, hindistan da bizim 15 yıl gerimizdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar