Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 72 yaşında kadının arabada işine gitsin yatagında inlesin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 polis haklı bu videoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Polis birini ganglediği zaman, ya bu polis salahiyet ve vazife kanununa aykırı çok ayıp öküz bu polis. Polis kanunlara uygun olarak işlem yaptığı zaman, ya böyle kanun olurmu hayvan bu polis. Bu polisler olmasa dünya cennet olurdu lan vallaha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 polis haklı bence de, kadın ticket'ı imzalamıyor, bir de dayılanıyor. biraz sert tavır takınmış ama ben olsam ben de tutuklardım. Sondaki adamın dediği gibi "Don't argue with police mom. Ever!.." hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Adamların iç işleri soruşturma açmış siz hala yasaya uygun diyin haha. Kadın imzalıcam diyor ama kadını iterek uçuruyor orda bu videoyu izleyin bakın. http://rawstory.com/08/news/2009/06/09/new-video-shows-officer-shove-then-taser-72-year-old-grandmother/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 İçişlerinin dava açması adamın suçlu bulunduğunu göstermez ki davanın sonucu gösterir. Yanlış anlaşılmasın adamı savunmuyorum, henüz suçluluğu kesinlik kazanmamış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 daverc said: Yasa toplum düzenini sağlam üzere oluşturulan yaptırımlar olduğuna göre herkesi bağlar kimseye ayrıcalığı yoktur. Çok da umrumuzdaydı işin içinden çıkmak hahah teallam. Yasalar bir kitapta yazan maddelerdir, insan olan yasa uygulayıcısı karşısındakinin halinden anlamaya gayret gösterir, kaldıramaycak kadar yaşlı birine fiziksel şiddet uygulamaktan kaçınır, saygı ve anlayış gösterir sayın Cengiz Han. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Asteroth said: aquila said: anamize bacimiza yapsalar hede hodo. Abi bunun bi adı yok mudur ya? Ad hominem var mesela, tartışmalarda kullanılan süper bir terim, standartlaşmış artık, kalıp olmuş. Biz Türklerin de tartışma sanatına getirdiğimiz acaip bir yeniliktir "Ananıza/bacınıza/ninenize yapılsa ne yapardınız!" muhabbeti, yok mudur bunun ismi, versek ya latince bir isim buna da. ad maternum denebilir herhalde. (:P) yalnız insanlar 72 yaşında bile olsa direnen birine tek başına kelepçe takmanın iyice hırpalamadan imkansız olduğunu anlayamamış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 valla kadin 72 yasinda oldugu icin o taseri yemesi 1 dakika kadar gecikmis zaten yaklasik. ben sok icinde izledim, ne yurek varmis kadinda dsfsf normalde o isiklari gordugunde tavsan gibi kaliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kadın bildiğin yaşına güvenmiş atarlanmış zaten polis yeterince uyarmış napsın yani ramocanın dediği gibi başka bişi yapsa violence veya harassment a girebilirdi. kelepçe de taktırmamış, uyarılmış da taserlanırsın bak diye. anormal bi olay varsa o da kadının artistlik yapması. sevmiyorum zaten deliyürek gibi yaşlı kadınları. ana bacı hede. herkes yaşına göre davransın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Videoyu izlemedim ama anladıgım kadarı ile nasılsa kullanamaz diye guvenip abartmış teyze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kadın zaten karakola götürülmeyi haketmiş ama 72 yaşındaki kadının tehtit oluşturmazken böyle göz altına alınması yanlış. Neyse ya siz de haklısınız adam kelepçe takarken zaten kadının kolu bacağı morartabilir ,canını yakabilirdi. o yüzden en mantıklısı elektrik vermek (!)Belki o yaştaki kadın için hayati tehlike oluşturabilir ama olsun yola doğru koşması başka arabaları kazaya sürükleyecekti.Zaten kahraman şerif yardımcısının da dediği gibi yanında silah veya bıçak olabilirdi.Bu yaptıkları da texas yasalarıyla çelişmiyor zaten.Bir de şu bahçeden meyve çalmaya çalışan çocuklar oluyor. Onları da çok güzel vuruyorlar ölüsüne bile pompalıyla dalabiliyorlar ve kanunlara aykırı değil kimsenin bişey demeye de hakkı yok onlar da haketmişler çünkü.Zaten o çocuklarında böyle cırtlak sesleri oluyor.Bütün çocuklar ölmeli ölmeli ölmeli In the name of the great texas ranger Chuck Noris.We can beat grandmothers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mani said: polislerden nefret ederim ama burdaki amca doğru yapmış. 72 yaşında ama maşallah araba kullanıyor. kenara çekilmiş polis tarafından ama dayılanıyor polise. Polisinde dediği gibi arabaya tekrar binip trafiğe çıkması göründüğü üzere tehlike yaratabilirdi. kelepçe takmaya kalksa birde kadın debelenirken kolu bacağı moraracak hatta daha ağır yaralanacaktı. basmış elektriği herhalde seviyeside düşüktür zaten canı yanında yere yatmış paşa paşa. 1/1000 ihtimalle kalp krizinden öldürme olasılığı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu arada taserlamak fiilini biri açıklayabilir mi? cidden meraktan sordum. o aygıtın adı taser falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kalp krizi geçirirse bi taser daha ver belki çalışır.. teyze sınırları zorlamış ama.. elentrinik vücutta ilerleyince "nolololoyororz!" demiştir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aha nası bi vidyoysa şaka programı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 soulberry said: bu arada taserlamak fiilini biri açıklayabilir mi? cidden meraktan sordum. o aygıtın adı taser falan mı? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 soulberry said: bu arada taserlamak fiilini biri açıklayabilir mi? cidden meraktan sordum. o aygıtın adı taser falan mı? http://en.wikipedia.org/wiki/Taser http://img3.imageshack.us/img3/4593/800pxpoliceissuex26tase.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Polis hakli, defalarca uyarmis adam. 72 yasinda olman yasalari cigneme polisi sallamama hakki vermez. Adam ilk basta laf dinletmek icin bagirarak korkutmayada calismis, taser kullanirim diye uyarmis ama kadin ben yasliyim bi bok yapamazsin modunda olunca yemis taseri. Daha gecende 82 yasinda adam saldirdi millete detaylari hatirlarmiyorum ama oldurdu galiba birilerini. Yasli olman masumsun anlamina gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 haketmis kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 az bile yapmiş polis.. "ben 72 yaşındayım, bana vuramazsın.." gibi bi acitasyonda yok yeryüzünde. yaşın büyüyünce yasaların üstüne mi çikiyorsun nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 70 kusur yaşında kadın. bunun otesine yorum yapmak sacma olur. hele franconun bile 60 ında yaş haddinden insan hakları mahkemesine çıkarılamadığını düşünürsek, cumlenin gerisini tamamlamak hukuçulara kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 memleket bizimmiş gibi tartışacak değilim de, kadın da haketmiş lan. faklı maklı konuşmaycan polise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en azından polis işinii yapmış.bardağın dolu tarafı dgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar