Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 mümkün edit: oynamadım ama okuyorum tüm topiği öyle bişey diyorlardı sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bulunduun yerde hospital yok bab http://www.erepublik.com/en/region/Syddanmark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gene uçak bileti filan mı lazım oraya gidebilmem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Leoa bak arkadaşım. Arkadaşım diyorum saygı sevgi çerçevesinde. Tahminlerinin ötesinde ufacık bir insan değilim. Gerekli yaş ve fikir olgunluğuna eriştiğimi düşünüyorum. 27 yaşındayım ve yaşamaya devam ediyorum. Gel gelelim konumuza. Yeni üye sayılmam 2 aydır oynuyorum oyunu. Bir çok konuda yorumum mevcut aramaya inanmıyorsan sorun sende. İkincisi çok sevdiğiniz lazokratlar diye hitap ettiğin lazokratlardan ne kadar nefret ettiğimi aramaya inanmadığın diğer makalelerdeki tepkilerimde göreceksin. Fikir ve tepkilerimde elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım. Bu bir oyun. Ve tüm eTürkiye halkı hep bir ağızdan size diyorki "bakın yaptığınız ve düşündüğünüz şeyler oyunun mantalitesine aykırı". Bütün topiclerde yazan bu değilmi. El birliği ile insanlara diktatörce fikirlerinizi empoze edip sözde uyanmalarını sağlamaya çalıştınız. Peki ne oldu uyandı tabikide insanlar. Her yaptığınız şeyi doğru sandınız. Her tepki gördüğünüzde hayali halk ve işçilerinizi aradınız. Fakat göremediniz size tepki verenler halk ve işçilerdi. Bütün Türkiye can-ı gönülden, yurt dışındaki işlerini bırakarak (bende hard worker madalyamı yaktım bunun için) Yunanistan savaşına katılmak için ülkeye geliyolar. Bizim topraklarımızın hammadde bakımından fakir olması bizim hatamız değil adminlerin hatası. Eğer oyunda güçlü olmak istiyosan hammadde sahibi olacaksın. Aaaa unuttum siz savaşmak istemiyodunuz değilmi. Ayrılıkçı ve bölücü komünistler bu savaşı engellemek için ne gerekiyosa yaptı. Yetmedi o ayrı. Bütün insanların tepkisini aldınız buda yetmedi. Dahasınıda eTürkiye halkı gösterir zaten size. Sözlerim oyunla alakalıdır. Kimse ile kişisel problemim yoktur. Role Play dahilindedir düşüncelerim. Kimse sözlerimden farklı anlamlar çıkartmasın. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 işten partiden ayrılıp gene change diyicen ben de paramı silaha harcadım yoksa ucuz indo'da alırdım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leoa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Neyse nero aslinda sana hak veriyorum, sadece cok buyuk beklentilerim vardi sosyalist arkadaslarimla birlikteyken. Herkese hitap edebilmek isterdim ama sosyalist partide mumkun degil hakkaten, elimden geldigince iyi davranmaya calisiyorum herkese. Sana da yuklendigim icin kusura bakma. Emege ve goruslere saygi =) zaten serbestim artik sosyalist degilim. Gercekte de fasizm sempatizani biri olarak anilirim =D isterseniz ekleyebilirsiniz, konusmak isterim seve seve. Yeni bi parti soz konusu olabilir. leao9009@gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 of hala etürkiye ile mi uğraşıyosunuz kaçın kurtulun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya etürkiyede cihad felan ilan etmeye kalkanlar var. gidin başka ülkere huzur içinde yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahaha etürkiye central greece saldırmıs,cok merak edyrm ne olacak lazokratlar hangi tarafda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lazokratlar türkiyenin yanında tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 cok kendilerinden emin konuşuyolar alacaz fln diye de bakalım. saldıracaz tüm gücümüzle !!!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Masteis said: lazokratlar türkiyenin yanında tabi ki Onlar "haklının yanındayız Türkiyeyi filan desteklediğimiz yok" şeklinde bik bik ediyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Masteis said: lazokratlar türkiyenin yanında tabi ki abi dediğn gibiyse nie isyan baslatıp o bölgeyi verdiler simdi neden türkiyenn yanındalar.c.grece de öndeler galiba az önce bakmstm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 central greece de büyük bi savaş var, hesabı olan varsa bi el atın alalım şurayı :P ben de iki günde fanatiği oldum ha oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tabi ki kısmı olmamış =p savaşa baktığımda lazokratların isimlerini gördüm ondan söyledim. benim de bildiğim kesin birşey yok oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 endonazyada olan var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ahahah lazokratlar fiyasko.etürkiye dagılmıs ilk baslarda c.greece de üstündüler ama aldıkları yerleri geri kaptırmıslar.makedonya bölgesinde bastan beri geridelerdi.ohhşş lazokratlara ii oluyo atıp tutuyolardı su kadar generalimiz var cart curt tamamen fiyasko etürkiyede yasanmaz artık.ic savas cıkar.millet birbirini yer en basta da lazokratlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 lazokratlara bi sempatim yok amma velakin macaristana feyk sawaş açtılar, central greece i de almak üzereler yani öndeler baya savaşta bu gece sonuçlanacak. ondan sonra nereye saldıracaklar bilinmez gerçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "Dunyanın Sesi" diye bir gazete çıkarmaya başladım. Okuyup, takip ederseniz (vote ve subs) çok memnun olurum. Dunyanin Sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bana yiyecek yollayabilecek olan var mi ? ismim barnana. zayif dustum yardim edin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 işte ilk dış borcun alındığı an. çöküşün yakındır yiğenim sdıopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 masum bi gift sadece yahu, bugun bana yarin sana =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Central grecee patladı bence.O kdr müttefik olduk endonezya iran brezilya nerde bu ülkeler çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 lazokratlarla konuştum, adamlar diyor ki "4 adamımız zaten 100k vurur, alırız biz bu savaşı" he dedim alırsınız. şimdi nerdelerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar