Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Türkiye'nin "kriminal" gündemi yaratıcılıkta (!) sınır tanımıyor. Cinayet, kapkaç, tecavüz, dayak ve şiddetle "dolu" ülkemizde suç işlemeyi alışkanlık haline getiren kişiler "yöntemlerine" her gün bir yenisini ekliyor. Kimi zaman "zavallı" görünümlü bir kadın veya erkek, kimi zaman da "sevimli ve ısrarcı" bir çocuk insanın "katili, tecavüzcüsü veya hırsızı" olabiliyor. İstanbul'da yaşanan son olay ise insanın kanını donduracak, hafızasını adeta durduracak nitelikte... İşte şeytana bile pabucunu ters giydirecek olay ve kahramanlarının başına gelenler... ISRARLA SAKIZ SATTILAR Takvim'in haberine göre, özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan E.A., akşam iş çıkışı sevgilisi H.M.'yi de yanına alarak Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmek için otomobiliyle hareket etti. Köprünün üzerinde seyir halindeyken trafik sıkıştı... İşte ne olduysa ondan sonra oldu... E.A., gideceği yere yaklaştığı sırada uzunca bir süre trafikte takılı kaldı. Bu sırada köprü üzerinde mendil ve sakız satan iki küçük kız çocuğu otomobilin camına yapıştı! OTOMOBİLDE BAYILDILAR E.A., çocukların kendisine ısrarla satmak istediği sakızlardan iki tane aldı. Birini sevgilisi, diğerini ise kendisi çiğnemeye başladı. Trafik açıldı ve genç sevgililer seyahatlerine kaldığı yerden devam etti. Ancak bir süre sonra E.A., kendisini kötü hissetti. Vücudu uyuşup karıncalanmaya, gözleri kararmaya ve uyku hali almaya başladı. H.M. de sevgilisinden farklı değildi. Yarı baygın bir şekilde Kartal'a yakın bir yerde hemen arabayı sağa çekti... E.A. ve H.M.'nin uyuklamaya başladığını gören arkadaki araç da sevgililerin arkasına yanaştı. GASP VE TECAVÜZ Arkadaki araçtan çıkan iki kişi, E.A.'yı şoför mahallinden alıp, arkadaki koltuğa yatırdı. Biri direksiyona, diğeri ise E.A.'nın yanına oturdu ve yolculuk bu kez Başıbüyük Ormanları'naydı. Zanlılar, önce gençlerin para ve cep telefonlarını, daha sonra otomobilin yükte hafif pahada ağır parçalarını gasp etti. Zanlıların işleri bitti. Ancak diğerinin aklına H.M. geldi. İki zanlı, genç kadını otomobilden çıkarıp çimenlerin üzerine yatırdı ve çırılçıplak soyup defalarca tecavüz etti. Sonra da elini kolunu sallaya sallaya gitti. Jandarma devriyesi gençleri bulduğunda olayın üzerinden saatler geçmişti. E.A. ve H.M. ise hala baygındı. HATIRLAMIYORLAR! Ekipler, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine giden sağlık personeli gençleri ayılttı. Önce hastaneye götürülen gençlerin sakızın içerisine enjekte edilen bir uyuşturucu madde nedeniyle bayıldığını belirten bir rapor verildi. Daha sonra jandarmada ifade veren gençler, zanlıların eşkalini bile veremeyecek durumda olduklarını ve hiçbir şey hatırlamadıklarını söyledi. Yaşadıklarına bir türlü inanamayan H.M. ve E.A. hala psikolojik tedavi görüyor. Jandarma ise bu tür olayların son günlerde sık görüldüğünü ancak hiçbirinin tecavüzle sonuçlanmadığını belirtti. Zanlılar ise henüz bulunamadı! bana annem anlatmıştı televizyonda izlemiş.çok şaşırdım. nası insanlar bu kadar ruh hastası ve kötü olabiliyor.nası bi sapıklık,nası bir yaratıcılık bu. küçücük çocuktan alıyorsun sakızı.kimin aklına gelir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tam olarak acıma yetime döner koyar götüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Abi artık millet aç, oturduğumuz evin yanındaki apartmanın korkuluklarını gece betonuyla söküp çalmışlar. İş yok, olsa da kolay yoldan çalmak çırpmak varken, bir de cezası azken neden uğraşsın ki millet? Hayvan gibi şerefsizliğie çalışıyor milletin aklı artık. Milletin vekili çalarken, millet neden dursun bide? Olayın rezilliğine bakın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çok fena sapık bi toplum olduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet okuyun,almayın-aldırtmayın. çoğu insan alırdı. pis,manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 O adamları elime verseler yemin ederim öldürürüm hadi büyük konuştum diyelim ama gözümün önünde öldürseler parmağımı bile kıpırdatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 5 türlüsü dönüyor bunun maillerde 4 haftadır . sıkıyolar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yuh.başına böyle birşey gelen bir insan ondan sora hayatına nasıl normal devam edebilir.1 bıçak 1 silah alıp bütün hayatımı bunları yakalayıp öldürmek için geçirirdim herahlde bu haberden sora hayatta seyyar satıcıdan bişi almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cocuklarini da oldurmek lazim zaten buyuyunce orospu cocugu olcak hepsi, insanlarin rehabilitasyonla degiseceklerine inanmiyorum oldurun diycem, bu onlar icin kurtulus olcak aci cekmeleri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yalan olma ihtimali hiçte büyük değil. Hergün gebze trenine biniyorum. Daha sessiz olduğu için en arka ya da önleri tercih ettiğimden inanın her cins adamı görmüşümdür. İki tane abi olacak tipin(18-20 yaşında öküzler bunlar) küçük kardeşleriyle ilkokula devam ettiği için dalga geçtiğini, çocuğunda abilerinden utanıp "zaten seneye bırakıcam ben" dediğini işittim geçen seferde. Bunlar yine olağan şeyler tabi ama gittikçe manyaklaşan, cehaletiyle gurur duyan bir toplum olmaya doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 celalettin cerrah hala istanbulda suç oranı düşüyor desin, adamlar daha da yaratıcı oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 burdan cıkarılacak ders arabanıza yapısan veletlerden bisey almayın.alırsanız da cignemeyin,yemeyin,icmeyin. agzınıza sokmayın diycektim ama sundurulmesinden tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok lan alın, sonra arkanızda sizi takip eden araba varsa telefon kamerasına çekip bir polis merkezi önüne park edin adamları ihbar edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bence yalan ya sakızın içine neyi nasıl enjekte etmişler abi bir kere draje sakız değilse içinde boşluk yoktur enjekte edemezsin. drajeyse de o ufacık yere ne basabilirler insanı bayıltacak kadar, kana karışmıyor bu şey ayrıca yeniyor. düşün yani o kadar az basmış olmaları lazım ki tadından belli olmasın bana efsane gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yalan değil rahat olun. haber sitelerinde okudum diyeyim en azından. fwd mail değil yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bella said: çok şaşırdım. nası insanlar bu kadar ruh hastası ve kötü olabiliyor.nası bi sapıklık,nası bir yaratıcılık bu. küçücük çocuktan alıyorsun sakızı.kimin aklına gelir ki?[/i] insan: herşeyi yapar. sokaktaki dilencilerden, seyyar satıcılardan özellikle çocuklardan uzak durmak lazım. hayrına satmıyorlar o sakızları. polisler de biliyorlar aslında ama engellemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi falım sakızın içine ne enjekte edicen ya, içinde boşluk olmayan şeyin içine nasıl sıvı enjekte ediyorsun ayrıca tadından da anlaşılmayan yiyince bayıltan ne var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bone said: Bella said: çok şaşırdım. nası insanlar bu kadar ruh hastası ve kötü olabiliyor.nası bi sapıklık,nası bir yaratıcılık bu. küçücük çocuktan alıyorsun sakızı.kimin aklına gelir ki?[/i] insan: herşeyi yapar. sokaktaki dilencilerden, seyyar satıcılardan özellikle çocuklardan uzak durmak lazım. hayrına satmıyorlar o sakızları. polisler de biliyorlar aslında ama engellemiyorlar. kızma da düşününce şu laf çok komik geldi :D yok bi de hayrına satsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "midye dolma" said: ayrıca tadından da anlaşılmayan yiyince bayıltan ne var yahu söyleyeyim de, rakip ol di mi bize? yok öyle, biz kaç kimyacıya neler verdik haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sokakta tanimadiginiz kisilerden yiyicek icicek almayin life 101 dersi anaokulunda ogretiyorlar daha evdekiler ogretmesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar