Horrible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 burdan... annesi dondurma almayınca 12 yaşında ki çocuk kendini iple asmış :S noluo böle ya tüm çocuklar çıldırdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tavana asmış bide vay anası. ben uğraşsam beceremem kendimi tavana asmayı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Her istedigine aglayarak elde atmeye alıştırınca böyle basit birşeyde reddedildiğinde sonuçları üzücü olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 geçen gün taylandda da oyun oynaması yasaklanan bir çocuk camdan atlamış 5. kat mı ne. ergenlikte olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çocuğun annesinin yaşadığı vicdan azabını düşünmek bile istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şöyle koca ve derin bi "öeh" çektim. nasıl nesil bu anlamıyorum. genelleme yapmıyorum ama sanırım bi önceki nesilde böyle olaylar yoktu. annesini vuran, kendini asan, kardeşini öldüren çocuk falan. ya da en kötü ihtimalle haber yapılmıyodu ne bilim. çok garip cidden, yuhlasam mı üzülsem mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 spidermanden gordu kendin iasti KATIL CIZGIFILMLER KALDIRILSIN! seklinde birseyler bekliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken odamdaki tv ile bilgisayarı götürmüşlerdi. sonra bi gün baktılar odanın içinde duvara yapışık olarak saatlerce amuda kalkmış biçimde duruyorum.. o görüntüyü gördükten sonra tv ve bilgisayar geri getirilmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yuh be fake haber yapmaya çalışsan uyduramazsın bunu nasıl akıl almaz bişey be 11 yaşında çocuk ve intahar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 magnum double için yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bir şeyler yazmak için tıkladım. Konu bir daha aklıma gelince kalakaldım. Ne yazılır ki? Anaokulundan itibaren piskolojik rehberlik saatleri falan mı koyulsa ne yapılsa acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi film vardı çocuklar deliriyodu bişiler oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tamam kötü bir durumda, ulan çocuğa ne yaptınız da o hale getirdiniz..doğal seleksiyon resmen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Reksa said: magnum double için yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben beceremem yahu kendimi asmayı nasıl yapmış ki.. annesi fena olur bundna sonra of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Pikacuuu diye camdan atlayan cocuklar daha iyiydi walla. Azitti yeni nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çocukları şımartmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 elesso said: anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken odamdaki tv ile bilgisayarı götürmüşlerdi. sonra bi gün baktılar odanın içinde duvara yapışık olarak saatlerce amuda kalkmış biçimde duruyorum.. o görüntüyü gördükten sonra tv ve bilgisayar geri getirilmişti :) AHAHHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH HANIM KOŞ OĞLUMUZ GERİZEKALI OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben çocuğumu saatlerece duvara yapışık amuda kalkmış biçimde görsem ondan umudu keserim. duvardan destek almadan amuda kalksaydın daha etkileyici olurdu ama. neyse, iki durumda da saçmasın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Açıkcası aynı şekilde ben görsem canın sıkılınca gel meyve yiyoz içerde diyip kapıyı kapatıp cıkardım hatta öncesinde ışık açıkmı kalsın kapatayımmı derdim. Bir zaman sonra durumun komikliğini anlayıp tıpış tıpış geliyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İnandigi sey ugrunda daragacina cikan bir yigidimiz daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 of zeytinler sdfuhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Cons said: elesso said: anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken odamdaki tv ile bilgisayarı götürmüşlerdi. sonra bi gün baktılar odanın içinde duvara yapışık olarak saatlerce amuda kalkmış biçimde duruyorum.. o görüntüyü gördükten sonra tv ve bilgisayar geri getirilmişti :) AHAHHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH HANIM KOŞ OĞLUMUZ GERİZEKALI OLDU AHUSADHSKHFGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Absolut said: Açıkcası aynı şekilde ben görsem canın sıkılınca gel meyve yiyoz içerde diyip kapıyı kapatıp cıkardım hatta öncesinde ışık açıkmı kalsın kapatayımmı derdim. Bir zaman sonra durumun komikliğini anlayıp tıpış tıpış geliyorlar :P ben de baba olsam aynısı yaparım sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İstediğini edinemeyince ağlayan çocuktan çok öte birşey olmuş bu. Ya aile ölüm konseptini bir şekilde yanlış açıklamış ya da epey sorunlu bir çocuk olması lazım. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar