Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kalbiniz varsa bakmayın diyerek linki veriyorum. Hep derler kalp hastaları bakmasın diye, doğru cidden, çarpıntı tuttu beni listenin yarınısında ara verdim bu konuyu açmak için. http://listverse.com/2009/06/10/10-more-extremely-disturbing-movies/ Listverse süper ya... edit: filmler için spoiler veriyor, uyarmadın demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ehah çok eksik bi liste ya. ayrıca pink flamingos basbaya komik bi film dfsfs ichi the killer, audition, visitor q, cannibal holocaust, salo gibi filmler de yer almalıydı =) son edit: yazmıştım bunları ama meğer diğer listede varmış zaten hehe o zaman bi tek visitor q'yu ekleyeyim. aa şu flower of flesh and blood'ı ben guinea pig olarak biliyodum, o eksik diilmiş o zaman eheh başka listeler de varmış, güzel siteymiş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ilk ikisi yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 :(8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende sodom ve cannibal holocoust gormeye girmistim ama yaw aslinda tosbaga sahnesi disinda cannibal halocaust o kadarda gore deil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aaa asil liste buymis bu 10 ek listeymis http://listverse.com/2007/11/07/top-15-most-disturbing-movies/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahaha umut asil listedeki ilk 2 filme war 2. Salo or the 120 Days of Sodom 1975, Pier Paolo Pasolini 1. Cannibal Holocaust 1980, Ruggero Deodato sikintili bi bilgi daarcigimiz war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 iğrençlerdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 irreversible yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Un Chien Andalou oldukca distorbingdir bende diyodum neden ilk listede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 BonePART said: bende sodom ve cannibal holocoust gormeye girmistim ama yaw aslinda tosbaga sahnesi disinda cannibal halocaust o kadarda gore deil ya Nasıl değil? Endulüs Köpekleri'nde anlayamamanın ve sıkılmanın getirdiği rahatsızlık orada bahsi geçen sahnelerin önünde bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 7 numarada ne var ki ben anlamadım (sweet movie) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 BonePART said: bende sodom ve cannibal holocoust gormeye girmistim ama yaw aslinda tosbaga sahnesi disinda cannibal halocaust o kadarda gore deil ya abi nası bunun maymun kesmesi var, insan eti yemesi var ohooo. gayet goredu yahu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar