delihan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yukluyorum cok canım sıkıldı. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 buradan herkesin oynadığı ortak bir shard var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 instance lar çok komik ya. herkesin arkasında kendi personal healer ı var sdfsfdfsf. ben companionlar instance a bizle girmez heralde diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu nedir arkadaş hala yama yapıyor.bide çok yavaş hızlandırmanın bi yolu yokmu yamaları direk cekebilceğimiz biryer mevcutmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben de patchliyon su an, hangi serverdasiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ya instance lar filan asiri kolay geldi. ama baslar diye muhtemelen.ilerdeki content nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sam said: buradan herkesin oynadığı ortak bir shard var mı? steamden girince neverwinter us serverına atıyor zaten direk, onun dışında (preview/test serverı hariç) başka bi server da yok zaten galiba sanırım. oyunun sistemi one server = multiple instances şeklinde. bende fawntastic fawny fawner olarak takılıyorum öle daily falan artıkın :p http://imageshack.com/a/img13/6606/l4q4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 betada varmış galiba beni o yanılttı, sonra girdim 2 saat filan oynadım. sonra devam edersem temasa geçerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 60 oldum ama napıcam bilemiyorum biri elimden tutsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 işte dungeon vb kasıp gearscore yükselticen, genelde dungeonların yanında yazan rakamdan 3-4k daha fazlası ideal rakam (heroic için) guild varsa gauntlgrym yapıcan, haritada yeni açılan 2 yeni zone un dailyleri yapıp boonları alcan flan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 büroya kurayım şunu ya takılırım belki iş güç yokken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya ben niyeyse beğengim. drow trickstre rogue açtım birtane eğlendim ya. var mıdır takılan daha feci eziğim level 7 sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 steamden girince default US servera attı sanırım, 300 ms dolaşıyorum. var mı düşük ping alabileceğim EU server? varsa illa client mı indirmem lazım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Lel Lig TV de Maraton a reklam verdi lan oyun. Ohanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben betada oynamıştım bunu, eso rezaletinden sonra bakınırken indirdim tekrar da, valindra varmış, oynarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bi server bir yer falan var mı oynayan pati topluluğu? hazır teso yalan olmuşken, wildstar eqn falan da çıkmamışken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 valla bende ozledim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 esodan iyi ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben control wizard açtım kasıyorum. varsa oynayanlar geleyim yanınza yavaştan başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bunu oynayacağınıza SWTOR oynayın daha iyi. Aynen onun gibi instance instance dolaşıp duruyorsun. Grafikler desen kusturacak cinsten. Hiç değilse SWTOR'un lore bundan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 su major mmo betalarindan sonra eskileri kurekle ortaya cikarmak enfes. swtor mass effectden sonra ne guzel geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Valla Neco şu oyun ESOdan iyi, f2p bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kotu demiyorumda oynayacak adam yok bunu. birde ben pek tutmadim, f2p olaylari beni geriyor. nedenini bilmiyorum direk sanki aids varmis gibi geliyor sevisesim olmuyor bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 :) Bu düşünce hep Knaytcılar yüzünden biliyosun di mi? F2P diyince akla hep Knight Online geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar