Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 SenariouS said: sandık veya banka gibi bisey var mı varsa nerde? Şehirde #15 sanırım Manycoins Bank diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 olm çok yalnızım lan, kimse yok mu dragon'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi ben geleyim, geleyim diyeceğimde.. indiriyorum şuan mesela, 2 kbdan 30a çıktı sevindim, sonra 100 dedi ama tekrar 30a düştü bıraktım işte 4 5 güne iner sanırım hayır utanmasam biri bana dvdye yazıp verebilir mi diyeceğim? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 torrentle indirmeyi denedin mi, ben öyle indirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 torrent abi zaten, dandik bir yere geldimde seeder mı yok arkadaş. neyse atomic gamerdan çekiyorum 500 600le falan çekiyor en azından. nasıl oyun bu arada? grafikler akıcılık vs? wow oynadım baya, nasıldır kıyasla oynanabilirlik? iyi ya da kötü deseniz yeter wot istemiyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Saeros said: olm çok yalnızım lan, kimse yok mu dragon'da ben kenshin falan dragondayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 gamershell den inen torent 2mb/s gayet ii link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 SenariouS said: ben kenshin falan dragondayiz eklesenize beni @saenokda nick de sael rynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ad fiyatları saçma geliyor bana 60 lvl tek parça zırh 2m ad istiyor (60 olmadım öle bakınıyorum) 3-4 günde 30k ad toplayabildim ben ki günlük 24k ad ı toplamak için 10 saat filan kesintisiz oynamak lazım sanırım devamlı aynı görevleri yaparak.yüksek miktarda ad kazanmanı sağlayan yöntemler açılmıyosa nası olacak anlamıyorum.zen i direkt ad a çevirme seçeneği ekleyecekler heralde piyasadki ad suyunu çekince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Pascha said: gamershell den inen torent 2mb/s gayet ii link gamershelle geçtim bende 500le çekiyorum şuan abi dandik 8 mbit ttnet bağlantısı, sanmıyorum 2yi göreceğini. kampüste olsam 10 dkda inerdi 3.5 gb ffs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 torrentden indirdim ben ilk başta hiç seeder görünmedi sonra 4000 seeder çıktı bekleseydin bi 5 dk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 neyse ya 1gbını indirdim şuan zaten 500le, 1 saate biter diyor chrome. allah belamı versinki chromla indiriyorum ahah browserıda kapatamıyorum öf ne salağım ya. yukarıda soru sormuştum bir adet onu cevaplayın bahem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 35 dakkada bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 seninde mi 8? ben bu bağlantıyla hiç 700ün üzerine çıkamadım zaten nedense. ayar ediyor. kampüste yurtta kalıyordum daha önce, 100mbit vardı, saniyede en az 10 15le çekiyordu, buraya geldim eve, normaldir deyip geçiyorum artık, ilkokul yıllarımı yaşıyorum tekrardan, oyun insin diye beklemek flm :> not: öm atmışsın yanlışlıkla, zaten shellden çekiyorum 500 ile ^::^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Osuran_boğa said: ad fiyatları saçma geliyor bana 60 lvl tek parça zırh 2m ad istiyor (60 olmadım öle bakınıyorum) 3-4 günde 30k ad toplayabildim ben ki günlük 24k ad ı toplamak için 10 saat filan kesintisiz oynamak lazım sanırım devamlı aynı görevleri yaparak.yüksek miktarda ad kazanmanı sağlayan yöntemler açılmıyosa nası olacak anlamıyorum.zen i direkt ad a çevirme seçeneği ekleyecekler heralde piyasadki ad suyunu çekince foundry paketlerini almış olanlar daha AD nin değerini tam kavrayamadı normal oynayanlar gibi , ben ilk günlerde bazı mavi itemleri 20k-30k ya satmayı başardım o yüzden şimdi 3-5k ediyo anca 10k-20k arasında mor itemlerde var AH da bu arada dungeon itemleri falan bound olmuyo aldığınızda , paraya daha çok ihticayınız varsa aatabilirsiniz yani dün 2h axe düştü mavi , 200k ya gidiyomuş meğersem..giydim ben peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 8mb bağlantın varsa 800 den üzerine görememen normal tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya oyun fena diil bence. normal campaign single player gibi tabi grup olarak oynayabilirsin de.dungeon,skirmish,pvp yapmak için gruplara katılıyosun.birisi demişti p2w ama neyi win diye haklı görünüyor diğer oyunlardaki gibi çok güçlü oyuncular grup kurup başkalarına oyunu zehir edemiyor anladığım kadarıyla herkes aynı tarafta zaten.bence oynanabilecek bi oyun hatta en kötü 1-60 single player gibi oynanır. dnd ile pek alakası yok bu arada bildiğin aksiyon oyunu gibi hatta skiller bana dotayı anımsattı rogue un dailysi var bloodbath diye bildiğin juggernaut ultisiyle aynı. @boneslark lvl 60 itemler mi bu sattığın maviler.düşük seviyelerde satılıyor mu ya ben denemedim bile alan olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 casual casual takılıyorum şimdilik. Arka sayfalarda beholder demişlerdi oraya girdim ama lvl 5 zaten toplu girişilen server varsa gelirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dreagloth said: 8mb bağlantın varsa 800 den üzerine görememen normal tabii. ulaşılabilir maksimum hız muhabbeti var ya sorayım bir dedim. arkadaş öm atmış sonra buraya yazmış işte ondada 8 var sandım, 35dkda nasıl indi dedim ondan yani. fakirim ama zekalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Osuran_boğa said: ya oyun fena diil bence. normal campaign single player gibi tabi grup olarak oynayabilirsin de.dungeon,skirmish,pvp yapmak için gruplara katılıyosun.birisi demişti p2w ama neyi win diye haklı görünüyor diğer oyunlardaki gibi çok güçlü oyuncular grup kurup başkalarına oyunu zehir edemiyor anladığım kadarıyla herkes aynı tarafta zaten.bence oynanabilecek bi oyun hatta en kötü 1-60 single player gibi oynanır. dnd ile pek alakası yok bu arada bildiğin aksiyon oyunu gibi hatta skiller bana dotayı anımsattı rogue un dailysi var bloodbath diye bildiğin juggernaut ultisiyle aynı. @boneslark lvl 60 itemler mi bu sattığın maviler.düşük seviyelerde satılıyor mu ya ben denemedim bile alan olmaz diye ama oyunu kimseye zehir edemeyeceksek :< mmonun amacı, birinin oyuna verdiği paranın hakkını alamaması için uğraşmamız değil miydi bizim, eğlendirmemekti amacımız. ühü. güzel duruyor şaka bir yana, bakalım bakalım, akıcı olsunda np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Osuran_boğa said: @boneslark lvl 60 itemler mi bu sattığın maviler.düşük seviyelerde satılıyor mu ya ben denemedim bile alan olmaz diye level 20-40 arası itemlerdi .Bu arada, AH a item koyduğunuzda (bug falan olmazsa) marketteki en düşük fiyatı yazıyor , tek tek arayıp uğraşmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.reddit.com/r/Neverwinter/comments/1dry0g/neverwinters_f2p_model_what_you_need_to_know/ Vakti olan ve oynamaya devam edecekler okusun, gayet güzel anlatmış F2P/P2W olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 said: Armor/Weapon Enchantments are for specific slots in your weapon/chest and grant special effects. They come in shards and have a chance to drop from Epic Dungeon bosses. You must combine 4 shards to create a Lesser version of the Enchantment. However, the success chance of fusion is at a staggeringly low 1%. To compensate, they have very strong effects. An example would be the Thunderhead Enchantment. However, the real kicker here is that these "Lesser" versions may be fused again to gain a stronger version. Those may also be fused again to create the strongest version. Ultimately, the Greater Thunderhead Enchantment will have a 30% on crit to damage and stun foes. To create the strongest Enchantment possible, it will cost 160 dollars and 64 shards. Unlike companions, these can be used in PvP. şu doğruysa oynanmaz ya... said: I've seen the power of the tenebrous in action. A rogue with plaguefire weapon chant and 5 normal tenerbrous can kill people with just his knife throw. direk p2w :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 büyü mekaniği nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tuşa basınca büyü atıyorsun gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar