Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ikiside güzel. kılerik kasması rahat. cc wizard da sinir ediyor pvpde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 15 oldum foundry açıldı, epey başarılıymış meraklısına değişik bi sistem. biraz daha iyileştirirlerse güzel dungeonlar çıkar zaten premade gelenlere bakınca bu herifler endgame işini yine oyucnualra bırakcaıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben hayatımda bu kadar uzun adam kovalayan mob sistemi görmedim. harita değiştirdim loading ekranı geldi mob hala peşimde yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 2005'den beri istenmeyen aggroları kesioruz kaçmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 controll tower party questi var yapan varmı ? bulamadım 40 saat dir part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bugün clericle dungeon yaptım, gayet heyecanlıyım böyle milleti heallicam ehe falan maşallah kimse damage almıyor, kendimi healladım anca :< zaten karmaşık geldi böyle crosshairla heallamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi damage verrirken arada heallion işte, bir iki tane güzel heal abilitesi var şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 fena değil ya kötü demedim zaten, ama garip geldi tabi alışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 level aldıkça daha güzellişecek diye düşünüyorum oyun. Ya ben foundryi beyendim aslında kullanımı güzel olmuş dün biraz uğraştımda hafta sonu yapıcam bi dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 benim pek hoşuma gitmedi. Pek akıcı değil gibi geldi. Bu arada 5 dakikada 1 lvl alıyorlar bilginiz olsun. Millet 60 olmuş. http://www.twitch.tv/martincreek Canlı yayın olduğundan kaçırırsanız geçmişten bakın. Adam 58 den 59 a 5 dakikada mı ne atladı. lvl 20 de giriliyor olabilir oraya. Pek izlemedim açıkcası o yüzden kesin bilgiler veremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 summon ettim adam man at arms seçtim, arkadaş adamın adını değiştirmek için bile ZEN istiyor. beh anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Boneslark said: lol olay ne ? ayrıca at nereden buldun gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 dota karakteri tiny , kamerayı istediğim gibi yaklaştırıp uzaklaştıramadığımdan adam gibi bi screenshot alamadım ama at 5g ya alınıyo level 20de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 beholder serverındayım akşam gireceğim oynayan varsa birlikte oynayalım ya tek başıma fena sıkıldım. pati guildi bilmemnesi varsa gireyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 guild kaçta kuruluo. el atalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 p2win olayı ciddi ciddi ne durumda? eski battle of immortals yada forsaken world gibiyse hiç bulaşmayayım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 3 kisi cloak tower yaptik cok basariliymis heal olayi, zevkkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Aluriel said: p2win olayı ciddi ciddi ne durumda? eski battle of immortals yada forsaken world gibiyse hiç bulaşmayayım boşuna. klasik işte. lvl 60 adamlar var şimdiden. Shop a bulaşmadanda ilerleyebiliyorsun sanırım ama biraz ağırlım olsun diosan paşa paşa ödetiyor. Gerçi daha lvl 20 karakter. ilerde ne olur bilemem. Ayrıca resimde ki arkadaş lvl 38. çözmüş olması lazım guild işini. kuramıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 stormeagle said: klasik işte. lvl 60 adamlar var şimdiden. Shop a bulaşmadanda ilerleyebiliyorsun sanırım ama biraz ağırlım olsun diosan paşa paşa ödetiyor. Gerçi daha lvl 20 karakter. ilerde ne olur bilemem. Ayrıca resimde ki arkadaş lvl 38. çözmüş olması lazım guild işini. kuramıyor mu ? shopa bulaşmadan rahat ilerleniyor , 1 haftada son seviyeye ulaşabiliyosunuz zaten , etraftaki level 60 lar early accessden beri oynadıkları için öyleler ben mindflayer da oynuyorum malesef , ama guild kurmak istiyosanız , full party kurup npc ile konuşmanız lazım (ana şehirde , görevleri verdiğiniz bi commander gibi npc olması lazım , onun gerisinde hemen ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Boneslark said: stormeagle said: klasik işte. lvl 60 adamlar var şimdiden. Shop a bulaşmadanda ilerleyebiliyorsun sanırım ama biraz ağırlım olsun diosan paşa paşa ödetiyor. Gerçi daha lvl 20 karakter. ilerde ne olur bilemem. Ayrıca resimde ki arkadaş lvl 38. çözmüş olması lazım guild işini. kuramıyor mu ? shopa bulaşmadan rahat ilerleniyor , 1 haftada son seviyeye ulaşabiliyosunuz zaten , etraftaki level 60 lar early accessden beri oynadıkları için öyleler ben mindflayer da oynuyorum malesef , ama guild kurmak istiyosanız , full party kurup npc ile konuşmanız lazım (ana şehirde , görevleri verdiğiniz bi commander gibi npc olması lazım , onun gerisinde hemen ) e 1 haftada 60 oluyorsan işin olayı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 1 hafta sonra siliosun işte, bedavaya 1 hafta oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 meslek seçebiliyormuyuz çözen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 L10 olduktan sonra N'ye basıp, crafting ekranını aç, istediğini yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 stormeagle said: e 1 haftada 60 oluyorsan işin olayı ne ? 60 olduktan sonra end game takılıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar