abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kolosal muhteşem bir kelimeymiş vokablerime kattığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Rica ederim tatlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Koca ayak gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abvblizzard said: kolosal muhteşem bir kelimeymiş vokablerime kattığın için teşekkür ederim. aynen ehue bu arada fizin ban sayisinin beni gecmesi de normalmis arkadas. adam o ayaklarla gelisine vurunca, ben elde cekicle nasil yetiseyim o hiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ankara Kızılay'da Metro çarşısının olduğu yerde 53 numaraya kadar kundura ayakkabı satan mağaza mevcut. İlgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 53 ne abi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bir arkadaşıma 52 numara aldık geçenlerde, oradan biliyorum asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Boyu ne o arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 2 metreye yakın. Kilosu da 130 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 53 ne ya benim yatağım 53 numara değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi insaf ben 48 giyiorum öeh fizban ben en son kadıköy biyerden aldım ama unuttum şimdi adını halk bankası var onun karşısında bi spor mağazası senarious gelirse söyler yada eve gidince bakarım unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DiadanLocke said: palyaco musunuz olm ahueheuwuew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sparkcaster said: Loex said: 50 ne abi boyunuz kac ben 1 90 im ayagim 46 ben 1 90 ken 44-45 giyiyodum sene 2000 ben orta okuldayım, ah eski zamanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abawıt. benim ayaklarımla bebek mezarı diye dalga geçen arkadaşlara bu topak ı açıp okutacam. 44.5 ayağım ufacık geldi bi an gözüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sparkcaster said: abi insaf ben 48 giyiorum öeh fizban ben en son kadıköy biyerden aldım ama unuttum şimdi adını halk bankası var onun karşısında bi spor mağazası senarious gelirse söyler yada eve gidince bakarım unuttum şimdiçarşının ordaki aktaçspor u diyosan orada çok çirkin bir tane vardı yalnız eehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi 42 numara giyiyorum, 1.80 falanım tamam da. sizin ayaklar büyük lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hah aynı ben.49 numara halı saha arıyorum ama yok koca izmirde.48 vardı yalının başka şubesinde.neymiş 100 lira önceden vermem gerekiyomuş ayakkabının gelmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Büyük ayaklıları kıskanma sezdim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Boş zamanlarımda 50 numara üstü ayakkabı ticareti yapmayı düşünüyorum, şu anda saha araştırması yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oha lan ben 196 45 falan giyorum yuh 50 ne ya ahadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 adidas'ın istinye park ve cevahir'deki gerizekalı çalışanlarını kınıyorum (bir de kadıköydekileri galiba). istiklal caddesindeki subede 48.5 buldum, süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Norak said: DiadanLocke said: palyaco musunuz olm ahueheuwuew eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu arada boyla ayak boyunun direk bir oranı yok. öyle olsaydı benim 1.72 boyumla 45 numara ayakkabı giymem açıklanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kadıköy de Cankut Spor Nike ların 50 belki daha fazla numaraya kadar getiriorlar, her türlü basketbol, fıtbıl, sipoor koşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ayakkabıcılarda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar