sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bir Karadenizli "Life TV Show " adli yarisma programina katilir. Ödul: 1.000.000.000.000 TL (1 Trilyon) Sunucu asagidaki sorulari sorar: 1. Tarihteki Yuzyil Savaslari ne kadar surmustur? A• 116 Yil B• 99 Yil C• 100 Yil D• 150 Yil * Karadenizli bu soruda pas gecme hakkini kullanir... 2. Panama Sapkasi hangi ulkede kesfedilmistir? A• Brezilya B• Sili C• Panama D• Ekvador * Karadenizli seyircilerin yardimini istemistir... 3. Ruslarin Bayrami olan Ekim direnisini hangi aydadir? A• Ocak B• Eylul C• Ekim D• Kasim * Karadenizli telefon hakkini kullaniyor ve baska bir Karadenizliyi ariyor... 4. Kral Georg IV dogru adi nedir? A• Albert B• Georg C• Manuell D• Jonas * Karadenizli, iki yanlisi goturme hakkini kullaniyor... 5. Kanarya Adalari'nin ismi, hangi hayvandan gelmistir? A• Kanarya B• Kanguru C• Fare D• Fokbaligi * Karadenizli oyundan cekiliyor. Not: Okurken gulduyseniz dogru cevaplara da bir goz atin: --------------------------------------------------------- 1. Yuzyillik savas 116 Yil surdu (1337 ile 1453 arasi) 2. Panama sapkasi Ekvadorda kesfedilmistir 3. Rus bayrami "Ekim direnisi" 7 Kasim'da kutlanir 4. Kral Georg IV 'un asil adi Albert. Kral 1936 yilinda ismini degistirmistir 5. Kanarya adalarinin Latince adi "Foklarin" adasidir ve bu isim "Fokbaligi"'ndan gelmistir. Ne oldu...? Bir an kendinizi Karadenizli'den daha mi zeki sanmistiniz... ? =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 O değil de baba karadenizli ne kadar para kazandı ben onu merak ediyorum. En nihayetinde 4 soru bilmiş bir şekilde.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 getayla aynı dusunceyı paylasıorum =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm... yalnız bunlar çok uç örnekler... yani 2 yanlış 1 doğru eder olayı - - + eder olayı gibi olmuş yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Peki simdi biz karadenizli olan insanlara karsi ayip olmuyormu?[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!!
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 temel fıkrası anlatırken ne kadar ayıp oluyosa bu da o kadar ayıp[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :D[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!!
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Gerçekten Karadenizli'sin. :) edit: smiley'i unutmuşum.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 05 Haziran 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yüzyıl savaşları'nı biliyordum ama öbürlerinin ikisinde şüphelendim, ikisinde şüphelenmedim. hem karadenizli'lerin zekası zehir gibidir yerine göre.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 öğleden öncemi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu konu daha önce açılmıştı :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68504 edit : benimle ne alaka ya prdn :) [signature][hline]Tuor Delarren [Bu mesaj Tuor tarafından 05 Haziran 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Haziran 2004 03:35 tarihinde demiş ki: temel fıkrası anlatırken ne kadar ayıp oluyosa bu da o kadar ayıp bir laz kim 500 milyar ister'e katılırsa desen farklı, bir karadenizli dersen farklı olur sonuç laz dersen alınmam karadenizli dersen uçan tekme atarım :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ehe ben açmıştım seninle tabi alakası olmaz :)
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ehe evet laz, biz de bir kusur etmişiz, affola.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 KARADENİZLİYİM HEPİNİZDEN ZEKİYİM!!!!! ehuheheh..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar