MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 5 falan sanirim, cok degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 248-178 = 70 kredi 2 dönem dönem başına 35 kredilik seks yapmışım siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Can... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fazla geldi dimi senin bünyeye. cnm ya. yorma sen 1-2 sene daha tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 overload edip almış olabilirsin donem basına 25 kredi sex ama, sex 101, introduction to sex vermediğin için yazmamışlar senın kredileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 35 kredilik seks ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sly-One said: fazla geldi dimi senin bünyeye. cnm ya. yorma sen 1-2 sene daha tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 saymadılar. o kadar direttim. sosyal ders olarak sayın dedim saymadılar okul uzadı. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Of ne pislik bir ortam olmuş. Leş gibi mühendis muhabbeti dönmüş. Iy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sina mühendis değil cahil fotorafçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 okudumda vay meriç vay diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sly-One said: peki ben başvursaydım genetiğe de kapılarını tırmalasaydım şimdi ne olacaktı sorarım. bunu da düşünüp teşekkür etmen lazım adsfdsf ıyy ne iğrenç bölüme başvurmuşum diyip başka bölümlerden ders alıp 250 kredi yapcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 trolleyecektim ama seks denmis, gonlum el vermedi =/ ginalyden not ortalamasi ve seks arasindaki ters orantiyi gosteren grafik istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ardeth said: Bu arada kız bu mükemmel arkadaşlığını önemli bir kısmını testosterona borçlu olduğunu anlamamamış hehe. Birbirinden çok hoşlanmayan erkekle kız hormonlardan bağımsız iyi arkadaş olabilir belki ama ortada bir hoşlanma varsa (tek taraflı bile olması yeter) o iyi arkadaşlığın önemli bir kısmı hormonal etkilere bağlıdır. Dolayısıyla çıkmazsak her zaman böyle süper arkadaş kalırız teorisi yalan olur adam kendine başka bir sevgili bulunca. bu teorilerini destekleyen bir kaynak var mı elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 feromonlar falan işte abi, hormonlara bağlı onlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Otedengelen said: bu teorilerini destekleyen bir kaynak var mı elinde? http://www.newscientist.com/article/dn4957-hormones-converge-for-couples-in-love.html bunu al, tek taraflı uygula. kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben o kaynağın yazarıyla arkadaş kalmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 görüşürüsünüz o zaman siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kısmetse cougar hunt sezonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ardeth said: said: I had insanely passionate sex with him for four months and now we don't even talk anymore. Erkeğin iptal olduğu nokta ahahah xD Kız reddederken neler kaçırttığınıda anlatıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Fuck Buddy'lik yolu açık yinede ben onu çıkardım yazıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kızın gerçekten bir ilişki istemediğini düşündüm ben. Korku olabilir, karşı cins olarak yeterince çekici bulmama olabilir, milliyet farkına (öyle mi emin değilim?!!) takmış olabilir, kafasında başka bir erkek olabilir ve bu nedenle seçim ikilemi yaşıyor olabilir. Ama ben, mektubu yazdığı kişiye değer verdiğini ve ondan etkilendiğini düşünüyorum. Hatta, neden her ne olursa olsun (ego tatmini, yitirme korkusu v.s), karşı tarafın üstüne daha çok düşmesini (bilinçli ya da bilinçsiz) bekliyor gibi geldi. Ama üstüne daha çok düşüldüğünde sonucun olumlu olup olmayacağını bilemeyiz (ki bana kalırsa olmayacak, ama que sera? =)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kız baya mal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 zaenin bizim nazikçe açıklamaya çalıştığımız şeyleri özetlemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar