Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya valla her transfer döneminde bu bjk - fb olayları nelerden allasen yaa yemin ediyorum ne kadar fbli varsa hepsi gelsin ya valla gelsin hatta hepsine aş evi gibi kucak açalım biz.. volkanla ilgileniyormuşuz şimdi biz bababababa ulen bu volkan gelirse o hakana nası yüzüne bakarsınız be rüştü bıraksında hakan kaleye geçsin diye nası canla bekliyom ben bunlar bana volkan diyor http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11824595.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu tamamen yalan bence. mustafa denizli'yi alet ediyorlar bide. . Türk basını o kadar piski, eli yüzü düzgün insanları bile kendi pisliklerine bulaştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu olamaz, olmaz, demirören'in gücü yetmez demiyorum. olabilir, çünkü volkan'ı daum istemiyor, volkan bunun bilincinde. volkan beşiktaş'la anlaşabilir, ama anlaşırsa kendi kuyusunu kazar kanımca. böyle saçma sapan bir "mehmet topuz" rekabetinde piyon olmak için büyük bir isim. cüsse olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahassd fener volkanı bırakırsa anca gider volkan beşiktaşa . mimkin değil misilleme falan komik yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daum istemiyor ki volkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 zamanında yaptığımız dallamalıkların sonucu işte. fenerin çöplerini toplarsan yazdığı her 10 haberin 9u yalan olan medya da böyle haberler yapar kaleci transferine filan gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rüştü abisini takip ederse, Demirören de gaza gelirse misilleme diye, gidebilir gayet. Sonuçta A Milli Takım'ın birinci kalecisi adam, Daum istemiyor, Avrupa'ya gidecek kadar da iyi değil benim gözümde. Ee nereye gidecek o zaman bu adam, ya GS'ye ya BJK'ye. İkisinin de kaleci ihtiyacı var zaten nispeten, hem de yabancı kontenjanını yemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daum'un istememesinin sebebi nedir? yabancı kontenjanı mı harcicak fener kaleye? bence avrupaya gidebilir o kadar da kötü değil. süper bi takıma gitmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ama şu var şimdi, daha önce fenerden gelenlerle volkan arasında fark var. Volkan harbi fenerli benim bildiğim. taraftar kabullenir mi yani bu adamı. yada fenerli değil takımı için çok hırslı oynayan biri. bu da olabilir. ama ben inanmıyorum pek bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 taraftar herkesi kabullenir abi kimler geldi kimler geçti. hatta fener tribünlerine el kol hareketi yapar alpay misali anında fanatik çarşılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yakabullenirse gelsin o zaman lol bu sene iyi oynadı volkan çünkü. iyi yedek olur ahaha ama bence türkiyede en iyi refleksi olan kaleci hakan arıkan. şu adama top tutmasını öğtirse birileri artık, top sektirmezse çok iyi kaleci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ismail er haberiymiş, niye bu kadar ciddiye aldınız ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 beşiktaş yönetimi yalanladı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Volkan'ın kişiliği vs ayrı konu da,milli takımda şu an kimi oynatalım deseler direk Volkan derim... Daum'un müthiş yabancı kaleci tercihlerini de biliyoruz yani,Volkan'ı bir kerede silip atması çok mantıksız bir hareket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: ama şu var şimdi, daha önce fenerden gelenlerle volkan arasında fark var. Volkan harbi fenerli benim bildiğim. taraftar kabullenir mi yani bu adamı. yada fenerli değil takımı için çok hırslı oynayan biri. bu da olabilir. ama ben inanmıyorum pek bu habere adam fenerli değil oldu niye nerenden salladın bunu nasıl anladın fenerli olmadığını . :D gelirse belki diye açık kapı asfdsazx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daumu volkan yakmıştı diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Başkan Demirören olmasa hayatta olmaz öyle şey derdim ama demirörenden herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katılıyorum,demirören ağlaya ağlaya alır mehmet topuz transferinin sonucuna bağlı olarak bence de,ne gerek var ? Yani şunu alırsa Mustafa Denizli'de sözleşmesini yırtıp ayrılsın takımdan,Hakan'da bonservisini alıp gitsin.Hakan gibi arkadan gelen bir adam varken çok saçma,ha dersiniz 8 yemiş bir kaleciye nasıl bu kadar güveniyorsunuz,güveniyorum ben. Herşeyden önce o 8 golün bir çoğu resmen basiretsizlikten girdi,takım o kadar düşmüştü ki milletin kıçına orasına burasına çarpan toplar bile girdi sadfsa birde defans faktörü tabii. Hakan iyidir,Rüştü'nun yanında da toplanmıştır ki bu sene oynadığı maçlarda pek fazla hata da yapmadı.Onun yerine genç bir yedek kaleciye kassa yönetim daha mantıklı. Ayrıca Volkan yurtdışı istiyordu yanlış hatırlamıyorsam,bir ton takımda vardı isteyen,gitsin oralarda çürüsün bizi çürütmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 catlikethiief said: BiTcH_oFBaT said: ama şu var şimdi, daha önce fenerden gelenlerle volkan arasında fark var. Volkan harbi fenerli benim bildiğim. taraftar kabullenir mi yani bu adamı. yada fenerli değil takımı için çok hırslı oynayan biri. bu da olabilir. ama ben inanmıyorum pek bu habere adam fenerli değil oldu niye nerenden salladın bunu nasıl anladın fenerli olmadığını . :D gelirse belki diye açık kapı asfdsazxfenerli diyor zaten o da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Daha yeni kaleci almadıkmı biz genç, volkanı alıp rüştü ve hakanımı yollayacağız allahaşkına ne biçim mantık be bu, haber yaparken bare biraz kafa çalıştırsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yok bizim aramzda geyik o her lafına quoteyaparım arkadaşın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Baggio said: Rüştü abisini takip ederse, Demirören de gaza gelirse misilleme diye, gidebilir gayet. Sonuçta A Milli Takım'ın birinci kalecisi adam, Daum istemiyor, Avrupa'ya gidecek kadar da iyi değil benim gözümde. Ee nereye gidecek o zaman bu adam, ya GS'ye ya BJK'ye. İkisinin de kaleci ihtiyacı var zaten nispeten, hem de yabancı kontenjanını yemeden. Baggio güzel özetlemiş, açıkçası beşiktaşlı olarka gelmesini isterim, çünkü fenerin artıklarından biri olarak görmüyorum eskiye nazaran yapılan transferlere bakınca, kaliteli bi kaleci, gs li olsam gs ye gelmesini istemezdim yaşanan olaylardan doalyı ama volkanın beşiktaş maçlarında bi yanlışını görmedim varsada bilemiyorum, ama gelsin mi gelsin derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fener yarin sozlesme yenileyecekmis. Klasik transfer asparagaslari bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar