Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bune anasını satayım yaaa

Llama

Öne çıkan mesajlar

ya valla her transfer döneminde bu
bjk - fb olayları nelerden allasen yaa
yemin ediyorum ne kadar fbli varsa hepsi gelsin ya valla gelsin hatta hepsine aş evi gibi kucak açalım biz..
volkanla ilgileniyormuşuz şimdi biz bababababa
ulen bu volkan gelirse o hakana nası yüzüne bakarsınız be
rüştü bıraksında hakan kaleye geçsin diye nası canla bekliyom ben bunlar bana volkan diyor

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11824595.asp?gid=229
Sosyal ağlarda paylaş

bu olamaz, olmaz, demirören'in gücü yetmez demiyorum.
olabilir, çünkü volkan'ı daum istemiyor, volkan bunun bilincinde. volkan beşiktaş'la anlaşabilir, ama anlaşırsa kendi kuyusunu kazar kanımca.
böyle saçma sapan bir "mehmet topuz" rekabetinde piyon olmak için büyük bir isim. cüsse olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rüştü abisini takip ederse, Demirören de gaza gelirse misilleme diye, gidebilir gayet. Sonuçta A Milli Takım'ın birinci kalecisi adam, Daum istemiyor, Avrupa'ya gidecek kadar da iyi değil benim gözümde. Ee nereye gidecek o zaman bu adam, ya GS'ye ya BJK'ye. İkisinin de kaleci ihtiyacı var zaten nispeten, hem de yabancı kontenjanını yemeden.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

ama şu var şimdi, daha önce fenerden gelenlerle volkan arasında fark var. Volkan harbi fenerli benim bildiğim. taraftar kabullenir mi yani bu adamı.

yada fenerli değil takımı için çok hırslı oynayan biri. bu da olabilir.

ama ben inanmıyorum pek bu habere

adam fenerli değil oldu niye nerenden salladın bunu nasıl anladın fenerli olmadığını . :D gelirse belki diye açık kapı asfdsazx
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum,demirören ağlaya ağlaya alır mehmet topuz transferinin sonucuna bağlı olarak bence de,ne gerek var ?

Yani şunu alırsa Mustafa Denizli'de sözleşmesini yırtıp ayrılsın takımdan,Hakan'da bonservisini alıp gitsin.Hakan gibi arkadan gelen bir adam varken çok saçma,ha dersiniz 8 yemiş bir kaleciye nasıl bu kadar güveniyorsunuz,güveniyorum ben.

Herşeyden önce o 8 golün bir çoğu resmen basiretsizlikten girdi,takım o kadar düşmüştü ki milletin kıçına orasına burasına çarpan toplar bile girdi sadfsa birde defans faktörü tabii.

Hakan iyidir,Rüştü'nun yanında da toplanmıştır ki bu sene oynadığı maçlarda pek fazla hata da yapmadı.Onun yerine genç bir yedek kaleciye kassa yönetim daha mantıklı.

Ayrıca Volkan yurtdışı istiyordu yanlış hatırlamıyorsam,bir ton takımda vardı isteyen,gitsin oralarda çürüsün bizi çürütmesin
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

BiTcH_oFBaT said:

ama şu var şimdi, daha önce fenerden gelenlerle volkan arasında fark var. Volkan harbi fenerli benim bildiğim. taraftar kabullenir mi yani bu adamı.

yada fenerli değil takımı için çok hırslı oynayan biri. bu da olabilir.

ama ben inanmıyorum pek bu habere

adam fenerli değil oldu niye nerenden salladın bunu nasıl anladın fenerli olmadığını . :D gelirse belki diye açık kapı asfdsazx
fenerli diyor zaten o da?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Rüştü abisini takip ederse, Demirören de gaza gelirse misilleme diye, gidebilir gayet. Sonuçta A Milli Takım'ın birinci kalecisi adam, Daum istemiyor, Avrupa'ya gidecek kadar da iyi değil benim gözümde. Ee nereye gidecek o zaman bu adam, ya GS'ye ya BJK'ye. İkisinin de kaleci ihtiyacı var zaten nispeten, hem de yabancı kontenjanını yemeden.

Baggio güzel özetlemiş, açıkçası beşiktaşlı olarka gelmesini isterim, çünkü fenerin artıklarından biri olarak görmüyorum eskiye nazaran yapılan transferlere bakınca, kaliteli bi kaleci, gs li olsam gs ye gelmesini istemezdim yaşanan olaylardan doalyı ama volkanın beşiktaş maçlarında bi yanlışını görmedim varsada bilemiyorum, ama gelsin mi gelsin derim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...