Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja Saldırısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Şimdi mantıklı evet. Ama benim anladığım olay alkolle bağımsız "bakkaldan içkimizi almışız parka gidiyoruz" diye olaya girince daha içkiyi falan içmediler parkta içecekler diye anladım.

Ha laf atılması ayılıktır evet. Ama hani laf atmışlar gibi gelmedi bana. Arabada kimse var mı diye konuşmuşlar işte. Hani bi laf atmak, hakaret/küfür etmek ya da herangi zibidi bi lfa atmak gibi bişey olmamış ki...

Görüşlerimiz aynı da, olaya bakış açımız farklı yani sanırım :)

evet görüşlerimiz aynı ben sadece "arabada biri mi var lan " denmesinin arabdakiler tarafından duyulduktan sonra türkiyede kesinlikle söyleyenin başına bela açacağına inanıyorum, yani benim bildiğim türkiyede tanımadığın adama "lan" dersen problem olur sakata gelirsin:) oyüzden laf atmak sakat herzaman ve boşa olay çıkartırsın ben haklı görmüyorum yani laf atmakta magandalık..ufakta olsa ordaki tek LAN götürür admaı:D

ayrıca rewe, senin olayda benim anladığım tek hatalı taraf var o da silah çıkartan maganda:)
Sosyal ağlarda paylaş

Hataya nasıl baktığına göre değişir.

Yani şöyle. Eğer bu gençler ciddi ciddi bela açabilecek bişi demiş olsalardı (ne bileyim "şu arabadaki yavşaklara bak" ya da "napıyonuz lan arabada p***ler" falan gibi) olayda iki taraf da hatalı olurdu. Laf atmak olayı işte.

Burada kendi aralarında konuşmuşlar, bi de söyledikleri de masum bişi. Hani bundan olay çıkartan olur mu? Türkiyedeyiz evet olur ama olay çıkması mantıksız bundan. Burada gençler en fazla "kaşınmış"lar, ama suçlu denecek kadar bişi yok bence, tek suçlu şu anda silahı çıkartan adam evet. Bi de onu fişekleyen kadın tabi
Sosyal ağlarda paylaş

benim tek kitlendiğim yer ninjanın eşinin "bey çık arabadan bişeyler yap vur falan şunları" gibilerinden bi aragaz vermesi.

Sen birisi sesli düşünüyo diye silah çıkart, üstelik cahil eşi de ara gazı verip bişey yapmasını söylesin

YOK YA?

Bence sağlam bi cezayı hakeden o silahı çıkartan maganda ve düşük zekalı eşi

Ama magandaya kendi yöntemleriyle ceza verilmesi lazım sabaha kadar eşini de kendisini de dövdürtüceksin. Brutal forever

Benim sana puanım 9 kankam. O adama tavrını koy ve o parkta içmeye devam et!
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdi mantıklı evet. Ama benim anladığım olay alkolle bağımsız "bakkaldan içkimizi almışız parka gidiyoruz" diye olaya girince daha içkiyi falan içmediler parkta içecekler diye anladım.

Ha laf atılması ayılıktır evet. Ama hani laf atmışlar gibi gelmedi bana. Arabada kimse var mı diye konuşmuşlar işte. Hani bi laf atmak, hakaret/küfür etmek ya da herangi zibidi bi lfa atmak gibi bişey olmamış ki...

Görüşlerimiz aynı da, olaya bakış açımız farklı yani sanırım :)
Aynen öyle yapicaktik zaten. Olay sirasinda alkol yoktu bizde.

Köşede karanlik yerde araba var sokak lambasidan uzak kaliyo, arabanin içnde 3 tane karaçarfli kadin var belli olmuyor bende zaten öyle göremedigim için "arabada insan mi var lan" dedim yanina gidince onaylamak için "evet varmiş" şimdi kadinlar çarşafli olmasa normal insan olsa aldırış bile etmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı arabanın içindekiler olarak düşünürsek laf atmışsınız gibi algılanıyor üstüne bi de gülüp kahkalarla karşıdakini irrite etmişsiniz.

Arabada biri olsa ne olmasa ne ? sizi araba veya ninjalık çarşaflılık neden ilgilendirsin ki ? niye bunu konuştunuz kahkahayı bastınız aranızda ? sarıldığı için sevgililere laf atan zihniyetle bi farkını göremedim. ikisi de benzer şeyler, şöyle ki ne yoldaki araba ne içindekiler samimiyeti durumu ne de kıyafetleri kimseyi ilgilendirmemeli. şüpheli bi durum olursa da polis çağırabilirsiniz en fazla.

Kusura bakmayın ama burada "elinde içkiyle sağa sola laf atan serseri" tanımına girmişsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Elinde içkiyle sağa sola laf atan serseriye silah çekmek haklı bir davranış yani? Arabada biri mi var lan lafına alındıysa karşıdaki, evet var lan der en fazla, gidip silah çekmez. Bunun üstüne alınmayla ya da tepki vermekle alakası yok, aşağılık kompleksidir sadece, savunmaya da pek kalkmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

Olayı arabanın içindekiler olarak düşünürsek laf atmışsınız gibi algılanıyor üstüne bi de gülüp kahkalarla karşıdakini irrite etmişsiniz.

Arabada biri olsa ne olmasa ne ? sizi araba veya ninjalık çarşaflılık neden ilgilendirsin ki ? niye bunu konuştunuz kahkahayı bastınız aranızda ? sarıldığı için sevgililere laf atan zihniyetle bi farkını göremedim. ikisi de benzer şeyler, şöyle ki ne yoldaki araba ne içindekiler samimiyeti durumu ne de kıyafetleri kimseyi ilgilendirmemeli. şüpheli bi durum olursa da polis çağırabilirsiniz en fazla.

Kusura bakmayın ama burada "elinde içkiyle sağa sola laf atan serseri" tanımına girmişsiniz.
Ortada laf atma filan yok. Arabanin yanina gidinceye kadar arabada çarşafli kişi göremedim, uzaktan arabada bi kıpırtı görünce de merak ettim yanimdakine sordum, arabanin yanina gidince "evet varmiş" dedim bunun neresi magandalik?
Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:

sesli bir şekilde "arabada insan mi var lan" dedim arabaya 1, 2 metre kalan içerde ninjalarin oldugunu fark ettim "aaaa evet insan varmiş" dedim, aradan bir saniye geçti 2 mizde cok yüksek sesle kahkaha attik arabanin içindeki ninja kornaya basarak "Öküzlerrrr" dedi bizde yine bi kahkaha. gittik park oturduk birazmizdan yudumluyoruz. aradan 5 dk geçti ninjalarin ustası cıktı(nerden cıktıgı belli deil) arabaya geldi bagajda bişiler yapti arabaya bindi arabayi sürerken yanimizdan geçti, arabadaki ninja kari "aha bunlardi, dur dur bişiler yap" dedi ve araba geri doğru gelmeye başladi arabadan ninja ustasi cıktı elinde tabanca "GELİN BURAYA LAN PEZEVENKLER" diye bağırdı. Arkadaşlar aramizdaki diyalog
Ben: Kaçalim mi?
O : Kaçalim?
O : Kaçalim olm vurucak.
Ben : Kaçalim

sonrasi 200 metre depar.
biralarida orda bıraktık, aradan 5 10 dk geçti yüzsüklük yapip birali alip başka yerde içtik.

Bok yoluna gitme olayini gerçekleştiriyoduk. Olaylarin hepsi 7 yada 8 dk da oldu.

Adam Allah yolunda vurucakti bizi.

Haklısın ya pardon mesajını okumamışım. Laf atmak illa sülalesine saydırmak demek değil, çok bariz bi şekilde dalga geçip irrite edilmiş karşı taraf. sizin yapmanız gereken ya durup durumu açıklamak biz laf atmadık küfretmenize gerek yok filan demek ya da en baştan aaa burada kara çarşaflı var la auhauhauhauahuahauhauhauahuah moduna girmemekti.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

adamın vurmak gibi bi niyeti olsa vururdu, korkutmak istemiş bence. deparınız kurşundandamı hızlı len
Vurma ihtimali çok düşüktü zaten de silah görünce insan korkuyo bide yanda askeri kışla vardi ki bizim sonradan aklimiza geldi.

Karanlik ve ağaçlar oldugundan ıskalama şansi çok yüksekti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...