adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: adamınbiri said: "erik gibi adamdı" erik insandır erik gibi kütür kütür var bi de. ozaman hem insan hatta dişi TAMAMDIR ARKADAŞLAR ERİK BİR BAYANDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: bakıyorum kitlendiniz kırolar. sdhjfhdskj KIROLAR NOLDU HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 virüs var mı ki ? nerden bilicez virüs var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Biber Biber (Capsicum), patlıcangiller (Solanaceae) familyasından Capsicum cinsini oluşturan, Türkiye'de bol yetişen, aynı adla anılıp tazeyken yeşil ve çoğu zaman acı meyveleri olan bitki türlerine verilen ad. In ur face, noobz! Gerçi wikipedia nın güvenilirliği konusunda şüphelerim var, yani ayarımı anal yollarla geri almam da mümkün ama biberin meyve olduğunu biliyorum. Lise biyoloji dersini yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Çekirdeği çevreleyen herşeye meyve demiyomuyduk ya? Onun bi adı da vardı hatta... Fasülye konusundan emin değilim, wikipediada da yok ama onun da meyve olarak sayılması lazım çekirdek barındırdığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Onu oraya bizim bir arkadaş kandırmak için yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 izmir çekirdeksiz üzümü sebze mi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 peki çokalata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: izmir çekirdeksiz üzümü sebze mi o zaman AL HADİ BUNA CEVAP VER ? NOLDU !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 NOOOOOOOOLLLLLLLLDUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 derdimedermanişteçokolatkız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hayır, mutant:P kısır insanların olabileceği gibi çekirdeksiz meyveler de olabiliyo tabii. Ama genelde genetikleriyle kurcalanarak yapılıyo öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 AHA İZMİRLİLERE KISIR DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Zuhaa iktidarsız acur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OHA LAF GELDİ İZMİRLİLERE ÜZÜMÜNÜZE SAHİP ÇIKIN İZMİRLİLER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yarın kız istemeye gidince üzümüne sahip çıkamayan adama kız vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Alo taşralılar size diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 SENSİN KISIR BİRADER!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İZMİRİN KAVAKLARI DÖKÜLÜR YAPRAKLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kısır olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 neyse ben dotadayım siz karar verin sebzemi meyvemi ona göre anneme güveçte erik yaptırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi neden geldiğim topik kuruyor ya :( ben dotaya gittim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 erik ile limon arasında büyük benzerlikler var. limon sebze olduğu için eriği sebze diye düşündüm. ikisi de çekirdekli. yani çekirdekli çekidreksiz diye bi ayrım tam tatmin etmiyo sanki. ben tatlarından ayırmayı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Pazar torbasındaki konumuna göre ayrılırlar. alta konanlar ya sebzedir ya meyvedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kermit said: neyse ben dotadayım siz karar verin sebzemi meyvemi ona göre anneme güveçte erik yaptırıcam. zaten var öyle bi yemek güveçin alt kısmına diziyosun erikleri bol bol üstüne koyuyosun yaprak sarmayı salçasını suyunu bi mükemmel oluyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar