Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Kellelerini alacağım"

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Kurtlar Vadisi yapımcılarına mahkemede şok tehdit;
Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek iddiasıyla tutuklu yargılanan Nuri Ergin adliyeye getirildiği sırada "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım" şeklinde bağırdı.

Çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları öne sürülen Vedat ve Nuri Ergin kardeşlerin yargılanmasına İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sabah saatlerinde getirilen kardeşlerden Nuri Ergin tehditler savurdu. Kurtlar Vadisi Dizisi'nin yapımcılarını hedef alan Ergin, "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları" diye konuştu.

Kurtlar Vadisi'nin önceki bölümlerinde Cerrahpaşalı Kardeşler'le karşı karşıya gelen Polat Alemdar, küçük kardeşin kafasını kesmiş diğerini ise öldürmüştü. O dönemde Cerrahpaşalı karakterlerin Kasımpaşalı Ergin kardeşlerden esinlendiği yorumları yapılmıştı.
Kaynak @ www.Hurriyet.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

ehauehuaeha

Bu Nuri-Vedat kardeşler ruh hastaları mükemmel adamlar. Adamlar ceza yiyolar bilmem kaç sene kalkıp savcıyı mahkemede tehdit ediyorlar 'buradan çıkalım ilk seni öldürecem' diye.
Alaattin Çakıcı'yla olan kavgaları çok bombaydı ekşide vardı sanırım. Çakıcı'ya kalkıp şambabası, sihirli lamba, ampül gibi lakaplar takmışlardı :D. Tmm manyaklar psikopatlar kanunsuz adamlar ama komik adamlar hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

hapishanede bir adamın alnına dövme kazıyanlarda bunlar değil miydi?

ibrahimin g.tu beni deli ediyor mu ne yazdirmislardi
ayrica bu adamlar cidden manyak

roportajlari vardi su sekilde

-Nuri bey hapis cezasi aldiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
-Kacicaz bacim napicaz

Bide hapishanede 5 kisiyi oldurdukten sonra
"onlar cakicinin adamlariydi beni oldurmeye gelmislerdi" demis bi insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...