sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kurtlar Vadisi yapımcılarına mahkemede şok tehdit; Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek iddiasıyla tutuklu yargılanan Nuri Ergin adliyeye getirildiği sırada "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım" şeklinde bağırdı. Çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları öne sürülen Vedat ve Nuri Ergin kardeşlerin yargılanmasına İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sabah saatlerinde getirilen kardeşlerden Nuri Ergin tehditler savurdu. Kurtlar Vadisi Dizisi'nin yapımcılarını hedef alan Ergin, "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları" diye konuştu. Kurtlar Vadisi'nin önceki bölümlerinde Cerrahpaşalı Kardeşler'le karşı karşıya gelen Polat Alemdar, küçük kardeşin kafasını kesmiş diğerini ise öldürmüştü. O dönemde Cerrahpaşalı karakterlerin Kasımpaşalı Ergin kardeşlerden esinlendiği yorumları yapılmıştı. Kaynak @ www.Hurriyet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 polat keser onların kulağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben baya güldüm ama acaba nabacak ffs alemdar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ahahh lan olum tehlikeli he bunlar korusunlar kendilerini bence belli olmaz ne yapacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İyi olur valla, öbürü de kendini dışarıda da kral sanıyor zaten bir süredir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gercek ile kurguyu ayırt edemeyecek kadar beyinsiz adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kurtlar vadisinden türkiye gerçeklerini ögreniyoruzculardan değilim. adamlar boşa sallamamıştır.dogrudur yani inanırım :) sonuçta karakterlerin hep birilerinden esinlenildiği bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ne memleketiz lan, ciddi diyorum süper ülkeyiz, hergün aksiyon hergün bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Lisede az manipule kasmadim* miroglu'lar yuzunden o donemde. Simdinin miroglusu olsa gerek kurtlar vadisi.. Yazik genclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bunlar harbi pislik çıkartcak admalar da artık devirleri geçti abi,kaç yıldır cezaevindeler. artı polat abininde varıdr kendine göre şekli :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ehauehuaeha Bu Nuri-Vedat kardeşler ruh hastaları mükemmel adamlar. Adamlar ceza yiyolar bilmem kaç sene kalkıp savcıyı mahkemede tehdit ediyorlar 'buradan çıkalım ilk seni öldürecem' diye. Alaattin Çakıcı'yla olan kavgaları çok bombaydı ekşide vardı sanırım. Çakıcı'ya kalkıp şambabası, sihirli lamba, ampül gibi lakaplar takmışlardı :D. Tmm manyaklar psikopatlar kanunsuz adamlar ama komik adamlar hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sanal pokemon demisti cakiciya asfsdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi o bolumler seneler onceydi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 e abi adam müebbet yemiş gündemde kalmak için bu tarz şeyler yapcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 TRde korkulması gereken en manyak dengesiz adam tarafından tehdit edilmek hoş olmasa lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cendere cendere kimse yazmamış yazayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Absolut said: TRde korkulması gereken en manyak dengesiz adam tarafından tehdit edilmek hoş olmasa lazım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hapishanede bir adamın alnına dövme kazıyanlarda bunlar değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dizi bitince naparlarsa yaptsınlar sdlgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oo medya önünde ölümle tehdit +5 almışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Aket-Atum said: hapishanede bir adamın alnına dövme kazıyanlarda bunlar değil miydi? ibrahimin g.tu beni deli ediyor mu ne yazdirmislardi ayrica bu adamlar cidden manyak roportajlari vardi su sekilde -Nuri bey hapis cezasi aldiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz? -Kacicaz bacim napicaz Bide hapishanede 5 kisiyi oldurdukten sonra "onlar cakicinin adamlariydi beni oldurmeye gelmislerdi" demis bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar