Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 napıyım kazayla burnumu yamultu diye ayrılıyımmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ayrıl biz sana patiden hemen birini buluruz merbaA! dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oda patiden biri ama. ciddi yamuk bu arada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Böjeek said: oda patiden biri ama. ciddi yamuk bu arada hala geçmiş olsun o zmn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben bir oz senaryosu bekledim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benim ayagima civi girmisti karate falan denerken civili tahtaya tekme attim pasliydi bi de terligin icinden gecti eve dogru kan izi birakarak topalladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 karate denemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oyş çivimi. içim fena oldu ayy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 allahtan inşaata kaçırmamışsın.. sen bu şansla daha beter deldirirdin postu. inşaat demirleri tehlikelidir. onun için diyorlar inşaat alanı! girilmez diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kızlar hep böyle konuşuyor harbi. klasik anlık mesajlaşma cümleleri napıyon ? üstümü değiştirip gelcem napıyon ? duşa gircem napıyon ? havluyu düşürdüm bide, kimse keyfinden giymiyo o sebo terlikleri. ayakkabı ile bir gün çalış anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: AHAHAHAH KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yahu normal insanlar ayakkabı ile çalışıyorlar (yoksa onların çalışması sayılmıyor mu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 doğru olanı yapıyor vallahi.. giymeyin giydirtmeyin.. doktorluk karizma bi meslek. bırakın karizma kalsın. o terlikler çokötü havluyu düşürdüğünüzde de burnunuza falan dikkat edin ayrıca. konuya bağlayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o terliklerin olayı sağlıklı olmasıdır. doktorlar giymicek de kim giycek. çok kötü diyorsun da çöpçüler için yapmadılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 marshal you are so funny man you should be a comendy god damn unfortunality not i am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: karate denemek. sdfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Böjeek said: oda patiden biri ama. ciddi yamuk bu arada halakim kim kim! /pati magazin servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 erotik hikaye başlangıcı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 konuyu hiç okumadım geçerken başlığa gözüm takıldı "önce havluyu düşürdüm" .. aklıma gelen ilk şey tam eğildiğimde arkamdan bir gölge yaklaştı.. falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 irin said: Böjeek said: oda patiden biri ama. ciddi yamuk bu arada halakim kim kim! /pati magazin servisi hayır biz sadece arkadaşız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lyvanna_Dolores said: sonra onu yerden alayım derken uyku sersemi burnumu garip bir şekilde lavabonun kenarına vurdum çogacıyo :( canım fındık burnum ya bişey olduysa ya kırıldıysa ya bi daha asla burnum olmayacaksa !!1!YA ASLINDA HİÇ BURNUM OLMAMIŞSA!1!! panik içerisindeyim ne yapmalıyımhavluyu yerden alirken dizlerinden mi egildin belinden mi? anket yapiyorum da ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sdfushdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar