Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castle (2009) - ABC

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abi, hepsini gectim, Alexis'in yeni erkek arkadasi. Hepimiz hayatinda boyle bir tip olmustu kesin, bir kasik suda bogasi.

Yazik lan Castle'a. Kiz kardesim boyle birini getirse kendimi tutamam ben, dalarim valla.
Mesaj tarihi:
ahaha aynen tam böle ağzına vurup evden atılası bi tip. Bölümde güzeldi.

Birde daha yeni Firefly seyrettiydim bir daha. Nathan Fillion ne kadar kilo almış, böyle şişmiş herif resmen Castle'da. Firefly'da bildiğin fakrlı tipi. Böle garip geldi bi an sdf.
Mesaj tarihi:
ilk bölümü izledim, çok seviyom bu diziyi ama ya pefffffff arkadaş ya...

beckett ve castle'ın hayatı riskteymiş gibi gösterip drama yaratmayın artık ya. biliyoruz ki kurtulacaklar. bari diğer karakterler üzerinden drama çevirin.

• 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Son bolumun imbaligi yaninda kelimeler yetersiz kaliyor. Son iki bolumde 2.-3. sezonlarin mukemmelligine geri donduler.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Son bolum de cok iyiydi, en iyi sezon oldu bu resmen.

Izleyen yok mu aramizda?

ben izliyorum da yani house'un saf geyik üstüne kurulmuş olanı, çok da ciddiye almıyorum hangi sezon çok iyi hangisi kötü falan.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bitirdiler.

stana katic'e bütçe yetersizliğinden dolayı yol vermişler, onsuz da yürümezdi zaten. katicle fillion da muhtemelen 1'er milyon dolar alıyorlardı bölüm başına, az buz para diil anasını satiim :D

biraz alışkanlıktan falan izliyordum, çok monoton olmuştu dizi. her bölüm birbirinin tıpkısının aynısı, espriler falan bile aynı oluyordu sürekli. yine de güzeldi, devam etse izlerdim.

drama falan dönmüşmüş zaten eskiden. nathan fillion götün tekiymiş, sette hiç sevilmiyormuş, stana katic ile haftada 2 gün çalışırım en fazla falan diye kontratına yazdırmışmış bilmemne.
  • Yeni Oluştur...