df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 başladı haberiniz ola. güzeldi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi, hepsini gectim, Alexis'in yeni erkek arkadasi. Hepimiz hayatinda boyle bir tip olmustu kesin, bir kasik suda bogasi. Yazik lan Castle'a. Kiz kardesim boyle birini getirse kendimi tutamam ben, dalarim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ahaha aynen tam böle ağzına vurup evden atılası bi tip. Bölümde güzeldi. Birde daha yeni Firefly seyrettiydim bir daha. Nathan Fillion ne kadar kilo almış, böyle şişmiş herif resmen Castle'da. Firefly'da bildiğin fakrlı tipi. Böle garip geldi bi an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ilk bölümü izledim, çok seviyom bu diziyi ama ya pefffffff arkadaş ya... beckett ve castle'ın hayatı riskteymiş gibi gösterip drama yaratmayın artık ya. biliyoruz ki kurtulacaklar. bari diğer karakterler üzerinden drama çevirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bu hafta oyku cok iyyidi, ilk sezonlari hatirlatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 son bölüm mükemmeldi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 6.5 sanki bir usual suspects bir kpax , xfiles havası vardı bölümün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Son bolumun imbaligi yaninda kelimeler yetersiz kaliyor. Son iki bolumde 2.-3. sezonlarin mukemmelligine geri donduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Son bolum de cok iyiydi, en iyi sezon oldu bu resmen. Izleyen yok mu aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 GERGE said: Son bolum de cok iyiydi, en iyi sezon oldu bu resmen. Izleyen yok mu aramizda? ben izliyorum da yani house'un saf geyik üstüne kurulmuş olanı, çok da ciddiye almıyorum hangi sezon çok iyi hangisi kötü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 şu dizi fantastiğe bağlasa 10 numara olur. gösterip vermemek nereye kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bitirdiler. stana katic'e bütçe yetersizliğinden dolayı yol vermişler, onsuz da yürümezdi zaten. katicle fillion da muhtemelen 1'er milyon dolar alıyorlardı bölüm başına, az buz para diil anasını satiim :D biraz alışkanlıktan falan izliyordum, çok monoton olmuştu dizi. her bölüm birbirinin tıpkısının aynısı, espriler falan bile aynı oluyordu sürekli. yine de güzeldi, devam etse izlerdim. drama falan dönmüşmüş zaten eskiden. nathan fillion götün tekiymiş, sette hiç sevilmiyormuş, stana katic ile haftada 2 gün çalışırım en fazla falan diye kontratına yazdırmışmış bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar