sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 castle veya beckett'ın ölmeyecekleri %100 iken, bu ikiliden birine bağlı bir cliffhanger yapmak çok mantıksız bence. apartman patlaması olayında, küvete girdiğini direk tahmin etmiştim. captain'ı öldür yeter işte. ayrıca captain'ın sadece 15 dakika içinde böyle ortaya çıkması güzel olmadı. bari 2 bölüm önceden hazırlasaydınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 finali yeni izledim de, bölüm çok yetersiz olmuş bence. ya castle karakteri çok iyi de, geri kalan senaryoydu karakterlerdi felan çok zayıf ve boş geliyor bana son bikaç bölümdür. bu şekilde giderse gelecek sezon son sezon bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 finali 13+ milyon kişi tarafından izlenmiş bi dizi nereye son sezonu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gelecek sezonu diyorum, bu ayki bölümü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yeni sezon geliyor salı günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gelsin artık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 inmiş gece, izlicem sanırım birazdan fırsat bulabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bayıldım bu diziye. Hele baba kız arasındaki ilişki resmen inanılmaz. 3. sezonun başındayım henüz şu becket bi birleşse castle ile dizi harika olacak. Eğerki sezon 3 te birleşiyorlarsa yazmayın plz spoiler olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şu an GoT dan sonra en fazla beklediğim dizi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yeni bölüm iyiydi çok. Süper başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 800 küsür mb lık versiyonu kaliteli mi ? indirmedim dandik riplenmiştir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bilmiyorum. ABC'nin sitesinden izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 GERGE said: Yeni bölüm iyiydi çok. Süper başladı. Aynen öyle. Kate'in son cümlesi... Bakalım gelişmeler nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Yeni bölüm çok iyi geliyor gibi: http://www.youtube.com/watch?v=-uM8pcy69uU Klasik Castle bölümü olacak gibi, anne draması daha fazla uzatılırsa kötü olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 haha deadpool var, ninja assassin hitman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 4-5 bolum Kate'in psikolojik sorunlarini kasarlar sonra da kesin vali cikar o bas kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Şimdiye kadarki en iyi 2-3 bölümden biri olabilir bu. Bu sezon başladığı gibi gider umarım. Sonu süperdi bir de, adamı kalpten götürecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 2. sezonun ortasina bir solukta geldim ya. Gec kesfettigim seylerden oldu bu da. Nathan abimizi saygiyla izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 son bölüm çok iyiydi ya. bu arada Penny Johnson Jerald ( yeni polis müdürü - 24'ün Sherry Palmer'ı) 24'te gösterdiği performansın 10% unu gösterse daha bi efsane olur dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Yeni bölümde çok, çok iyi. Süper gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gerge kendimden şüphe etmeye başlıcaktım ama senin cape'i beğendiğini hatırladım :P leş bir bölümdü. yani leş demeyeyim de işte fazla zorlamaydı, sci-fi olayları falan uçuşuyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sci-fi çok severim zaten. ikisi birleşince birazcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar