Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castle (2009) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

castle veya beckett'ın ölmeyecekleri %100 iken, bu ikiliden birine bağlı bir cliffhanger yapmak çok mantıksız bence. apartman patlaması olayında, küvete girdiğini direk tahmin etmiştim. captain'ı öldür yeter işte.

ayrıca captain'ın sadece 15 dakika içinde böyle ortaya çıkması güzel olmadı. bari 2 bölüm önceden hazırlasaydınız ya.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
finali yeni izledim de, bölüm çok yetersiz olmuş bence.

ya castle karakteri çok iyi de, geri kalan senaryoydu karakterlerdi felan çok zayıf ve boş geliyor bana son bikaç bölümdür.
bu şekilde giderse gelecek sezon son sezon bile olabilir.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bayıldım bu diziye. Hele baba kız arasındaki ilişki resmen inanılmaz.

3. sezonun başındayım henüz şu becket bi birleşse castle ile dizi harika olacak. Eğerki sezon 3 te birleşiyorlarsa yazmayın plz spoiler olmasın.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni bölüm çok iyi geliyor gibi:

http://www.youtube.com/watch?v=-uM8pcy69uU

Klasik Castle bölümü olacak gibi, anne draması daha fazla uzatılırsa kötü olurdu zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdiye kadarki en iyi 2-3 bölümden biri olabilir bu. Bu sezon başladığı gibi gider umarım.

Sonu süperdi bir de, adamı kalpten götürecek yani.

Mesaj tarihi:
son bölüm çok iyiydi ya.

bu arada Penny Johnson Jerald ( yeni polis müdürü - 24'ün Sherry Palmer'ı) 24'te gösterdiği performansın 10% unu gösterse daha bi efsane olur dizi.
Mesaj tarihi:
gerge kendimden şüphe etmeye başlıcaktım ama senin cape'i beğendiğini hatırladım :P

leş bir bölümdü. yani leş demeyeyim de işte fazla zorlamaydı, sci-fi olayları falan uçuşuyo vs.
  • Yeni Oluştur...