Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 vali diğilmi ya mayor. o eyaletin yada şehrin başı işte bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Oranın mayoru başbakan gibi bişi eyalet için. sadece yetkileri daha geniş. edit: altımda yazana göre governor ile karıştırmış olabilirim. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 mayor dediği belediye başkanı, governor dediği eyalet valisi. şehirlerde belediye başkanının borusu ötüyor. ayrıca dizi de gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 seçimle falan geliyordu galiba bunlar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Amerikan sistemi garip, dizi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 son bölüm de extra iyiydi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Öyle olsun tabii. Bir ay yok ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 House, Lightman, Monk, bunlar gibi bir karakter ve dizi işte Castle da. ana karakter zeki, laf sokan, bişeyler çözen bi eleman. gidip kızıyla konuşurken, kızının dediği bişey sayesinde cinayet çözüyo falan. house da wilson'la konuşuyor, monk sharona'yla. karakterlerin işlevsellikleri, diziyi götürmeleri arasında bağ var. ama yani saçmalığın doruk noktasını gördüm 5. bölümde. komikti baya. 3 aydır apartman kirası ödenmediği için bi daire boşaltılıyor, içinden ceset çıkıyor. insanın aklına ilk gelen şey "aha oranın kirasını ödeyen adam gg oldu" iken, Castle'ın kafası bunu bebe kızının söylemesi sonucu dank ediyor :D dizide henüz şaşırtan birşeyle karşılaşmadım desem yeridir. katil beklediğim kişiydi hep. yani kısacası lie to me, house ve monk klasında değil ama yine de iyi bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iyi abi beğenmediysen izleme napalım. dizi güzel ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Valla sanırım biz hepimiz Nathan Fillion için başladık diziye. Malcolm Reynoldsın hatrı olduğundan ilk sezon boyunca hiç umursamadım ne saçma ne değil, sonrasında ise dizi zaten oldukça kaliteli hale geldi. Belki bu yüzden objektif olamıyorum ama yinede RİCK CASTLEA LAF YOK RERERO Ayrıca Nathan Fillion süper bi oyuncu, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sabonis said: gidip kızıyla konuşurken, kızının dediği bişey sayesinde cinayet çözüyo falan. o zaman house değil shark :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 cicibeybe said: Valla sanırım biz hepimiz Nathan Fillion için başladık diziye. Malcolm Reynoldsın hatrı olduğundan ilk sezon boyunca hiç umursamadım ne saçma ne değil, sonrasında ise dizi zaten oldukça kaliteli hale geldi. Belki bu yüzden objektif olamıyorum ama yinede RİCK CASTLEA LAF YOK RERERO Ayrıca Nathan Fillion süper bi oyuncu, evet ahaha aynen bu sebebten başladıydım diziye. aa captain reynoldsın dizisi diye başladım ve ilk sezonu 1 günde seyretmiştim arka arkaya sdfsdaf Zaten Firefly kadrosu yüzünden kaç yeni diziye başlamaşımdır. Summer Glau ile Terminator seyrettim. Morena Baccarin ile V ye baktım. Adam Baldwin le Chuck a sardırdım. Tabii yine hiç biri Firefly değil maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bu dört diziye de Firefly hatrından baktım bende. Ah! Firefly, ahhhh... http://www.youtube.com/watch?v=3x5H40HgtNs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vB9iAuw8ZCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 10. bölüm çok iyiydi ya. 1 ay ara var of şimdi bekle 1 ay boyunca. Nathan Fillion u seçmediler Drake karakteri için küfür ediyorum aklıma geldikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tick tick tick ve boom çok güzeldi senaristlere sevgi saygı. ama cliffhanger çok barizdi. ayrıca tabii silah sesini duyduğu anda içeri giren fbi'dan önce nasıl saklandı adam yuh dedim :D bi de ana karakterlerin ölüp ölmediğine dair cliffhanger yapılmasın. yapılsa da bari küvetten çıkmış olmasın, bize göstermesinler küveti ki "ohooo karı küvete atlamadıysa bi daha dizi mizi izlemem" demeyeyim bölüm sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çıkmış yeni bölüm. indireyim hemen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 süper bölümdü ya how i metten daha çok güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Bizde geçen hafta ve bu hafta sadece akşamları izleyerek bitirdik hepsini, süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 şimdi izledim yeni bölümü de, çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 castle su an en iyi dizilerden birisi kesinlikle, cok fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Azmodai said: castle su an en iyi dizilerden birisi kesinlikle, cok fazla iyi. +1 Bu bölümde baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Son bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 izleyemedim yeni bölümü fırsat bulup, akşama kısmet :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 az önce izledim 12. bölümü. güzeldi baya ama sonu bayıktı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar