Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castle (2009) - ABC

arcane

Öne çıkan mesajlar

House, Lightman, Monk, bunlar gibi bir karakter ve dizi işte Castle da. ana karakter zeki, laf sokan, bişeyler çözen bi eleman. gidip kızıyla konuşurken, kızının dediği bişey sayesinde cinayet çözüyo falan. house da wilson'la konuşuyor, monk sharona'yla. karakterlerin işlevsellikleri, diziyi götürmeleri arasında bağ var.

ama yani saçmalığın doruk noktasını gördüm 5. bölümde. komikti baya. 3 aydır apartman kirası ödenmediği için bi daire boşaltılıyor, içinden ceset çıkıyor. insanın aklına ilk gelen şey "aha oranın kirasını ödeyen adam gg oldu" iken, Castle'ın kafası bunu bebe kızının söylemesi sonucu dank ediyor :D

dizide henüz şaşırtan birşeyle karşılaşmadım desem yeridir. katil beklediğim kişiydi hep. yani kısacası lie to me, house ve monk klasında değil ama yine de iyi bir dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sanırım biz hepimiz Nathan Fillion için başladık diziye. Malcolm Reynoldsın hatrı olduğundan ilk sezon boyunca hiç umursamadım ne saçma ne değil, sonrasında ise dizi zaten oldukça kaliteli hale geldi.
Belki bu yüzden objektif olamıyorum ama yinede RİCK CASTLEA LAF YOK RERERO

Ayrıca Nathan Fillion süper bi oyuncu, evet
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Valla sanırım biz hepimiz Nathan Fillion için başladık diziye. Malcolm Reynoldsın hatrı olduğundan ilk sezon boyunca hiç umursamadım ne saçma ne değil, sonrasında ise dizi zaten oldukça kaliteli hale geldi.
Belki bu yüzden objektif olamıyorum ama yinede RİCK CASTLEA LAF YOK RERERO

Ayrıca Nathan Fillion süper bi oyuncu, evet

ahaha aynen bu sebebten başladıydım diziye. aa captain reynoldsın dizisi diye başladım ve ilk sezonu 1 günde seyretmiştim arka arkaya sdfsdaf

Zaten Firefly kadrosu yüzünden kaç yeni diziye başlamaşımdır.

Summer Glau ile Terminator seyrettim.
Morena Baccarin ile V ye baktım.
Adam Baldwin le Chuck a sardırdım.

Tabii yine hiç biri Firefly değil maalesef...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tick tick tick ve boom çok güzeldi senaristlere sevgi saygı. ama cliffhanger çok barizdi.

ayrıca tabii silah sesini duyduğu anda içeri giren fbi'dan önce nasıl saklandı adam yuh dedim :D bi de ana karakterlerin ölüp ölmediğine dair cliffhanger yapılmasın. yapılsa da bari küvetten çıkmış olmasın, bize göstermesinler küveti ki "ohooo karı küvete atlamadıysa bi daha dizi mizi izlemem" demeyeyim bölüm sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...