roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://yenisafak.com.tr/resim/site/olimpiyt835aa04683521d0cby.jpg Cihan Haber Ajansı kaynaklı habere göre, 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliklerinden biri olan "Yerli Malı Haftası" sırasında bir genç henüz bilinemeyen bir sebeple intihar etti. İntihar eden şahsın Etiyopya'dan geldiği yetkililerce doğrulandı. Olayın ardından yapılan açıklamada, gencin sözkonusu etkinliğe kendi ülkesini tanıtacak bir materyal getiremediği için bunalıma düştüğü belirtildi. http://yenisafak.com.tr/Aktuel/?t=20.05.2009&i=18433422 üzüldüm yaa. mekanı cennet olsun ne diyim.
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bizim okula gelmişti bunlar. cins cinsti hepsi. kültür bunalımı yaşamış olabilir
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 her şeyin fazlası zarar gerçekten bu sebeple intihar ettiyse nasıl yıkamışlar çocuğun beynini anlamadım yazık
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 intihar edenlerin mekanı cennet oluyo mu yahu bi de link çalışmıyor galiba.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 utku amerika ve rusyada özel sektöre darbelerden sonra devrelerini yaktı herhalde
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Devrimin ayak sesleri bunlar. Yakındır yoldaşlar, Aydınlanacak alın teri gökyüzünde.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/17/Ep_109_starvinmarvin.gif
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan olmadı içeri koşarak gir. uzun yoldan geldim de.. oldu da bitti! yerli mi yerli.. hem o yerli hem de bu yerli üsteilk! bi de ronaldinho ile evlenseler dişler dişlek çocukları olacak negzel. acaip de sağlam topçu olur keratalar. aslında iyi fikir nan!
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "bunalıma düştü" ne ak sizin yapıcanız habere sokalar
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Yerli Malı Haftasına Bir Şey Getiremeyen Etiyopyalı İntihar Etti bu ne abi ya, Umut Sarıkaya karikatürü gibin olmuş.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bone said: said: Yerli Malı Haftasına Bir Şey Getiremeyen Etiyopyalı İntihar Etti bu ne abi ya, Umut Sarıkaya karikatürü gibin olmuş. ahahah aynen...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 çocuğun abi bizim memlekette hiçbişey yok diye intahar etmesi de saçmaymış. senin suçun mu güzelim sanki? koşarak girmeye rep veriyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu işin altında başka bir iş var gibi geldi bana ya...o yaşta çocuk neden öyle bir depresyona girsin de intihar etsin lan çocuk hiç intihar eder mi
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Aklımda çok kötü şeyler geliyor ya neyse belki sizinde geliyordur.
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Evet muhtemelen aynı şey geliyor benim de aklıma, bu olay araştırılsın iyice. Bir de Türkçe Olimpiyatları ne gereksiz birşeydir ya.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 c/p gibi duran ana metinden parçaları google'da aratınca sadece paticik çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar