vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi adamlar satın alanları doğru düzgün oynatamıyorlar, trial falan kaldırmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bazı yönleri güzelmiş yine, open world olması pvp ne zaman başlıcak tabi varsa outdoor pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 outdoor pvp yok. hiç bir zamanda getirmezler söyleyim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 düzgün vidyo buldum izliorm http://www.youtube.com/watch?v=0hGReNZEq3E şimdilik başarılı, ses efektleri ( yürüme akan su vs ) güzel. müzikler hoş. ambians iyi grafikler güzel. demavımı update edıcem öh yarısına kadar dayanabildim :s bisüür kart mart çıktı, herahalde quest ve item onlar. oyundan çok oyuniçi oyun dışı şeylerle uraştı herif. bide bu dragoon aksyionlu bişi olarak lanse edilio ama adam durdugu yerde ibişlio slowpoke gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 eee hala satmiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 mmo dediğinde outdoor pvp olucak arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bu videodaki ui falan ne biçim lan çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oyunun eski versiyonu o. şimdiki ff14 böyle değil. adamlar değiştirdi herbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 2. primal Titan fighti inanılmaz keyifliydi. baya bir wipe yedikten sonra. Miraul saolsun gruba dahil oldu kestik. çok tatmin etti 4 kişilik boss olmasina rağmen. Oyun çok keyfimi yerine getirmeye başladı Bi yandan hunting log kovaliorum, bi yandan FATE, bir de ana hikayeden ilerliyorum derken baya keyifli. daha bunun craftingi vs var bakalım onları naapıcam. Düzgün para birikteremedim her yere teleport ile gidiyorum. Toplu taşıma kullanmıyorum paso taksiye binen genç gibiyim. Resmen param birikmedi. Ev mev alamıcam kendime ben böle gidişle :/ 56K param var sadece daha level 35 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 7 gün bedava game time vericeklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 30 gün bitince + 7 extra mı verecekler? vay be çünkü early accessi baya uzattılar pazartesi bitecekti cuma bitti bana dün sordu asıl key imi girmek için bi de üzerine 7 gün ekleyeceklerse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Suark said: http://www.youtube.com/watch?v=0hGReNZEq3E bu video eski versiyon izlemeyin. yanlış bilgilenirsiniz. evet early access'e katılanlara +7 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ctesi aksami giremem tabii :) acik birakacaktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 İşte level 50 bakalım bakalım şimdi hard mode dungeonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oo gratz bize çok fazla spoiler vermeden anlatırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 üf start gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 aynen dustu oyun kapanıp duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Miraul said: üf start gelmio ha siz de mi düştünüz ya ben Dc oldum şimdi giremiorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 pff patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oh canıma deysin lan sabaha kadar gelmesin 3 gün gelmesin oynayamicam ben asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 patladı bu arada yeni oyuncu sayısı şurdaymış http://pods.netops.eidosinteractive.com/ffxivarr.php 283232 code redeem var NA ve EU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oyun hicbi yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 280K oyuncu, az lan japonya sayısı ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Abi nesi az gayet yeterli ya. Serverler Paso dolu. Alakasız yerlerdeki fatelerde bile adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar