Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 torrente vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 evet bugün white mage oldum ^_^ full gaz devam edicem 50'ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 dur lan daha bard olamadım. dungeonda şarkı söyleyerek hepinizin manasına koyucam. yazıktır, bitmesin manalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 veteran rewardları hemen almak için 2 tane 60 günlük pre-paid card redeem edebilirsiniz https://www.g2play.net/store/Final-Fantasy-XIV-A-Realm-Reborn-60-Day-Prepaid-Time-Game-Card.html http://www.gamesrocket.com/buy/Final-Fantasy-XIV-A-Realm-Reborn-Gamecard-60-days.html öteki türlü 30 günlük free game time'ın bitmesini beklemek zorundasınız Veteran Rewards: http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/help/option_service/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 job olayi icimi sikti. illaki o joblardan birini secmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 gene ne oluyor benden tekrar serialleri istiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 playtime ekleyerek takdir kazandılar, yaptıkları çok büyük haksızlıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 oyuna giremiyorum ki ulan hacklendikmi nedir. tum site accountlari calisiyor ama oyuna girmeye calisinca hadi seriali gir bikbik.. ama kabul etmiyor bu serial kullanildi diyor. ben kullandim cunku dingo onceden. serverlermi kapali nedir cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 CD'lerde region olayı yok değil mi ? asyadan bir yerden siteden fotoğrafını isticem cd-keyin patlamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kanuni said: oyuna giremiyorum ki ulan hacklendikmi nedir. tum site accountlari calisiyor ama oyuna girmeye calisinca hadi seriali gir bikbik.. ama kabul etmiyor bu serial kullanildi diyor. ben kullandim cunku dingo onceden. serverlermi kapali nedir cozemedim. bana oyun release olunca 2 tane kod göndermişti Green Man Gaming ilki , early access kodu, 2. si release kodu demişti. ilkini zaten early access için kullanmıştım. şimdi açtım oyunu seninki gibi register vs. ggeldi log in olduktan sonra. tekrar log in oldum vs. 20 digit li registration kod girin dedi, emailımdaki 2. kodu girdim. Hangi accounta koymak istiosunuz dedi, otomatik olarak zaten mortis in olduğu account seçiliydi, ona ok dedim. registration complete dedi ve girdim oyuna. serverlar açık oyun early-accessden çıktı normal gametime'a döndü artık. zaten geçen pazartesi mi ne çıkacaktı adamlar üstüne 5 gün eklediler early access yeterince fazladan oynadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ben buldum şimdi cd-key 30 dolara alıcam kaç gb oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 7-8gb di galiba hiç hatırlamıyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 7-8 ise iimiş reset yemeden kota hemen çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 saolasin mortis kafayi yedirir bu japonloar. bu kadar net.. gmg den bakiniyorum nerde su ikinci serial. geldiyse tabii hatirlamiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kanuni said: job olayi icimi sikti. illaki o joblardan birini secmek :( Xenus ile konuşuyordunuz dün joblar ile ilgili de ben kesinlikle job ile devam edip edilmesi konusunda emin değilim ya. Yani her türlü job alınmalı tabi ki de ama şimdi cross-class abilitylere bakıyorum. Conjurere üzerinden bakın aşağıdakilere Conjurer iken alabileceğiniz Cross-Class abilityler Ruin 1 2.5 2.5 5 0 25y 0y ACN Deals unaspected damage with a potency of 80. FFXIV - Marauder - Foresight Foresight 2 0 90 0 0 0y 0y MRD Increase defense by 20%. Duration: 20s FFXIV - Arcanist - Physick Physick 4 2 2.5 9 0 30y 0y ACN Restores target's HP. Cure Potency: 400 FFXIV - Archer - Raging Strikes Raging Strikes 4 0 180 0 0 0y 0y ARC Increasesdamage dealt by 20% Duration: 20s FFXIV - Pugilist - Featherfoot Featherfoot 4 0 90 0 0 0y 0y PGL Increases evasion by 25%. Duration: 10s (Effect 15% below level 14) FFXIV - Lancer - Keen Flurry Keen Flurry 6 0 90 0 0 0y 0y LNC Increases parry rate by 80%. Duration: 20s FFXIV - Thaumaturge - Thunder Thunder 6 2.5 2.5 212 0 25y 0y THM Deals lightning damage with a potency of 30. Additional Effect: Lightning damage over time. Potency: 40 Duration: 12s Additional Effect: 5% chance after each tick that potency of next Thunder, Thunder II, or Thunder III will be 240, have no cast time, and cost no MP Duration: 12s FFXIV - Gladiator - Flash Flash 8 0 2.5 8 0 0y 5y GLA Increases Enmity in all nearby enemies. Additional Effect: Blind. Duration 12s FFXIV - Marauder - Bloodbath Bloodbath 8 0 90 0 0 0y 0y MRD Converts 25% of the damage dealt by next successful offensive ability into HP. Duration: 30s (Duration 15s below level 20) FFXIV - Pugilist - Second Wind Second Wind 8 0 120 0 0 0y 0y PGL Instantly restores own HP. Cure Potency 650. Cure potency varies with current attack power. FFXIV - Thaumaturge - Surecast Surecast 8 0 30 0 0 0y 0y THM Next spell is cast without interruption. Duration: 10s Additional Effect: 15% chance Surecast will have no recast time (Level 16+) FFXIV - Gladiator - Convalescence Convalescence 10 0 120 0 0 0y 0y GLA Increases HP restored by spells or actions by 30%. Duration: 20s (Effect 20% below level 32) FFXIV - Arcanist - Virus Virus 12 0 90 0 0 25y 0y ACN Reduces target's STR, DEX, INT, and MND by 15%. Duration: 10s FFXIV - Pugilist - Internal Release Internal Release 12 0 60 0 0 0y 0y PGL Increases critical hit rate by 30%. Duration 15s (Effect 20% below level 36) FFXIV - Thaumaturge - Thunder II Thunder II 22 3 2.5 319 0 25y 0y THM Deals lightning damage with a potency of 50. Additional Effect: Lightning damage over time. Potency: 40 Duration: 15s Additional Effect: 5% chance after each tick that potency of next Thunder, Thunder II, or Thunder III will be 295, have no cast time, and cost no MP. Duration: 12s FFXIV - Lancer - Invigorate Invigorate 22 0 180 0 0 0y 0y LNC Instantly restores 300 TP. FFXIV - Thaumaturge - Swiftcast Swiftcast 26 0 180 0 0 0y 0y THM Next spell is cast immediately. Duration: 10s FFXIV - Archer - Hawk's Eye Hawk's Eye 26 0 90 0 0 0y 20y ARC Increases DEX by 15% and physical accuracy by 20%. Duration: 20s FFXIV - Marauder - Mercy Stroke Mercy Stroke 26 0 90 0 0 3y 0y MRD Delivers an attack with a potency of 200. Can only be executed when target's HP is below 20%. If delivered as the killing blow, up to 20% of your maximum HP will be restored. FFXIV - Gladiator - Awareness Awareness 34 0 120 0 0 0y 0y GLA Reduces the chance of suffering critical damage by 25%. Duration: 25s (Duration 20s below level 44) FFXIV - Lancer - Blood for Blood Blood for Blood 34 0 80 0 0 0y 0y LNC Increases damage dealt by 20% and damage suffered by 25%. Duration: 20s FFXIV - Arcanist - Eye for an Eye Eye for an Eye 34 0 180 0 0 25y 0y ACN Erects a magicked barrier arround a single party member or pet. Duration: 30s Barrier Effect: 20% chance that when barrier is struck, the striker will deal 10% less damage. Duration: 20s FFXIV - Archer - Quelling Strikes Quelling Strikes 34 0 120 0 0 0y 0y ARC Reduces enmity generated by each attack. Duration: 15s FFXIV - Pugilist - Mantra Mantra 42 0 120 0 0 25y 0y PGL Increases HP recovery via curing magic by 20% for self and nearby party members. Duration: 15s. (Effect 10% below level 48) White Mage olunca gelen 5 ability Presence Of Mind 30 0 300 0 0 0y 0y Increases spell speed. Duration: 10s FFXIV - White Mage - Regen Regen 35 0 2.5 319 0 30y 0y Grants healing over time effect to target. Cure Potency: 150 Duration: 21s FFXIV - White Mage - Divine Seal Divine Seal 40 0 60 0 0 0y 0y Increases cure magic potency by 30%. Duration: 15s FFXIV - White Mage - Holy Holy 45 3 3.5 532 0 0y 8y Delivers a magic attack with a potency of 240 to all nearby enemies. Additional Effect: Stun Duration: 4s FFXIV - White Mage - Benediction Benediction 50 0 300 0 0 30y 0y Restores all of a target's HP. White Mage iken alabileceğiniz Cross-Class Abilityler Ruin 1 2.5 2.5 5 0 25y 0y ACN Deals unaspected damage with a potency of 80. FFXIV - Arcanist - Physick Physick 4 2 2.5 9 0 30y 0y ACN Restores target's HP. Cure Potency: 400 FFXIV - Thaumaturge - Thunder Thunder 6 2.5 2.5 212 0 25y 0y THM Deals lightning damage with a potency of 30. Additional Effect: Lightning damage over time. Potency: 40 Duration: 12s Additional Effect: 5% chance after each tick that potency of next Thunder, Thunder II, or Thunder III will be 240, have no cast time, and cost no MP Duration: 12s FFXIV - Thaumaturge - Surecast Surecast 8 0 30 0 0 0y 0y THM Next spell is cast without interruption. Duration: 10s Additional Effect: 15% chance Surecast will have no recast time (Level 16+) FFXIV - Arcanist - Virus Virus 12 0 90 0 0 25y 0y ACN Reduces target's STR, DEX, INT, and MND by 15%. Duration: 10s FFXIV - Thaumaturge - Swiftcast Swiftcast 26 0 180 0 0 0y 0y THM Next spell is cast immediately. Duration: 10s FFXIV - Arcanist - Eye for an Eye Eye for an Eye 34 0 180 0 0 25y 0y ACN Erects a magicked barrier arround a single party member or pet. Duration: 30s Barrier Effect: 20% chance that when barrier is struck, the striker will deal 10% less damage. Duration: 20s Yani şu listelerden şunu anlıyorum. White mage olunca 5 tane ability geliyor extradan. FAkat bununla beraber cross class abilitylerimin sayısı çok fazla limitleniyor. Sadece Arcanist ve Thaumaturge'den ability alabiliyorum. Conjurer iken ise her classdan değişik değişik abilityler kullanabiliyorum. Tabi healer olacaksan illa, White Mage daha mantıklı gözüküyor çünkü heal over time büyüsü, Instant full hp heallama . heal potency buff büyüsü gibi şeyler geliyor. cross classlardan bu tarz ability alamıyorusn. ama Conjurer kalınca diğer classlardan da aldığın abilitylerle daha support ve dps şeklinde oynayabilirsin gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 mortis : gmg den bir serial gelmisti ilk alinca oda bewete ile basliyor.. 18 haneli. onu girince bir yere early acces key geldi 5 parcadan olusuyor 4 erli 20 karakter toplam bunlardan baska bir tane dahami serial geldi sana ? gmg den yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kanuni said: mortis : gmg den bir serial gelmisti ilk alinca oda bewete ile basliyor.. 18 haneli. onu girince bir yere early acces key geldi 5 parcadan olusuyor 4 erli 20 karakter toplam bunlardan baska bir tane dahami serial geldi sana ? gmg den yani.green manden 2. bi mail gelmis olmasi lazim. mailin basligi bu "Your FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn prepurchase" sonra bunun altinda 2 key olucak biri activation 6-4-6-4 giden biri de 4-4-4-4-4 giden ve prepurchase icin kullandigin keyden farkli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 gelen giden yok.. hmmm sunlara bir ulasayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 evet register ettim oyunu fakat nerden indirebilirim ya kendi sitesinden indirilmio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 evet buldum inio şimdi 8.3 gb neyse şuana kadar sorunsuz gidio bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://www.greenmangaming.com/s/ro/en/pc/games/final-fantasy-xiv-realm-reborn-pre/download/ bunda da var 107mb installer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 107yi çekip güncel installerı update etti işte ordan son clienti indirio 2-3 saate iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ... double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 oyuna biraz daha uzun süre vakit verdim. fena değil gibi. ama bazı ayarlar yapmam gerekti öncesinde. mesela civcivli battle effects gibi. ama square enix bizi de düşünüp /battleeffect diye bi ayar koymuş. Chat penceresine yazıyoruz. alıntılıyorum [quote="battleeffect [subcommand] [setting] Configure battle effects settings. Subcommands: self - Configure own battle effects settings. party - Configure party members' battle effects settings. other - Configure other NPCs' battle effects settings. Settings: all - Show all effects. simple - Show limited effects. off - Hide all effects."] bir de garip bir şekilde fullscreende resolution ayarlarında gözükmese da windowed/borderless oynadığımda customdan 1600 x 900 ayarlanabiliyor. belki birine lazım olur. char name Mar Sole bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 GMG yi aradim 2 dakikada gonderdiler. tickete cevap beklemeyin , ticket acin arayin ticket numberi soyleyin tamam. hemen ilgilendiler saolsunlar. bneim gibi ayni sorunu yasayan olursa diye yazayim dedim. ticketta anlatin tabii sorununuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Kanuni
tickete cevap beklemeyin , ticket acin arayin ticket numberi soyleyin tamam. hemen ilgilendiler saolsunlar. bneim gibi ayni sorunu yasayan olursa diye yazayim dedim.
ticketta anlatin tabii sorununuzu.
Sosyal ağlarda paylaş