Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aynı hesapla oynarsın ben ps3 betada açtığım karakterle pc de oynadım ancak ps3 e oyunu alıp pc de onla oynayamıyosun denildiği gibi ama alırsan oyunu aynı karakterinle oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 zevklimi ya eğlencelimi oyun komün nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 oyun çok güzel bence bi chat kanalımız gibi bişeyimiz var pati olarak orda muhabbet bi yandan oyun falan takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hyr hyr suark çok kötü gerçekten, alıcan gelicen sonra takip eden saat bıkbıbkbıbkbıbk yapıcan takip eden gün bu aslında iyimiş falan dicen, bi git lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 subs ı basacağım yeri bulamadım 10 tane sekme oldu anasını satayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 :( paralıymış zaten bi trialı falan olsa iidi ya şu dragoona heveslendimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 suarkın başlamasını bekliorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 en samimi yorumu bende görürsünüz olm alın oyun güzel diosam güzeldir yani deil diosam deildir hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 senin yorumuna göre oynıcam ben zaten bişi demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 trial yok dımı oyunda aaa varmış lan tamam 2 eylülde bi trial çekeyim bakaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Trial nerde hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://finalfantasyxi.com/freetrial/ AAHAHAHAHA final fantasy XI mış lan trapmi bu ahahah buneolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 45 lira verin alın 30 gün oynayın işte 45 lira lan kesinlikle değecektir 45 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Abi yok yok greenmangaming filan out of stock diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yogunluktan satisi durduruldu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hmmm ilk defa görüyorum sanırım böyle bir şey. Fail mi desem ne desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gw 2 de böle oldu yarına açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Japonyada karakter bile acilmiyor serverler full full. Yanlis ongoru herhalde. Oyle bir zamanda ciktiki millet saldirdi resmen yillardir oyun yok. Pve seven, casual , mmoya ac olan, ff seven, jrpg seven daldi.. 1-2 aya doyar millet rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aynen beni de o noktalardan vurdu oyun. böle RPG aranıyordum hatta nintendo dsi çıkarıp tekrar suikoden , dragon quest falna mı oynasam diye düşünüyordum. Bir de en son oynadığım mmorpg darkfall'du; hardcore pvp, full loot aksiyon ama bi yandan hiç profesyonel olmayan developer, geciken patchler, buglar. Yorgun düşmüştüm. İşte tam bu noktada çıktı FF XIV çıktı ve yakaladı beni. Tuttu fırlattı kalbimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 satislar ne zaman baslicakmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 barbu said: ya bassam mı 90 günlük sub ı acaba. mount vs de varmış. oynarım gibime geliyor 90 gün mount hemen gelmiyormuş. 3 aylık alsanda ay başında kredi kartından çekiyormuş diyorlar. o mountu hemen alanlar 3 aylık prepaid card redeem edenler. ha 30 günlük free time bitince, subs başlayınca da gelebilir belki emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 satışların açılmasını beklemek istemiyorsanız, 1.0 versiyonunu satıyor aral kutulu olarak. onu alıp, redeem edip girebilirsiniz. uyanmışlar ama fiyat yükselmiş http://www.aralgame.com/beta/pc-final-fantasy-xiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 - Concurrent connections of 218,000 which is a new FFXIV record. - Explanation about the Server Player Restrictions and Character - Creation Restrictions. - Load Balancing / Adding New Worlds. - Optimizations are almost done and we'll start seeing the effects by next week. - Additional free playtime (several days) added due to server inconveniences. http://www.dualshockers.com/2013/08/29/final-fantasy-xiv-breaks-more-records-with-218000-concurrent-connections-players-will-receive-free-days/ AFK kick getirmeyeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 alacak bir yer yok dimi şuanda cd-key felan yollayan paketden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 birde indirebiliceğimiz bir yer var mı almadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar