Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 eheh 1017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Oyun harbi harbi out of stock olmuş GMGde filan. Nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gmg'de de bittiyse fiyatı arttırdım 45 tl asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 girdim 4. denemede cok ilginc. buraya yazdi 1017 girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 serverlarda yine karakter yaratılamıyor hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 halami yaratamadin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 caster yaratmıştım sabah çok baydı oynarken melee açayım bari dedim açtırmıyor öğlen saati ya. öğlen saati de karakter yaratamıycaksa insanlar nasıl oynayacak abi çalışan adamlar sadece prime time'da girerek? neyse, satın almak isteyen olursa pm atsın. 35 tl e bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ya digital download kapanmiş şaka gibi trde kutlu hiçbiryerde yok oyun adamlar küfür ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Guildden alsana melee bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bingildak said: caster yaratmıştım sabah çok baydı oynarken melee açayım bari dedim açtırmıyor öğlen saati ya. öğlen saati de karakter yaratamıycaksa insanlar nasıl oynayacak abi çalışan adamlar sadece prime time'da girerek? neyse, satın almak isteyen olursa pm atsın. 35 tl e bırakırım. pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj gönderilemedi. 'bingildak' adlı kullanıcının mesaj kutusu doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bard olucam sanırım. karakterin adını bard core koysaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hesabinda bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bingildak said: caster yaratmıştım sabah çok baydı oynarken melee açayım bari dedim açtırmıyor öğlen saati ya. öğlen saati de karakter yaratamıycaksa insanlar nasıl oynayacak abi çalışan adamlar sadece prime time'da girerek? neyse, satın almak isteyen olursa pm atsın. 35 tl e bırakırım. abi tekrar yaratmana gerek yok ki.. marketten silah al ya da silah satan merchantdan hemen melee ol. tabii levelin dusuk oldugu icin o sehirde ne varsa class trainer olarak onlarin silahini alirsan en azindan questlerini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 btw : archer kite op! sastasha son bos arti 3 add, kiteladim healerda tarmatulagist mi neyse o. almis normal heal onunla kestik. bu nasil kite manyakca. cember ol moblar arkanda yetisemiyor zaten sonra 1 spam... donmeden gotunden okluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 satıldı abi acc, ff18'e artık, belki o zamana serverların falan nasıl çalıştığını idrak ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Kanuni said: btw : archer kite op! sastasha son bos arti 3 add, kiteladim healerda tarmatulagist mi neyse o. almis normal heal onunla kestik. bu nasil kite manyakca. cember ol moblar arkanda yetisemiyor zaten sonra 1 spam... donmeden gotunden okluyor. kanuni sen nickini versene odin de deil misin neden bizim linkshellde yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bingildak said: satıldı abi acc, ff18'e artık, belki o zamana serverların falan nasıl çalıştığını idrak ederler. başka bir sandbox oyununda görüşmek üzere o zaman canımın içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 wildstar'da voltran yaparız yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 güzel değil galiba oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi senin gibi poe ye sabretmis birinin sadece 1gun yeni cikan bir oyunun server probleminden dolayi oyunu satmis olmasi ilginc. her neyse baska zamana baska diyarda :D mortis : nick : Bam Bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 oyunun bir kusurunu görmedim ben, doğrusu o kadar oynama fırsatım olmadı dün akşam aldım sabah girdim, maintenance var dedi kapattı öğlen 2 de geldi, karakter yaratamıyorsun full dedi, 4 saat denedim ara ara hiç açılmadı, şimdi prime time, dün gece 2'e kadar çalışmıştım baktım 2'de de açamıyorsun karakter. benim satma nedenim oyunun kötülüğü değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Acaba Paticik oyunu ne zaman patlatacak? Dınının!!! edit: Bi de son fantezi 14 diye okuyunca aklıma hep şu film geliyor niyeyse. Serpil Çakmaklı'nın oynadığı 14 Numara filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://r1308.hizliresim.com/1d/w/s0lfr.png bu mounttan lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://r1308.hizliresim.com/1d/w/s0lvq.jpg cd keyi buraya girioduk dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar