Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahah yukarıyada yazmışsın görmemişim ya mülakattan çıktım beynim yanık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 scholar a mi gitsem ben ya caster dps cok sikici gibi 5 tane ability ayni target bas dur baska bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 lvl aldikca geliyor, skiller... summoner classlarda da ayni sayida ability var asagi yukari. bu da bonus olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 server full allaaam hani kapasite arttırıyolardı bu saatte full olur mu anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 conju lvl 16 da bırakıp tmg ye döndüm lvl 10 oldu dün. İlk hangisini lvl lasam kararsızım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Anelor said: server full allaaam hani kapasite arttırıyolardı bu saatte full olur mu anasını satıyım 149 queue var dedi sonra cart diye soktu, inn de cikmistim belki o yuzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 çarşamba oglen 2 de server nası full olabilir ya 6 kisilik mi serverlar? Ha tabi kimse afk dan dusmezse olacagı budur. gerizekalılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 afk da değil abi serverlar yeni açıldı zaten ona rağmen, külliyen fail adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi ilk denemede girdim ben dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 biraz izledimde çok akıcı duruyor gameplayi nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 olabilecek ne akici sekilde oynaniyor acikcasi. combat eq tarzi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Yorumları okudukça zehirleniyorum. Ben de alsam mı diye düşünmeye başladım valla. Levellaması keyifli mi questler vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 oynayabilirsen gayet keyifli :D ninja edit: yani login olabilirsen >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Suark said: biraz izledimde çok akıcı duruyor gameplayi nası?2.5 sn gcd. gercek bir akıcılık abidesi. simdi de main story i bottle neck etti akıyor yani inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hmm classlar falan hos duruyor vakit olunca bakarım gerçi kasar pc herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 screwy said: Suark said: biraz izledimde çok akıcı duruyor gameplayi nası?2.5 sn gcd. gercek bir akıcılık abidesi. simdi de main story i bottle neck etti akıyor yani inanılmaz. gcd falan önemli deil de, akıcı gameplay çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi duruyosun ve tusa basmak icin bekliyosun akıcılıktan kastın ne bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Haha login olayı herkesin derdi belli ki her forumda millet ağlıyor. Akıcılık önemli bencede ve 2,5 GCD bu akıcılığı bozmaz bana kalırsa ki eminim kısaltma filan vardır bunu bir şekilde veya ileride gelecektir. Level kasmak keyifli mi o önemli böyle 3-4 kişi güzel vakit geçirilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hareket, yürüme zıplama böle şeyler. tam anlatamadımda blizzin en süper yaptığı şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ha o manada zıplama kotu yine ama gerisi iyi. hatta zıplama dısındaki movement wowdan sonra gordugum iyi hatta zıplamada wowdan sonra en iyi olabilir ama wow kadar mutluluk verici degil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 lanet olsun suark gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 HahaHAHAHA yok lan oynamıcam paralıymış zaten gerçi belli olmazda mmo zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Oyunu alacağım. Alacak yer yok ahah. Resmi site satışı durdurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben satarım 35 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bingildak said: scholar a mi gitsem ben ya caster dps cok sikici gibi 5 tane ability ayni target bas dur baska bir sey yok. abi healing iice tek tus, bi tane healin var, bi tane aoe healin var dungeona giriosun sadece tanka heal atiosun. o yüzden scholardan daha fazla aksiyon bekleme :) dedim ya bu oyunun combatı çok parlak değil tam bir JRPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar