Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Hızlı ve kaygan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 az önce çıktım thor'dan, ben beğendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 türkçe dublaj yazıyordu sinemalarda :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 benim gittiğim altyazılıydı. Ankara Gordion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çok beendim ben yetmedi resmen comiclere mi başlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 3d oalyı nasıl bu filmde? hafta sonu gitmeyi planlıyodum ama reald 3d olayı da varmış kanyon cinebonusta. izleyen var mı 3d? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çok begendim ben de , ne komikleştirme çabası abartılmış ne romantizm ne action. kıvamındaydı bayagı. amma bir ara şöyle bir diyalog bekledim thor ve loki arasında -this is madness ! -madness !? DÖÖSS ÖÖÖZZ ASSSGAAARDDD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Epic kombat nerde?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 @gangren :( xpand 3d teknolojisi ile izlemeyin, uyariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 real3d izledik, çok fazla da rahatsız etmedi. Film iyiydi, combat biraz daha fazla olabilirdi ama zaten bir şey anlamayacaktık 3d geyiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi iron man değil ama iyi yine epey 7-8 çalışır jane in yancısı olmamış pek iron man e daha iyi yedirmişlerdi mizahı, burda biraz zorlama olmuş espriler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 unuttuğum bişey yoksa, izlediğim en iyi cizgi film uyarlamasıydı film. bi kahraman ilk kez bu kadar ruhuyla doğrusuyla aktarıldı. gurur duydum marvellada yazarlada yönetmenlede. kendi egolarını 60 yıllık karakterden yüce tutmamışlar aslanlarım benım. o kadar cokdetay vardıki, gelsenzi yanıma 30 snde bir durdurup aha buda şu şuba bu diey anlatabilirim. yalnız o 3d, LANET OLASI 3D. BI BOK ANLAMIYORUM 3D OLUNCA LAN! HAVE AT THEE 3D! HAVE AT THEE!!! ha bide anthony hopkins...yanı adam denileni yapmış ama fazlası gerekir odin için. destroyerla kapısırken göğe cıktığında bildiğin gülümsedim yanı bariz mutlu oldum. Thor'un, kendini beyenmişlikten, abim benim dediğimiz herşeyin kıymetini bilen, yaptıklarının etkisini bilen güzel insan Thor'a dönüşü.. cok şahane bir geçişti. Thor'u saflığıyla zibidiliğiyle, kadınlarla ilişkisiyle dünyayla ilişkisiyle, cekiciyle ilişkisiyle herşeyle canavar gibi aktaremışlar. Heyt be dedim ne güzel. Heimdal olsun Gaia olsun, luefey olsun, warriors three olsun, diger asgardianlarda cok kraldı. şimdi diceykler "ama thorun origini böle değilki!!!" diye BENDE IYIMI BILIYONUZ LAN! derim, size derlerse CUCEDNE IYIMI BILIYONUZ LAN! diyebilirsiniz izin veriyorum. Thor seri olarak bir cok kez origine dönüp kendine bişeyler katarak devam etmiş bir seri. önemli olan ana fikri, birbirini tetikliyen olaylar silsilesi değil (örümcek adamla böle bir zıtlığı var mesela, orda origin değişince kıl oluyoruz o yüzden, sizde olun). destroyer cok iyidi be, o blast sesi, oyşh. hakkını verdi. Odinin atı... asgard manzaraları oyyy, kirby kirby diye ses efekti geliyodu arkadan. Odinin migferi zaten ayrı bir güzellikti. Loki... Loki zaten thordan cok daha zor bi karakterdi taşıması, cokda güzel becermişler. ikilemleriyle mischiefiyle, aslında gercekten asgardı kardeşini babasını sevmesiyle... OOOOY! dvd düşsede adam gibi izlesek 2 boyutlu 2 boyutlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 marvel yapmaya basladigindan beri hepsi iyi zaten filmlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 3D izlemek cile ya resmen, gözlerim sasi oldu. iyiydi film, baslangic filmi olmus iste bi serinin. pilot dizi izlemis gibi oldum, keske dizisi neyin de ciksa. cizgi romanini okuyasim geldi bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bastan olmazda jms'in yazdığı yerden baslıyabilirsin 595'in sayımı ne ben linklerim bi ara buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ben çogeğlendim. (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 haci iste disney parayi basip geri alsa su sattigi lisanslari boyle filmler cikarir marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ragnarok diye bir mini seri var, onu oku. SOnra Thor v3 ile gir. http://forum.paticik.com/read.php?10,2115617,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 burada çıkmadı film, işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 heimdall confirmed for BRO tier direk baya iyiydi ya film, ilk defa thor a bulasan veya thor diyince direk iskandinav mitolojisindeki thor u bekleyenler hayal kirikligina ugriyabilir ama filmde seneryoyu tutmak icin biraz zorlanmis olsalarda karakterler COOOOOK iyiydi, oyunculuk cok iyiydi 3D olmasaydi bide cok cok cok super olcakti ama keske gitmeseydim diyorum cunki GIEEEEF MJOLNIR!!!1111111 REPLICA MJOLNIR ISTIYORUM LAAAN SALLAYA SALLAYA GEZIIIM!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dün gidemedim bu akşam gideceğim, heyecanlıyım - anne ben politeist oldum. - tövbe de, odin çarpar. - ha? - odin'den başka ilah yoktur, thor onun kulu ve elçisidir. - sen de çoktanrıcılığı benimsemişsin bakıyorum? - imana gel. tek yol odin'in yoludur. - ama ben tyr'e tapıyordum? - bak hala konuşuyor. sus! dinsiz kafir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bir kere izlenip köşeye atıldıktan sonra hatırlanmıycak tırt bir film olmuş, srrykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 natalie portman denince daha legendary bisi beklediydim ben de ama, yine de gideri vardi seri baslangici bakimindan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dovus sahneleri benim açımdan başarısız oldu. 3d yüzünden mi benim gözlerim yüzünden mi bilmiyorum da gözlüğü çıkarıp izledim dövüş sahnelerini resmen. thor karakteri çok iyi olmuş bence katılıyorum. eğlendim ben de, hikayenin detayını bilmiyordum fazla. sağolsun gökçen aydınlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Xu9NkMCElMk&feature=player_detailpage#t=35s 0:35 like the comic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar