Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bende aynen lathın beğenmediği kısımları sevmedim film baya iyi başladı bence.ama dünyada sıkıntı oldu biraz. 2. film nasıl olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 natalie portman ve paralel olarak onun olduğu saçma sapan, ergen sahneler olmasa cidden 9/10 film olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet keşke yan quest koysalardı onun yerine biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 mjolnir ne abi bildiğin alet çantasından çıkan çekiç gibi olmuş. onun dışında güzeldi. ben nataliye hasta olduğum için natalili sahneler az olmuş bile diyebilirim. o karavanda herifi çıkarıp sevişirler diye düşünüyodum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Natalie sırıttı filmde evet, baya garipsedim onu orda görmeye. Artık böyle ergen tiplemelere yakışmıyor. Birde tabi buna ek olarak filmin sonunda ki buluşamama konsepti iyi geldi, klişe olmamış yani. Ama 5 saniyelik ek bir sahneye ihtiyacı var natalie'nin tam bütünlüğü sağlamak için falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bugün izledim filmi de, baya baya izlediğim en kötü marvel filmi muhtemelen. 4/10 o da mjöllnir e saygıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kendini banlar mısın pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 6/10 götüm gibi olmuş film 6'yı da heimdal'a saygıdan şaslkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fizban said: bugün izledim filmi de, baya baya izlediğim en kötü marvel filmi muhtemelen. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 izlemedim ama kötü bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 film gayet başarılıydı bence 7.5/10 i love marvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 10/5 kendime saygıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 5 üzerinden 10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bildiğin kolpa bu film.. 2 dk da boşalan şehirler mi dersin, klasik mükemmel içtenlikli doğru yolu bulan kahraman tripleri mi dersin,komik kostümler mi dersin, dersin de dersin, hatta bir türk yapımı olsa dalga geçmekten geberirdik şu filmle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Marvel'a aşina değiliz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 JSDFKASBKDFŞHDJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 haklısın. kolpa film. zaten çekiç ile o kadar adam da dövemez biri. ne öyle hareketler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Marvel`a aşina olmamasının dışında, Thor`u da dünkü çocuk yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Niye abi : )Thor hammerı çivi çekici gibi kalıyor Fatih Sultan Mehmetin kılıçı yanında, adam az kesmemiş o ağırlıkta bir alet ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 abi film boktandı da kostümlere mekanlara falan laf atılmamalı bence. çok ayıp lan abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Yeni izleyebildik biz de. 1- Kostüm ve miğferlere BA YIL DIM... 2- CGI çok özenli ve başarılı olmuş. 3- Kızı öpen kahraman klişesi, bildiğimiz THOR tiplemesine çok uymamış. 4- Loki çok başarılı oyunculuk çıkarmuş. (çizgi romanda bu tiplemenin ismi Lockheed olarak da geçmiyor muydu?) 7/10 çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yazıklar olsun bu filme, iyiki sinemada gitmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.megaupload.com/?d=6wq4dlfu sunu bı okuyun bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 burada bu kadar değişik tepkiye neden olan tek süper-kahraman filmi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar