MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 thor havada cekiciyle superman misali ucarken arkadasin yaptii yorum benim icin filmin bitmesine neden oldu. "kaptan magara adami mk." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 5/10 thor fanı değilim öylesine gittim izledim verdiğim not ahanda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 güzel mi film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 umutluydum ama çocuk filmi çıktı, yazık oldu 15 kaata. çok dandik film ayrıca 3d gözlük adamın burnunu kızartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gencturksel yok mu olm nasi 15kaat 2bilet 15den kisi basi 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 güzel, bayağı komik anları vardı da işte karakterin kendi sarmadı pek. çizgiromanda da ilgimi çekememiştir. mitolojiden direkt karakter alması yanlış olmuş stan amcanın. çekinerek gittim o yüzden. ama film olarak hoştu, eğlendim öyle. fakat asgard'a zenci ve çinli koyanları kıt akıllarından öpeyim. bu yarımakıllılara uymadılar neyse ki lotr çekerken. zenci aragorn, çinli boromir olurdu. ha bir de 3d berbat olmuş, hele jotunheim dövüşlerinden hiçbirşey anlamadım. böyle bulanık bulanık silüetler silsilesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zenci çok iyiydi bence iyi ki koymuşlar. ben keşke eski ingilizce gibi konuşsalardı diyorum, daha ahenkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 eğlendim gayet ben. çizgiroman havası işte über bişey beklememek lazım görseller iyiydi 3d olmasa daha iyi olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://blip.tv/play/hIVVgruxMwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 evet cunku 40 dakika iki hiyarin konusmasini dinlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 evet ayrica 35 saniye izleyin yeter bence. 2 nerd thoru sevmisse dunyanin en guzel filmi olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yarattıkları Dünya gayet güzeldi O geçit , Saray , Hazine Odası, döşemeler giysiler baya iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 asgarda olmamış. thor hiç olmamış. bunları gözardı edip izleyince güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oysa herkes asgardın çok iyi olduğunu ve filmin en zevkli kısımlarının oralar olduğunu söylüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 çok soğuk bi ortam abi ısınamadım sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bi ufo atsaydık ısınırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 heimdall fena adammış. helals çektim kaç defa. -ihanet mi etmek istiyorsunuz? -evet! -güzel bu replik güzeldi ama ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yeni izledim, 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bone said: http://blip.tv/play/hIVVgruxMwI abi bunu izledin mi hakikaten sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Evet. Sevdigim adamlar. Bi de redlettermedia ekibinin hazirladigi sahane bi star wars 1-2-3 elestiri serisi var, bunu izliyemiyorsan onu hic izleyemezsin. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Thor'u bilen biri olmayarak izledim ve beğendim filmi, paticik ahalisi yine beğenmemiş, tabiki şaşırmadım. Bence çizgi roman filmleri içinde üst sıralarda yer alacak kalitedeydi. Sonlara doğru dünyada geçen kısmını daha iyi yapabilirlerdi ama iyiydi gayet. Yani şu guardian'ın dünyaya inişi ve yenilişi arasını sevmedim gerisi iyiydi. Kenneth Branagh'ın da ne kadar süper bir insan olduğunu bir kez daha gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çok başarılı olmuş film , özellikle green lanternden sonra izleyince ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Film çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben sevdim sanki ama böyle tavsiye edicek kadar sevmedim birine bahsedilcek film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar